Kräftskiva

Igår blev det jättetrevligt, vi hamnade på kräftskiva/fest och hade det allmänt bra. Sen somnade jag som en stock i Johans säng när han satt och spelade gitarr, hur mysigt som helst - i love you i love you i love you i love you
Vi vaknade pinsamt sent idag. Gick och tog varsin macka på Subway och satt sen på Renmarkstorget i solen. Inte ett moln på himlen och varmt, så här ska hösten alltid vara! Jättejättemysig dag, om en vecka ska jag bo hos Johan i en vecka och då kan vi ha det mysigt hela tiden.
PS jag älskar hösten och jag älskar att jag har sovmorgon på måndagar

Novemberväder

Blev en mysig kväll igår med fika och film, jag har ändå världens goaste vänner. Diskuterade också att det är novemberväder fast augusti inte ens är slut, blä. Jag promenerade nästan hela vägen hem, gick förbi min gamla lägenhet och vad fel dom har gjort! Jag blev lite sugen på att flytta tillbaka (ibland saknar jag den där lägenheten grymt mycket), och idag kom snusbjudargubben på sexan cyklande och vrålade "HEJHEJ" när han nästan var förbi mig, jag hoppade till för jag hade inte sett honom och blev dessutom förvånad att han överhuvudtaget kände igen mig. Jag saknar mina gamla grannar!
Hamnade hos Johan inatt iallafall, idag har jag fikat med familj & vänner och sen sett Johans match. Fick promenera hem från Teg i spöregnet, kallt + blött. Umeå bjuder på schizovädret idag, strålande sol/regn/sol/SPÖregn/sol+regn/regn osv. Ikväll blir det Johan för hela slanten, tjingeling

Soligt men kalljävla norrland

Jag fryser hela tiden. Finns två möjliga anledningar till det här; a) jag håller på att bli sjuk och b) det är tydligen nån allmän värme i hela huslängan och tills den sätts på i september går det inte att sätta på elementen. I'm fockin' freezin'

Idag sken solen på Umeå och alla såg lite gladare ut än igår. Det är dock kallt som satan och jag är lite besviken över att min finfina, gråa, 90 kronors second-jacka inte har hunnit komma till mer användning, nu är det alldeles för kallt. Har världens mysigaste låt-lista på tal om absolut ingenting, och nu ska jag cykla iväg till Filippen för fika (enligt Elin?) och film.

Grått och rått

Den här dagen kändes
inte som en av de mest givande dagarna i mitt liv. Var dock roligt att leka lekar på gympan istället för att orientera, men kändes ganska meningslöst att läsa hela engelskalektionen och sen se på film på temat (eller vad ska man kalla den där lektionen?). Hela stan är grå och jag vill bara sitta inne med tända ljus, varm choklad med vispgrädde, en bra film och en stor mysig tröja.

Segaste dagen

Hela den här dagen har varit så seg. Att stiga upp var segt, SvB var segt, UF var JÄTTEsegt, ARLen var ganska seg och nu har hela eftermiddagen varit seg. Dessutom blev jag så fruktansvärt less på våran syo (nähä?!) för att hon inte hade strukit mig från psykologin iallafall så då var jag tvungen att krångla med det innan jag fick åka hem. Var dessutom riktigt sugen på att fixa en grej när jag kom hem men då råkade jag lämna ett papper jag behövde på skolan såklart så det var ju bara att bojkotta den idén med en gång.

Har iallafall hämtat Håkan-biljetten nu (JULIA KOM IHÅG ATT STYRA UPP NU) och ikväll ska jag med mamma och se Mamma Mia, det är verkligen på tiden! Sen kanske Johan sover här, och själv har man ju sovmorgon till tio över tolv imorgon så det blir tippentoppen!

Jag vill flytta

Jag är jättesugen på att flytta hemifrån och har varit det i flera veckor nu. Har verkligen inga planer på att göra det innan gymnasiet är klappat & klart men jag är så sjukt sugen. Hittar massa fina saker hela tiden som jag bara vill inreda min alldeles egna lilla lägenhet med, och inte en jävel ska få lägga sig i (förutom pappa om han typ skulle få för sig att ge mig lite cash). Sitter seriöst och kollar på påslakanset och duschdraperier på Internet nu, och igår var jag så sjukt nära på att köpa ett salt- och pepparkar-set som var på rea (24kr istället för 79! och det var jättejättefint) innan mamma stoppade mig - det har fan gått för långt.


Mamma-stund idag

Till slut fick jag med mig mamma på en sväng till Strömpilen. Tog en fika och jag fick med mig en ring hem från H&M. Spanade också på en massa sjalar, men när vi kom hem dök mamma in i sin garderob och kom ut med två sjalar till mig. En vit och en exakt likadan som min mormor har som jag har velat ha sen jag såg den hos henne första gången, blev sjukt glad och sparade massa pengar också, tack mamsen!

Blev alltså ingen träning idag heller. En träning på tre månader, det är lite skämmigt faktiskt.

Vad gör man på söndagar?


Jag saknar er/oss, vi ses på fredag!

Nu börjas det, alla dessa söndagar när man inte har en aning om vad man ska göra och om man faktiskt vill göra nånting så går det inte för justja! - det är ju söndag och allt är stängt. Så idag verkar det bli innesittardag. Var sjukt sugen på att se Johans match idag men nehe, han skulle spela i Robertsfors såklart. Har varit lite sugen på att ge mig ut i skogen och springa lite men är mest troligt för lat för det, kanske skulle köra lite hemmastyrka istället? (yey andra träningen på tre månader isåfall, applåder tack!) Jag borde egentligen ta tag i att rensa min garderob också men det får nog bli nästa vecka.

Latdag med Johan

Kvällen med Julia igår var mycket trevlig, bjöds på en hel del skratt och kladdkaka med glass. Aldrig fel! Gick och sov i nästan två timmar och sen dök Johan upp, fullis. Vi vaknade av någon anledning tio imorse och ingen kunde somna om så vi klev upp och tog en promenad i Gammliaskogen innan vi gick hem till honom och lagade lunch vid tre-tiden. Sen slocknade båda och sov till halv sju så jag har ganska nyss kommit hem. Ska snart ner till Station och möta upp Filippa, Lova & Sofia för en fika tror jag, jag är sugen iallafall!

Nina håller på och skickar över alla bilder från Spanien och jag vill tillbakaaaa. Sol, värme, pool, Bobban, havet, maten - vad gör jag i Sverige egentligen? Fattar inte att jag var där för en vecka sen. För två veckor sen hade vi varit där i en och en halv dag. Kommer ihåg när det var 185 dagar kvar, fan vad tiden går.

AR2A

Nu har allt dragit igång igen, jag tänker inte ens klaga på mitt schema för det är helt okej. Och jag älskar ju faktiskt mina klassvänner, skönt att träffa alla igen! I ett år framöver läser jag nu engelska fyra gånger i veckan (har redan haft tre lektioner, inklusive ett prov, i love it inte) och har också NkB att längta till varje onsdag och fredag.. Annars ser det helt okej ut. Sovmorgon till 12.10 varje onsdag, precis som förra hösten - jag gillare! Har hoppat av psykologin också så slutar tidigt tisdag och fredag, schént.


Men nu är det väl ingen som bryr sig om mitt schema egentligen så kan ju istället tala om att idag har jag köpt ett par nya jeans och så färgpennor för 15:- på Lekbiten och ikväll ska jag vara med Julia. Sen kommer Johan hit och sover så det blir nog finfint!

Världens finaste


Puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss

España!

Nu är jag tillbaka efter tio dagars sol, bad, stek och 30-gradig värme. Ska skriva om allting senare, vi har sett Bob Sinclair spela på en klubb helt random och allt har bara varit hur bra som helst! ROCK THIS PARTY

Imorgon börjar skolan, känner inget hopp. Startar året bra med MaC och NkB, haha vilket skämt. Det här har varit världens kortaste/snabbaste sommarlov. Kan dock inte klaga för jag har gjort hur mycket som helst och livet är egentligen underbart.

Jag är brun iallafall

17,5 kilo jordgubbar

Jag vet att uppdateringen är i allra sämsta laget nuförtiden men det känns så drygt när min dator har pajat och det inte finns några roliga bilder eller nånting att lägga in. Kan inte riktigt säga vad jag har gjort i veckan, styrt upp med lite vänner och haft det bra, trots att det numera är kring 5 grader på nätterna. Fast det gör ju som inte så jättemycket, på torsdag bussar jag till Stockholm och sen flyger vi till España på fredag morgon! Schént.

Ikväll har jag varit ute och kört, jag är rätt bra om jag får säga det själv. Körkortet ska nog vara mitt till nästa sommar! Har också nästan förätit mig på jordgubbar, familjen plockade 17 och ett halvt kilo idag medan jag själv låg och sov med Johan. Tur att man får äta även om man inte bidrar med nånting.

RSS 2.0