umeå open -fredag

Igår var väldigt trevligt, Perishers, Mando Diao och Caesars var grymt bra allihop! Blev dock helt mosad både på Mando och Caesars men det får man ta. Lite besviken på att Perishers inte körde Pills och på att Caesars inte körde It's not the fall that hurts eller Candy Kane, men annars så! Vet inte riktigt vad mer jag ska säga men det var en riktigt trevlig kväll igår. Taggar dock ikväll ännu mer, Johnossi, Lykke Li, Adam Tensta, Afasi & Filthy och så vidareeee, blir kanonbra!

Nu undrar jag lite varför NinaG inte har ringt mig än så jag ska nog ta och ringa upp henne.
(PS idag tvingades jag in i en sjukt pinsam situation men jag klarade mig)

umeå open & grattis elinochemma!

Idag fyller mina favorittvillingar 17 år! Grattis Elin, grattis Emma!

Gårkvällen var lite hängig i början måste jag säga, men stämningen blev på topp när Familjen spelade! Flög runt i havet av människor och försökte dansa/hoppa/shaka/röja men det är bara att följa med strömmen såna där gånger. Riktigt roligt och riktigt svettigt, livet är som bäst på konserter tror jag.

Ikväll väntar ännu mer Umeå Open, blir Perishers, Mando och Caesars och en massa fler, har inte riktigt koll på vilka som spelar idag, men jag taggar jävel nu. Var förövrigt helt sjukt skönt att sova till halv två idag. Nu ska jag ta saxen och gå och klippa till min lugg, adjöken.

 Niccokick igår

gråt och kinamat

Jättekonstiga och jobbiga dagar nu senast, idag var som toppen på allting och klumpen i magen sitter nog kvar i ett par dagar. Otroligt opassande med allt det här nu när jag ska på Umeå Open och ha en sjukt bra helg. Isch.

Tandläkaren gick finfint iallafall, fick världens gulligaste lilla tant som frågade vad jag pluggade på i väntrummet och sen blev riktigt intresserad av ämnet på min rapport. Hon sa iallafall att jag hade jättefina och rena tänder och det kändes ju bra! Kinalunch med mamma var också väldigt trevligt, god mat och inte fullt lika illamående-mätt som senast, haha.

Nu ska jag till Nina, blir middag där innan vi drar till Open. Blir skönt att komma hemifrån, stämningen är inte på topp här.
image163
Jag var ju brun förra året iallafall, blir nog tyvärr inte riktigt lika härlig hudfärg på bilderna från årets festival.

nattinlägg

Har märkt att jag numera bara skriver inlägg på nätterna. Får skärpa mig!

Idag har jag varit med Molly, länge sen sist så vi behövde en ganska lång pratstund. Väldans trevligt iallafall! Har också kommit igång med rapporten, har skrivit en A4a på inledningen så har bara 5-7 sidor kvar på hela rapporten (bara... här är vi positiva!)

Taggar kinamat med mamma imorgon, trots att jag och Nina efter kinabuffén i Uppsala sa saker i stil med att vi aldrig skulle äta det mer och jag lovade att inte göra det förrän min födelsedag så är jag sugen igen. På kvällen är det Umeå Open! Men innan kina och Open är det tandläkarbesök som gäller, 10:20 ska jag vara där så nu är det verkligen hög tid att sova. Godnatt!


planering

Förresten har jag en ny sjukt cool lampa i mitt fönster, är typ touchscreen på den.

Här är mest för att jag själv ska komma ihåg det själv men ni kan ju läsa om ni är jätteintresserade.
Onsdag
- tvätta allt inför Umeå Open
- träffa Molly
- BÖRJA PÅ RAPPORTEN
Torsdag
- tandläkaren 10:20
- lunch med mamma på Eurasia (om hon är frisk?)
- rapporten
- Umeå Open!

Är det nu man ska sova kanske?

våfflor med choklad och banan

Gårkvällen var väldigt trevlig med favorittjejerna och Hannes. En vinst i Vem vill bli miljonär Junior satt också fint! Kan också tala om att Olivia förlorade rätt stort, haha. Jäste ganska rejält med fyra sorters chips, ostkrokar, smörpopcorn, jordnötsringar och dricka.

Idag steg jag upp halv tio och klockan elva var jag på bibblan, rätt bra jobbat på ett lov måste jag säga. Två timmar senare kom Emma och det blev lite fika och lite Lova & Filippa också. Kvällen spenderade jag på Sofiehem med Emma, Lova, Filippa och Leon framför So you think you can dance och med våfflor. Man tager vad man haver och vi hade ingen sylt så våfflorna fick ätas med grädde, chokladsås och banan istället. Annorlunda men inte alls helt fel! (jag vet, det ser skitäckligt ut)

Idag var förövrigt första dagen på en vecka som jag inte vaknade av att jag inte kunde andas! Gör framsteg på den fronten men halsen är fortfarande inget att hurra för. Mucoangin är min räddare i nöden för tillfället. Jag vill verkligen bli frisk nu.

was that the best i'll ever be?

Ingen kan ju säga att mina tårkanaler inte fungerar som de ska iallafall.
Jag hatar att det blev såhär.

skor

Jaha, nu har det gått sisådär två och en halv timme sen förra inlägget och vad har jag lyckats med? Jag har faktiskt packat upp väskan. Sen fick jag syn på alla mina ballerinaskor där längst ner i garderoben och fick för mig att prova allihop. Insåg snart att det var en dum idé, sommarskor och vita fötter är ingen bra kombination. Ge mig sommar nuuuu, jag vill kunna gå ut i ballerinaskor, shorts och tshirt och jag vill vara brun och fräsch!

Nu är jag sjukt less på vintern. Och jag är less på att vakna två-tre timmar innan väckarklockan ringer av att jag inte kan andas, jag blir gärna frisk nu tack!

stackars hon som har det bra

Sitter här och lyssnar på allt möjligt som dyker upp, blanda spår-funktionen är nog det smartaste som någonsin uppfunnits. Och jag förundras alltid över hur ofattbart bra musiksmak jag har! Myspys.

Idag skiner solen och jag känner mig seg, allt går bara segt för mig. Om fem timmar ska jag träffa brudarna i klassen och egentligen har jag en hel del att göra innan dess, måste kanske sätta igång. Men jag orkar inte. Och jag vill ut på promenad i solen, kanske styr upp. MÅSTE iallafall packa upp väskan, lika bra att börja nu.

Ikväll blir det fettokväll och sen måste jag fixa en jobbig sak. Men som titeln så fint säger, stackars hon som har det bra. Jag har det så jävla bra så jag ska inte ens gnälla. Och nu ska jag ha ett asbra påsklov! För livet är kanon och jag tror att våren kanske, kanske är påväg på riktigt nu.
gos

mina bästa, bästa vänner

Kvällen blev hur bra som helst, trots evighetsköande på Hemmakväll och en alldeles-för-långt-ner-bruten nagel (aj!). Hookade med Elin, Emma, Lova och Filippa på Hamnis, körde ett antal skitseriösa duetter med Elin och tänkte sen gå vidare till Station men det var givetvis stängt så vi hamnade på donken istället, duger i nödfall! Elin & Emma drog efter ett tag, vi andra satt kvar och pratade om hur rika vi är när det gäller vänner. Jag älskar er, verkligen verkligen verkligen! Var sjukt härligt att träffas igen, ganska länge sen nu. Själv har jag ju legat isolerad i en vecka så jag tog igen lite skvaller också, alltid bra!

Himmels, läste just den mest deprimerande bloggen jag någonsin sett (läst? vafan). Kände verkligen den negativa stämningen bara strömma ut. Så här och nu lovar jag att jag aldrig ska bli en sån. Ni får lova att säga till om det skulle råka hända, för sån vill jag faktiskt inte bli!
image156
Bäst bäst bäst bäst bäst + filippabäst

händelserikt i helgen

Upptäckte nu efter en lite arg kommentar från Emma att jag inte hade uppdaterat sen i onsdags. Får skylla på att jag har haft ett hektiskt liv trots att jag fortfarande är sjuk, förlåt. Jag har blivit en tråkmåns, en tråkbloggare och jag ber så hemskt mycket om ursäkt, jag ska bli rolig igen, jag lovar!

I torsdags kollade vi upp om jag behövde antibiotika, det behövde jag inte tack och lov! Blev OC hela dagen och sen myskväll med mamma, chillba. Alla mina vänner kände total lycka över att det var påsklov men inte jag, kunde som inte känna det när jag mådde så pass dåligt tyvärr.

I fredags kom Nina över och vi tog en sängdag med musik, vrålskönt. På kvällen blev det fest, frisk på fest så att säga, hehehe. Hade grymt kul, kanonkväll faktiskt! Inget att klaga på förutom hur kallt det var på hemfärden, strumpbyxor och minusgrader går liksom inte ihop.

Igår var det tydligen lördag (jag är helt säker på att det är måndag idag men det är visst söndag så jag får väl ge med mig) och jag var i Vindeln. Såg tre renar, 10 000 hönor (tio tusen ja, det är faktiskt sant), ett gäng med hästar och så körde vi i diket också. Jag skrattade i säkert fem minuter, det var ganska roligt faktiskt.
"Nästan alla har ju kört i diket nån gång!" jo juste. Såg sen Livet är Underbart på kvällen -sjukt bra film!-, kände en liten saknad efter Carina där faktiskt. Åhåhå.

Ja, det var en lite annorlunda men mycket trevlig helg måste jag ju säga! Livet är faktiskt underbart. Om jag bara kunde sluta snora och snörvla snart.

fortfarande sjukis

GÅR det att ha såhär ont i halsen? Ajajaj. Jag vill till mina classmates i skolan, är hundra gånger roligare där än att sitta hemma såhär hela dagarna. Idag har jag läst, sett ännu mer OC och (äntligen) skrivit klart det där skräck och rädsla-arbetet. Har just skickat in min lilla diktsamling till Anders och dessutom anmält mig till sommarjobb. Jag måste verkligen skaffa mig ett helgjobb. Åhhh vad less jag är.

Svullo-halsmandlarna har gjort så att jag har grymt ont i nacken också, kan nämligen varken luta huvudet framåt eller bakåt för då gör det grymt ont. Dagens positiva var iallafall att jag bläddrade igenom mina bilder på bdb för att hitta någon att ha på framsidan till mitt arbete, hittade många gobitar från förra året. Och nu är jag sugen på gamla favoritlåtar, ska nog gå och lyssna på Wonderful World nu.

image151
Fråga inte ens varför jag ritade den här i Paint för någon timmme sen.
(nej den här är inte på framsidan till mitt arbete, hahah
och NEJ jag vet att jag inte har någon talang för tvåsekunersteckningar på paint.)


uhh

Sjuk och jävlig helt plötsligt, vaknade med världens halsont och huvudvärk imorse vilket utvecklades till lite feber senare. Dagen har bara blivit sova, tre avsnitt av OC säsong 1 (enda som håller), skriva på de jäkla dikterna och sova ännu mer. Nu ska jag skicka Lustgården till Dan och sen ska jag sova ännu mer. Det här kändes pissigt.

Blir nog knappast någon skola imorgon heller, skicka sms om ni vill något. Uh känns som halsflussen i höstas, hoppas bara på att jag inte har fått det igen. Tyck synd om mig!

jag älskar midgård

Jag gör nog faktiskt det, trots gnäll dag ut och dag in så trivs jag så sjukt bra med skolan och klassen och livet och allt! Idag är förresten en historisk dag; andra bossen på Rainbow och dessutom en fjärde plats på highscore-listan, nu måste jag ha ett nytt mål i livet! Snart är det påsklov och ikväll ska jag baka en kladdkaka. Och ska man vara JÄTTEpositiv är det faktiskt sommar snart även om det snöar jävel idag.

Hannes idag om sig själv när han kör en striptease;
"Jag vet att det finns med i alla kvinnors våta drömmar"

MATZAK ATTACK
Historia är ju ett skämt. Stackars Mats. Oerhört rolig dag iallafall, trots trötthet, snö och hunger. Favvo-AR1A!

superhelg!

Den här helgen har varit helt kanon och jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. I fredags var vi och fikade hos Frida, sjukt gott fika och sjukt härliga människor, kunde inte bli annat än en kanontrevlig kväll! I lördags var jag med Viktor och Oskar och fikade på Waynes, gott och trevligt, jag har nu också insett hur mycket jag har saknat Viktor men nu ska vi börja styra upp igen!

Lördag kväll var tänkt att bli chillkväll med Nina, vi såg Melodifestivalen med hennes föräldrar men sen bar det iväg till fest ändå. Grymt trevlig kväll, blev sent och var så slitet igår så det finns inte. Vaknade av mig själv halv tolv, förstår inte vad det är för fel på mig.

Hela förra veckan var kung, och den här veckan ser ut att kunna bli minst lika bra! Har till och med fixat så att jag slipper sova i Vindeln i helgen, tack och lov.


spruta

Sådär var dagen avklarad, måste säga att det var tungt att ta sig upp imorse. Var ganska grå i hela ansiktet också efter att ha pluggat matte så att jag bara fick fem timmars sömn inatt. Kan dock meddela att jag har lyckats uppfylla mitt löfte om att komma i tid till skolan varje dag den här veckan! Applåder till mig.

Sjukt irriterad på litteraturen (JAG HATAR DET HÄR PAKETET) men matteprovet kändes kalasbra faktiskt! Hoppas på att det gick bra. Fick ta sprutan en halvtimme tidigare så slapp vänta på det, kände flytet där. Och sen gjorde den inte alls ont, misstänker att hon som tog den på mig gjorde något fel. Hon verkade inte helt kompetent. Hm.

Taggar fika ikväll. Nu måste jag ringa Juliakulia! Trevlig helg på er allihopa!


imorgon kommer den

Min fantastiska morgondag innebär två inlämningar, ett prov, en redovisning och en spruta. Taggar inte. Känns bra med födelsedagsfika hos Frida imorgon kväll iallafall! Blir också prima skinka att fika med Viktor på lördag osv. Och sen är det bara några dagar kvar och sen är det lov igen!

Dagen bjöd på handikappidrott med min älskade Kemi-Rikard som vi hade som kandidat i kemi och biologi i nian på Haga och nu alltså också i idrott på Midgård. Trevligt också att han kände igen mig, otippat! Sen blev det en mystisk diskussion på samhällskunskapen som inte hade nånting med samhällsekonomi att göra och sen fick vi äntligen gå och se ettornas projekt, härlig avslutning på dagen!

Jag är ganska mör efter en helkväll med dans och nu väntar en helnatt med min kära Sp/B som min mattebok så vackert heter. Provet kommer gå åt skogen men jag jublar ändå för livet går bra just nu!
Dagens YES
- SvMekun är flyttad till onsdagen efter lovet och jag älskar det

image147
Jag vill ha sommar nuuuuu. Fast först vill jag ha pengar så jag har råd att göra allt jag har tänkt mig.

stress

Dans om 40 minuter, innan det ska jag hinna plugga lite matte, springa ner på stan och köpa en sallad på Ica. Hm. Tveksamt.

Jag har varit världens duktigaste den här veckan. Gick och la mig tio i ett inatt, inte så farligt trots allt. Snart är helvetesveckan över och jag ska fika  hela dagen lång imorgon. NU MÅSTE JAG SPRINGA HÄRIFRÅN

(Jag kanske råkade ut för världens pinsammaste sak nyss. Kanske. Hoppas inte)

precis som varenda onsdag

För mig ser verkligen varje onsdagseftermiddag och kväll likadana ut. Kommer hem vid halv fem, fem nånting. Sätter mig och är jag duktig så pluggar jag lite samtidigt som jag sitter vid msn. Sen äter jag middag och tänker att det är så skönt att jag har så lång tid på mig innan dansen börjar. Sen VARENDA onsdag slutar det med att jag får panik när jag plötsligt upptäcker att klockan är 19.25, dansen börjar 19.40 och jag är inte ombytt eller på väg överhuvudtaget.

Men vet ni vad det fina med våren och att bo öst på stan är? Jag hinner ändå.

Nu ska jag plugga :D :D :D :D :D :D :D :D jag älskar det jag lovar! Undrar när jag får gå och lägga mig ikväll?

it's like i'm staring down the sun

Jag har världens flyt fortfarande och jag vet inte vad det kan bero på, går runt och är glad hela tiden trots miljarder inlämningar i skolan och en fortfarande smärtande vad. Satte igång min Mest Spelade-lista på iTunes och herrejösses vad jag älskar Blinded! Det är fan tidernas bästa låt på riktigt.

Fattar inte att det är torsdag imorgon, redan. Jag taggar lite och min helvetesfredag känns plötsligt ganska ljus nu, trots två inlämningar, ett prov, en redovisning och en smärtsam spruta att ta. Fick nämligen en trevlig smsinbjudan till födelsedagsfika och allt känns bara så kanonbra just nu!

PS. Jag rekommenderar inte att sitta på en sån där stensak på Vasaplan i 25 minuter och sedan stå ute i ytterligare 30 min, när det är 2.4 grader ute. Garanterat KALLT. Hade dock ganska trevligt även om rumpan förfrös.


koaffyr

Imorse kom jag att tänka på ordet kopiöst och nu hittade jag just ordet koaffyr när jag satt och letade synonymer att använda i en dikt (världens idétorka, ska vara klar för respons imorgon... orkar inte skolan). Hamnar nog i samma ordlåda som diffust, suspekt, robust och de andra som vi brukar skratta åt på skolan.

Nu måste jag verkligen försöka skriva. JAG KAN INTE


livsglädje

Idag känner jag någon allmän livsglädje, vet inte riktigt varför men jag kan inte klaga. Dagen gled iväg och franskan var ovanligt trevlig (inte redovisning för vår del idag) och så har jag träffat en hel del gofolk idag så nu går jag bara runt och ler!

Har kommit på att jag har lärt känna en del otroligt trevliga människor den sista tiden, såna där som är lätta att image145snacka med och allt känns bara toppen! (Vi känns mindre bra, det kanske bara är jag men vad händer egentligen? Vill inte vill inte vill inte)
Dagens bästa
- Rainbow Island? Haha. Nej men promenaden till stan med Emma och Filippa var faktiskt kanon. Fast det var mycket som var bra idag
Dagens sämsta
- upptäckte att det är min tur att skriva på våran kollektiva novell i veckan. Verkligen precis vad jag behövde, ännu en skoluppgift innan påsklovet.


claustro

Det är sjukt vad fort tiden går när man kommer igång med nånting. Jag har städat mitt rum (fyraminutersstädning men ändå) och sen satte jag mig och fick ihop en hel dikt till och vips var klockan nästan tolv, hur hände det här?

Nu ska jag sova iallafall, matte, dans och franska(-redovisning?!?) väntar mig imorgon. Tvekis på dansen däremot, benet vill inte riktigt. Godnatt!

dikter, dans och du

Fick kramp i vaden på dansen och nu gör det sjukt ont sen jag sträckte ut den, undrar vad som hände? Löser sig nog. Sitter och försöker kämpa på med mina dikter, är faktiskt färdig med mörkerdikten och det känns kanoooon! Två kvar nu bara.

Imorgon är det tisdag. Jag hatar tisdagar. Verkar dock som att morgondagen kan bli ganska bra. Allt känns faktiskt överhuvudtaget ganska ljust för tillfället.
(Jag vågade och det var inte så farligt. Jag saknar dig och våra hundratals timmar tillsammans men jag kommer att klara mig)



regn, slask och haga

Det var länge sen jag var så här kall och blöt. Första skoldagen efter lovet, jag vaknade pigg trots att jag somnade vid ett inatt. Jag och Julia traskade efter en liten (ganska stor) fight med skrivaren/kopiatorn iväg till Haga för att styra upp våra enkäter. Var ett trevlig besök och vi blev kvar ett ganska bra tag och nu har jag fixat mentor också, känns kanon att inte ha det kvar att tänka på! Sen blev jag helt fruktansvärt less på allt skrik, hade glömt hur skrikigt det kunde vara i korridorerna på en skola. Nej, jag trivs nog alldeles utmärkt bra på Midgård och gymnasiet överhuvudtaget faktiskt.

Med blöta fötter kom vi tillbaka till skolan, och efter historian tog jag faktiskt bussen in till stan för andra gången i mitt liv. Kom ändå hem sjöblöt om fötterna och kall och JAG VILL HA VÅR NU TACK. Nu blir det mat och sen blir det dans, känns som en evighet sen sist. Ikväll kommer jag sitta här och skjuta upp alla mina skoluppgifter till på torsdag, jag älskar mig själv.......


sportlovet 2008

Så var man inne på de sista timmarna av årets sportlov. Resan med Nina var riktigt skön, behövdes kan jag ju lova! Hälften av tiden tillbringade vi nog halvsovandes i sängen, men det var precis vad som behövdes. Blev en jäkla massa springande på stan också, tyvärr hittade ingen av oss särskilt mycket i Stockholm men vi shoppade desto mer i Uppsala istället. Det mest deprimerande jag just nu vet är att vi i torsdags satt i tshirt och solade på balkongen i Uppsala, och nu sitter jag här i snöiga och gråa Umeå istället. Men Nina är ju bäst iallafall. Och i onsdags åt jag mer än någonsin förr och jag har nog faktiskt aldrig mått så dåligt, vi kunde inte gå rakt och det kändes som att någon högg mig med en kniv i magen i flera timmar efteråt. Kan ju inte klaga på kinabuffén iallafall, man fick då så man blev mätt vill jag lova! "Det är min friterade banan!"

Sen bar det iväg mot Gävle, mamma och mormor. Kent i fredagskväll var KANON, kan ju inte säga annat än att jag älskar dom. Fortfarande. Mycket otippat men helt underbart att dom körde En Timme En Minut, det var trots allt min favoritlåt ett tag där 2005. Jag satt och sjöng och njöt rent allmänt av att äntligen få se dom. Gigantisk arena det där.

Har längtat hem ganska mycket på slutet, men nu är jag ju äntligen hemma. Och imorgon får jag träffa några av dom jag saknar mest, känns bra det med. Kommer ett inlägg snart med bara bilder från mitt sportlov också, annars kan ni ju kika bilddagboken senare i veckan om ni vill se, haha.
FÖRLÅT FÖR ATT DET HÄR BLEV VÄRLDENS LÄNGSTA INLÄGG

nu reser vi iväg!

Trevlig kväll som alltid med tjejerna + Leon och Felix. Pizza, burgare, godis, chips, skvaller och allsång till gamla Disneylåtar. Gött men nu är jag hur trött som helst, sov ju ändå bara sex timmar inatt. Jag är så efter förresten men Kents nya skiva är stööört bra och jag längtar faktiskt till på fredag trots att de hade sin storhetsperiod i mitt liv för två år sen.

Hinner nog inte skriva något imorgon innan jag och Nina far så nu säger jag adjöken, adjöss, tjingeling! När jag kommer hem igen har jag shoppat lös i både Stockholm och Uppsala och så har jag sett Kent live i Gävle. Det känns faktiskt helt underbart att dra från stan ett tag, ska glömma allt som har med skolan att göra och njuta av lovet.
Skicka sms eller ring! Är hemma nästa söndag, överge inte min blogg bara för att jag inte skriver på en vecka, jag kommer tillbaka i promiseeee

LISTAN - fem timmar senare

[x] Köpa hemresebiljetter
[x] Fixa med musiken
[ ] Tömma kameran på bilder
[x] Se till så att partylistan kommer in på iPoden
[x] Hämta cykeln på skolan
[x] Kolla upp adresser till några affärer i Uppsala
[x] Enkäten till SvMekun
[x] Historian
[ ] Se till att alla batterier är laddade (iPod, kamera, mobil)
[x] Kolla hur mycket pengar jag har
[x] Adresser till två affärer i Stockholm
[x] Ringa mamma och höra om Arlandabussen
[ ] PACKA

Måste säga att jag är ganska stolt över mig själv! Tömma kameran kan jag inte göra förrän jag har kommit hem ikväll, och att fixa så att alla batterier är laddade gör jag inatt. Alltså har jag bara packningen kvar. Borde dra igång med den nu. Om en timme ska jag nämligen traska iväg till Sofiehem för att käka middag med mina vänner. Kanske får Alibaba hämta en större lapp för vår beställning, precis som förra gången. Man kan ju hoppas iallafall.
image140

stressig lördag

Jag gick och la mig tre, och vad händer då den här första sportlovsdagen? Jo, jag vaknar tjugo i nio. Kunde inte somna om heller, för jag känner mig sjukt stressad inför resan. Har hundra grejer att hinna med idag och oroar mig lite över att allt ska gå snett imorgon. Men det löser sig.

[ ] Köpa hemresebiljetter
[x] Fixa med musiken
[ ] Tömma kameran på bilder
[x] Se till så att partylistan kommer in på iPoden
[ ] Hämta cykeln på skolan
[ ] Kolla upp adresser till några affärer i Uppsala
[ ] Enkäten till SvMekun
[ ] Historian
[ ] Se till att alla batterier är laddade (iPod, kamera, mobil)
[ ] Kolla hur mycket pengar jag har
[ ] Adresser till två affärer i Stockholm
[ ] Ringa mamma och höra om Arlandabussen
[ ] PACKA

mysig fredagkväll

Gårkvällen blev kanon, väldigt skönt och mys att bara ta det lugnt. Hittade Andrea på bussen så behövde inte ens sitta ensam och dessutom hoppade jag av på rätt hållplats, bra Linnéa! Väldigt mysig kväll med bara massa grabbar - Oskar, Jimmy, Viktor och Anton. Kollade ett par avsnitt av South Park och sen kollade vi Sunes Jul, haha helt underbart! På bussresan hem satt jag med svinbra musik och kollade ut genom fönstret, och när vi for förbi något fält med decimeterdjup, helt orörd snö fick jag sån lust att bara springa där ute. Men sen kom vi in i skogen igen och då  började jag tänka på oddsen att träffa någon i en skog mitt i natten. Och då började jag genast tänka på Motorsågsmassakern och Blair Witch Project och såna där och då var jag plötsligt inte så sugen på att springa ensam i mörkret längre.

image139

RSS 2.0