Projektarbete - CHECK

Det är klart! Inlämnat och färdigt. FRIHET! Jag lovar härmed att utbringa en skål på fredag för att vi överlevde PA100. Det enda jag och Molly har kvar nu är att trycka upp boken men det är bara roligt. Nu ska jag, som det står i vår planering från vecka 34 2009, bara slappna av. Bye bye projektarbete/rapport/allt!


Stockholm 22-25/4

Klockan 08.00 i torsdags träffades vi i Frasse-rundan för att börja vår efterlängtade resa! Sjukt taggade och soligt väder, bra start!

Trallade med i Hits for Kids-låtar.

Stannade på Birsta och Ikea.

Snöjävlastormkaos mellan Gävle och Uppsala (OBS bilden gör inte snöstormen rättvisa) var inte superkul med sommardäck. Moa puttrade på i 70 på 120-sträckan, göttans. Särskilt göttans när en bamselastbil brummade förbi och skvätte snö/slask/skit på rutan så att man inte såg ett dugg.

Lyckades iallafall överleva och handlade på en "dyr jävla affär" (för att citera en okänd tant) innan vi tog oss fram till Beas lägenhet och åt tortellini med pesto till middag.

Vaknade upp till klarblå himmel och strålande sol och gav oss ut på shoppingtur. Lyckades stöta på en hel massa kändisar.

Fikapaus.

Ett par öl slank ner på kvällen och vi gav oss ut för att göra Stockholm osäkert. Oklart resultat.

Lördagen började med ännu en sväng på Söder i solen för att sen springa runt och shoppa lite mer. Spottade ännu fler kändisar.

VÄRLDENS GODASTE MIDDAG! Seriöst det godaste jag nånsin ätit på restaurang. Pastarör med oxfilétärningar, champinjoner, oxfond och grädde. Och nåt mer. Helt galet gott.

Sen var det äntligen dags för resans höjdpunkt; THE LAST BOUNCE!




Bäst: hm typ allt, måste dock nämna Gökboet-dansen, breakingen, flashmoben och Benkes balett.
Skummast: den supertrevliga killen som satt bredvid mig i första akten, och som sen måste ha supit till som fan i pausen för när han kom tillbaka var han helt vild och satt och dansade i sin stol, skrek och sjöng med och jag vet inte vad. Puh.


På söndagen löpte vi till tåget när vi såg att vi hade mindre än två minuter på oss att köpa biljetter och hoppa på, men vi hann.

Ful men kul!

Och så bar det av hemåt (efter att ha blivit nersprutad med bensin...). Tack för en ASBRA helg tjejer!


19

I onsdags fyllde jag 19 år och hade en mycket trevlig dag. Bakade hela eftermiddagen för att kunna bjuda lite vänner på fika på kvällen. Det var jättetrevligt och jag fick väldigt lyckade presenter måste jag säga, haha. Världens finaste kruka av brudarna, blev alldeles mysglad över att de känner mig så väl. Fick också en tomatplanta av Olivia, det gillas! Den ska vårdas med kärlek. Nä, två tummar upp för en mycket bra födelsedag!



Sammanfattning

Hjälp, vet inte vart jag ska börja. Hade VÄRLDENS bästa vecka förra veckan. Firade mammas födelsedag, fyllde själv år och hade en trevligt fikastund med fina vänner, åkte iväg på roadtripen, fick sommarjobb (hallelujah!!!), shoppade i soliga Stockholm, såg världens bästa Bounce (!!!!!!!!!!!) och roadtrippade hem igen. Puh. Blir längre inlägg snart, måste dela upp allt lite känner jag. Puss kram


Relax

Bedrövlig uppdatering nu men jag har knappt tid att andas så förstår inte hur jag ska ha tid att blogga. Hektisk vecka i och med att mamma fyller år imorgon, jag fyller år på onsdag och det är dags för roadtrip på torsdag. Har en miljon saker att fixa och cirka noll timmar att göra allt på. Puhhhh. Prio 42 denna vecka: sova.

Är dock helt till mig för att det är dags för roadtrip. Det här var ju den där veckan som för alltid skulle vara evigheter bort. Men icke! Nu är den här, tjoho säger jag och har bunkrat upp med Hits for Kids-skivor i bilen. Jag har dock redan insett att min packlista inte håller = problem. Hm.
(Åh förresten gick det SKITJÄVLABRA att läsa upp boken för kidsen! Typ mitt livs största ego-boost)
Nattinatti


ALL MY LOVE WAS DOWN

Idag äger, solen skiner, jag har köat för en balbiljett i en timme och en kvart, jag har solat på skolans innergård och jag har varit ute på promenad i en timme eftersom all el i hela vårat hus la av i fyra och en halv timme så jag inte hade något bättre för mig. NICE. Känner att imorgon eller fredag får bli glasspremiärdag. Imorgon ska jag och Mollsan läsa upp våran bok för X antal åttaåringar. Är helt sjukt nervös, konstigt nog. Men det gör inget, för idag är bäst. Och om 16 timmar är det över föralltid.

weheartit.com


10668

Igår kom den. Dagen jag fruktat i ett par månader. Dagen då min mobiltelefon sa STOPP OCH BELÄGG, nu räcker det med sms! Telefonminnet var fullt. 10668 meddelanden rymde min lilla kärlek innan den blev övermätt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Har kvar säkert 90% av alla mina mottagna och skickade sms sen jag köpte den för ett och ett halvt år sen. Det skär i hjärtat att ens tänka tanken att radera mina meddelanden från november 2008 (även om det skär i hjärtat att läsa dem också...). Vad ska jag ta mig till??? Ajajaj


Kissing boys and pretending to care

Uppdatera? Nä hörni det är ju lov så jag pallar inte. Är en Fjällräven rikare, lyssnar på Bon Iver, Life Is Sweet! Nice To Meet You och I'm So Happy hela dagarna och nätterna och känner mig estetisk, poetisk och allmänt tillfreds med livet. Där har ni läget just nu. Hörs närmare skolstarten eller nånting. Kyss


MM bop

Heiiii! Jag hade ASkul igår! Kunde inte bli så mycket bättre än pizza, kall öl, bastu och allsång på förfesten om jag får säga det själv. Äpplet var också très bien - jag är kort och gott mycket nöjd med kvällen! Idag har jag gullat med bebis-Elin som är här och varit ute på långpromenad. Åh vad det är skönt med påsklov


GO Å GLA

Jag är på världens bästa humör! Dannie klippte mitt hår igår så nu är det slitna ÄNTLIGEN borta, underbart! Idag har jag och Molly varit på Östermalmsskolan och förundrats över hur litet allt är. Vi bokade också in uppläsning av vår projektbok för tvåorna. Kände mig jättestor när jag gick sakta och sofistikerat genom skolan medan alla barn sprang runt som galningar. Nu ska jag gräva i garderoben och se om jag hittar något att ha på mig ikväll. Snart är pizzan i ugnen, ölen på kylning och stämningen på topp, tror det här blir en bra men tokig kväll. Glad påsk!


RSS 2.0