festar du så festar jag

Den här helgen blev guld på alla sätt förutom efter typ klockan tre idag. I fredags var det fest, jag och Nina taggade och hade helt sjukt roligt men var då inte bara lite slitna när vi kom hem, åt mackor och gick sen och somnade på momangen. Tänkte ta världens mest avdankade dag i lördags, sova hela dagen och sen ligga kvar i sängen ännu längre. MEN!!! - någon borrade utanför mitt hus klockan 09.13 lördag morgon och då kunde vi bara inte somna om. Vi låg kvar till elva, klev upp, gjorde frukost och sen gick vi ut på höstpromenad. När vi som bäst höll på att öva på våran hiphop kommer en random gubbe fram och frågar om han får ta kort på oss när vi dansar framför ett gult träd. Det låter som att han är värsta pedofilen men han var trevlig iallafall och såna där random grejer lyckas vi alltid råka ut för så att. Sen gick vi hem och Nina somnade i min säng. Halv fyra skickade jag hem henne, för då skulle jag duscha.

På lördag kväll blev det pizzamiddag med mina godingar, Alibaba fick hämta ett större papper när Elin ringde och beställde vad vi skulle ha att äta. God mat, gott sällskap, ond film (hehe Ondskan...). Myskväll helt klart, jätteskönt efter min danka dag. Filippa kraschade en deo på Ica Maxi, klantigt.

Idag var jag och Elvira och simmade en kilometer på badhuset! Oerhört hurtigt måste jag säga. Sen for jag hem och pluggade matte i en evighet och sen for jag med mamma upp till Obs, vi köpte inga skor men kollade iallafall så jag får väl fara tillbaka till Stadium själv nån gång eller så. Sen fick jag ett litet sammanbrott och kände bara att allting sög så jag och mamma hade ett djupt samtal och sen åt jag middag där innan jag for till pappa.

Och ikväll hade jag tänkt börja på min novell men tror ni jag har gjort det, näääääääe. Den här veckan känns så tuuuuuung

mysmiddag

jag skulle ge allt jag äger för att få tillbringa tiden ensam med dig

Det är så tungt att kliva upp på morgnarna nu, det är helt sjukt. Taggar helg, JAG VILL SOVA.

Om du lämnade mig nu  är det enda som gäller just nu och gud så jag taggar Lars på Idun 17 november, har haft biljetter sen i maj, snart är det dags! Ska stå där och må bra bättre bäst och njuta av livet bara och sen ska jag leva länge på det där, glassa runt på det i några veckor.

Just nu saknar jag mest London och idag saknade jag visst Haga litegrann också när jag och Emma följde med Maja upp till John Bauer och lekte med hennes kamera, var kanske mest Haga-feeling på det!

Nu borde jag skriva lite på min novell egentligen, så att Dan the Man ska ha nånting att kommentera imorgon. Är inte alls taggad. Fan jag skulle ju läsa den där novellen av August Strindberg också. Åh jag iiiiids int. Kvällen blir framför teven iallafall med Desperate Housewives och So you think you can dance? och myskläder hade jag tänkt mig.


Bästa Bräntiskampen

stoppa djur i bur

Idag skrattade vi så sjukt på mediekunskapen när vi insåg att våran rubrik "stoppa djur i bur" hade dubbla budskap. "Magnus uggla spårlöst försvunnen - sågs senast i Obbola" var inte heller tråkig. Himla synd att inte Terje verkade uppskatta våran humor riktigt.

Tog klassfoton idag också, FIKA. Vi fick nog fotografen att hata oss lite (ganska mycket).

Har haft ont i huvudet hela dagen, så är inte taggad alls på dans ikväll, det känns bara tungt. Vi har slagit ihop balettgruppen med mellanbaletten också. Nej, nu ska jag gå och laga mat och sen ska jag väl fara iväg.

svält och barnarbete

Jag satt imorse och bläddrade igenom Damernas Värld och Femina, och nu har jag hittat x antal saker jag är totalt nerkärad i och bara måste ha, men vem har råd och lust att köpa en radio för 1 960 kronor? Och vem har råd att köpa till exempel en klocka för 71 400:-? Bara undrar förresten, vad är det för värld vi lever i när vissa sliter ihjäl sig 16 timmar om dagen för att skrapa ihop till ett litet mål mat medan andra gör klockor som säljs för 71 000 kronor? Eller varför inte en ring för 42 000:-? Släng iväg de där pengarna, sammanlagt mer än 100 000 kronor, till svältande barn i Afrika istället så kanske vi slipper svältkatastrofer, barnarbete och denna orättvisa värld.

Det jag egentligen ville säga var att jag älskade den där radion (den var liksom guld och rosa!!!, det säger väl allt?), och jag älskade ett par skor som jag hittade i någon av tidningarna också. Och en trenchcoat. Det är farligt att börja kolla i såna där tidningar. Men börjar man då tänka på saken så inser man ju hur sjuk den här världen är, jag behöver ju verkligen inte en skitsnygg, trendig, guldrosa radio när massvis med barn dör idag på grund av svält.

Det var nog allt jag hade att säga. Nu ska jag hem och tycka jättesynd om mig själv för att jag måste plugga lite historia, kanske äta lite godis och samtidigt lyssna på min iPod. Det är så synd om mig, verkligen, som har godis, en iPod och får gå i skolan. Ack, ack, stackars lilla mig.

make my day

Städat nogrannare än någonsin idag, blev rent vill jag lova och mammsen är nöjd och jag är nöjd för snart klirrar det 350 spänn extra in på mitt konto, och så kommer väl studiebidraget snart också. Tagga. Måste shoppa.
Har lagt ner på riktigt nu. På riktigt på riktigt.

I wonder how it'd be if you hadn't found her

Mitt rum är tapetserat och min bokhylla är tom och snart flyttar jag. Idag träffade jag den där söta gubben och jag stod och väntade på honom och höll upp dörren för honom och han sa "Nej vad snällt av dig! Tack ska du ha", och sen träffade jag dom på trean som lät mig ta hissen före dom för att dom hade massa saker att lasta in, och så träffade jag läskiga/trevliga (?) gubben på sexan och hans fru, och insåg att JAG KOMMER ATT SAKNA MINA GRANNAR JÄTTEMYCKET. Vissa har jag ju ändå känt i 11 år, vad händer nuuuu? Till och med tanten som har bott här sen jag var åtta år och fortfarande frågar om jag bor här i huset. Åh.

JAG SAKNAR DIG

Jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig jag saknar dig

The nights were young and we thought that they would last forever
But nothing ever does so we'll just have to remember
The nights were young and we swore we'd always be together
But we went our separate ways so we'll just have to remember
Though time slips by the memories remain
I could never forget when the nights were young

Det var länge sen jag skrev men jag har varit duktig den här veckan och knappt rört min dator. Jag har köpt nya skor i veckan, det var på tiden. På måndag blir det klassfoto, ehhehe taggar nog inte.

Nu har jag nog lagt ner förresten. Men jag är ju dum så jag kommer inte ha gjort det för jag viiiiiiiiiiill. Verkligen.

we'd talk all night

Härlig dag, kväll och ja. Var på middag hos familjen jag ska börja sitta barnvakt åt, jättegullig unge så det känns superbra! Är tyvärr redan helt slut, och det där var den lugna av dom. Men tydligen brukar båda ha somnat före åtta så jag kommer ha det slappt (tråkigt) som attan. Men pengaaaaaar känns det ju värt måste jag säga. Fick hur god middag som helst också, så allt är great!

Imorgon känns det tungt med skola, men jag kom på att vi inte har någon historia och då kändes allting faktiskt otroligt mycket lättare! Historia är ju ingen höjdare får man väl lov att säga. Blir film istället imorgon och det känns ju galet mycket bättre.

"Hon blir ganska rasande och irriterad"

we've come too far to throw it all away

Ikväll har vi kommit fram till att jag nog borde byta namn till Gunvor för att allt ska flyta på. Trevlig dag iallafall, sjukt gott fika på News och Costas var där för första gången på hur länge som helst, underbart. Blev ingen dans eller skräckis, vi tog oss ut iallafall och sen var vi bara hemma hos Nina och pratade och pratade.

I run myself in the same old circles
I sit and I stare
And I run old scenes through my tired head
Of the days that we laid on our backs and said Forever,
was that the best I'll ever be?

Satt i mitt favoritfönster i tjugo minuter när jag kom hem inatt och jag fattar inte att jag flyttar om en och en halv månad. Aldrig mera favoritfönstret, aldrig mer min hatade bård, aldrig mer mitt rum rent allmänt, aldrig mer min lägenhet! ÅNGEST

och nu vet jag inte vad jag ska tro längre?

blöt. regn.

Man ska nog aldrig säga att "såhär blöt har jag aldrig varit i hela mitt liv", men den här kvällen hamnar definitivt på topp fem! Förmodligen topp tre till och med, nånstans bredvid den gången då en thailändare hällde en tiolitershink med vatten över mig, efter att hans kompis hade sprutat ner mig med en enorm vattenpistol... Cyklade alltså från Sandbacka till Östermalm och blev blöt genom jackan, tjocktröjan, tunnkoftan och ända in på tshirten. Helt sjukt.

Fattar verkligen inte vars Elisabet har gömt alla kakor? Letat efter den där burken i vartenda hörn av lägenheten, den finns ingenstans! Gissar på att pappa har ätit upp allt, sjukt taskigt. Imorgon ska jag sova hos Nina, först blir det fika på News i ett antal timmar och sen hyr vi dansfilm och skräckfilm, tagga.

in the moment

HipHop, locking och jazz på raken på varandra igår, tre och en halv timme dans nonstop och jag har nog aldrig varit så trött efter något som har med dansen att göra, det var helt sjukt! Kom hem och en dusch, några kakor, en bulle och en kopp te senare mådde jag lite bättre iallafall.

Nu regnar det alldeles för mycket igen, har just varit med Oskar och Viktor och cyklade hem i regnet, blev sjöblöt. Otrevligt. Det här har varit en sjukt sliten vecka och nu känns det bäst med helg, iomrgon ska jag bara mysa med Nina vilket känns alldeles perfekt.

Igår var min farmor här, trevligt måste jag säga, hon drog ett sjukt roligt skämt som jag tyvärr har glömt nu men det var iallafall roligt just då, hehe. Nämen det var allmänt trevligt.

we'll be here when you're gone

never gonna get it

Det är helt sjukt vad varmt det är (vad varm jag är). 30+ pers i en danssal blir lite väl varmt när man dessutom hoppar och har sig. Men house var grymt, tror det blir roligt och Adena verkar grym också! Sen jazz på det och nu är jag inte lite slut. Blir hårt imorgon med både hiphop, locking och jazz, men det blir nog roligt det också. Hahhaha jag är ju körd

Har förresten just insett att jag har lagt ner min tidsoptimistiska livsstil, iallafall för tillfället. Kommer bra i tid mest hela tiden osv, sen har jag rent allmänt fått ett bättre liv känner jag, kanske därför jag har varit så glad nu i flera veckor. Livet leker helt enkelt! Lalala och nu kommer jag in på fronter också så då slipper jag fixa det, woho.


back to you

Idag var det tungt på morgonen. Vaknade först åtta av att jag hade världens mardröm, galet. Sen somnade jag om och sov till tio över tio, for hem till mamma och dammsög hela lägenheten på tio minuter och kastade mig sen på min cykel till skolan. Hade historia och höll på att kalla Mats för Gandalf när jag skulle fråga en sak, hade varit sjukt pinsamt! Åh vad jag inte gillar historia, kommer ju vara något less på medeltiden efter dom här närmaste veckorna känner jag.

Har sjukt ont i handleden sen igår, vrickade den eller nåt när vi spelade bowling.
Ikväll blir det house och jazz, grymt taggad (förutom att jag har ont lite här och där vilket inte lär bli bättre men). Har aldrig kört house heller, får se hur det går.

JAG SAKNAR DIG

friluftsdag

AR1A är galet bra och våran friluftsdag igår blev ju en höjdare måste jag säga! Bröt tumnageln på bowlingen bara, gör ont som satan nu men man får väl härda. Bowlade med Klara, Kajsa och Julia och måste erkänna att jag var inte bäst, men det gör nog ingenting. Uppdraget var riktigt roligt också, dog tyvärr lite när vi sprang hur mycket som helst, värre än cooper helt seriöst. Haha sjukt bara, och Caroline fortsatte bara att vara hurtig hela tiden, uschusch. Kändes lagom otrevligt att jag skulle på stan sen, men det funkade. Sliten till tusen bara, men fick äntligen tag på ett nytt tillräckligt långt svart linne, var verkligen på tiden. Nu ska jag kasta det gamla trasiga, till slut.

Sara Bareilles - Gravity är ju gaaaaalet bra.

Igår tog jag en promenad och gick och kollade in mitt blivande hem, där hade det hänt grejer vill jag lova! Taggad på att få hela mitt rum fixat så att jag kan börja flytta dit saker.

30x40 jag älskar att dansa

Jag älskar att dansa. Där har vi det sagt, och nu är terminen igång och efter en mördartåskola nu senast får vi se hur jag mår imorgon. Det känns extremt bra iallafall att det är igång igen, ingen mera påfettning här inte, nu blir det work that shit som gäller!

Helgen var väl trevlig iallafall, Uppsala i fredags hos mormor som absolut höll med om att man ska spela svårfångad mot killar och som var allmänt virrig och dessutom tänker låta mig ärva hennes lägenhet i Uppsala. Sen i lördags for vi in till Stockholm, mamma och jag, och iväg till Vivis 40årsfest, jag styrde i köket och strimlade sallad och rörde i rödbetssoppan och jag vet inte vad, Moa och Lisa var vilda som vanligt och hela Gebers sjöng världens finaste sång till Vivi och världens bästa morbror läste världens finaste dikt och shit vad jag är stolt över honom (för att inte tala om hur stolt mamma var) ändå.

Imorgon blir det friluftsdag med AR1A, bowling och uppdragslek, blir nog bra! Sen blir det SHOPPING, fick med mig Filippa så jag är taggad as helllll nu!

Underbart förresten att jag (mamma*) har lyckats skaffa mig en familj att sitta barnvakt åt, PENGAR.
Hahha på tal om ingenting så skrev vi en dikt i världsklass idag på svenskan, underbart.

ja, det är ett mirakel linnéa!

Livet är fortfarande på topp och guuuuud så jag gillar AR1A! Teambuilding på gympan idag vet jag inte om det funkade, men MIFFO var kung iallafall. Kammade nog några extrapoäng hos Carina efter svenskan också, haha! Gick en snabbis med Julia på stan och tog äntligen tag i det och köpte en kalender. Behövdes nog, har inte koll på nånting just nu känns det som.

Imorgon glider jag till Stockholm, inte taggad på att missa en dag i skolan ändå, känns som att jag kommer missa massa men det ordnar sig. Missar ändå första fikat på klassrådet, lite ledsen!

Känner värsta pressen, har massa saker som jag måste köpa och NÄR ska jag hinna göra det? Tisdag? Nån som ska med? Bokar tisdag så länge för shopping alltså. (dansskor, danströjor, jeans, svart linne, vanliga skor osvosv) Vad händer med tiden? Veckorna rusar iväg, jag har ingen tid över längre nu när dansen börjar. Oah nu vart jag fett stressad. Men taggar att dansen drar igång iallafall, på tiden måste jag säga! Ska inte längre behöva sitta dagarna ut och förvandlas till en vandrande fettklump, äntligen träning igen!

bottle it up

Fredagen var great och helgen var allmänt sliten för jag har sovit alldeles för lite men livet leker! Fikat med Klara, Kajsa och Julia var grymt roligt och jag tycker verkligen att vi får köra repris på den nån gång.

Igår var jag ensam hemma y0y0 och shittarns vad skönt det är. När jag cyklade hem igår kände jag bara att livet är underbart och så ringde jag Filippa och tvingade henne att vara med mig så det var trevligt. Idag har jag haft min första danslektion på skolan, vi hade locking och nu är jag förresten anmäld till min riktiga dans också så nu taggar jag börja träna igen! lalala livet är på topp som sagt

Till helgen drar jag till Stockholm på storkalas med släkt och okända människor, taggad ändå!

JAG HATAR FRANSKA, FATTAR INTE VAD JAG GÖR MOT MIG SJÄLV I ETT ÅR TILL

RSS 2.0