Det kommer aldrig nånsin vara perfekt

Idag har jag och Julia handlat avocado till nyår - två för FEM (!!!!!) kronor på Hemköp, spring vettja om ni är avocadosugna! Svårigheten låg i att gissa hur hårda de skulle vara för att vara mogna på torsdag. Tror vår middag kommer att bli fantastisk. Japp. Ikväll ska jag till Grubbe och hänga, hoppas på skjuts av Elin för det är svinkallt ute. Toodles

Igår såg jag Inglourious Basterds. Fan vad bra film. Och fan vad störande dialekt Brad har i hela filmen. Dock väldigt rolig att härma.


Nu är glada julen slut

Hej allihopa! Har varit dåligt med updates här men har helt enkelt haft bättre saker för mig. Julen var fantastiskt bra i år, hann ju fira med både mamma och pappa så tummarna upp för det. Har ätit mat i stora lass och måste ha varit oerhört snäll i år för jag fick faktiskt världens bästa julklappar. Har nästan förätit mig på Lottas hembakta Mozartkulor och har hunnit fynda bland annat två klänningar och en ren på mellandagsrean.

Det senaste dygnet har det förresten kommit mer snö än jag sett i hela mitt liv, bilar är helt översnöade och jag fick vada med snö upp till knäna en bit när jag skulle in till stan idag. Sjukt! Idag har jag varit med min fina Julia och planerat vår fina nyårsafton, jag längtar redan efter maten! Kvällen har jag ägnat åt att storrensa min garderob medan jag lyssnat på Absolute Molly. Jädrar vad mycket skit jag hade. Imorgon borde jag göra något nyttigt men det känns inte aktuellt, blir nog som alla andra dagar det här lovet = slappa. Och det känns a-w-e-s-o-m-e.

Några favoriter under granen. Kokosbodybutter, bjørg-halsband, LW-boxen, en rosa knokk, presentkort och Absolute Molly!


Dan före dan

Hänger inte riktigt med, julafton imorgon? Julfriden har iallafall infunnit sig. Julklapparna är klara och inslagna, julskinkan och glöggen skvalpar i magen och mina naglar är juligt röda. Imorgon får jag dubbelfira julafton, först hos mamma på förmiddagen och sen hos pappa. Ska bli spännande för jag har faktiskt för första gången i mitt liv inte den minsta lilla aning om vad jag får i julklapp. Har inte så mycket mer att säga så jag avslutar helt enkelt med att hälsa god jul!


Tjugotvå

Glädje:
Vad man känner när man kikar på sitt bankkonto och ser att man fått 697 kronor i lön när man förväntat sig 330 för ca två timmars arbete

Frihet:
Vad man känner när man ÄNTLIGEN har lämnat in samhällsuppgiften och alltså (om man vill) kan bränna alla papper och anteckningar man har om Israel/Palestina-konflikten

Stress:
Vad man känner på kvällen den 22 december när man bara köpt en enda julklapp och inser att man måste dyka ut i folkhavet den 23e och panikköpa resten


Helgen som var

Hoho

Häromdagen hade jag en väldigt trevlig kväll på Corona med några av mina finaste vänner. Igår led jag av sömnbrist och var alltså inte så rolig att ha att göra med men jag åt chips och spelade Alfapet med mina vänner ändå. Inatt sov jag tolv timmar och har ägnat dagen åt att storstäda, läsa och gå på julklappsjakt. Har inte gjort klart samhällskunskapen... ni vet väl att jullov inte är jullov när man går i gymnasiet? Har en inlämning på tisdag och tre STORA inlämningar veckan efter lovet, tackar för det med en stor kram till mina lärare!

Förresten! 20 december, antal inköpta julklappar: 0


Marsipan och pepparkakor

Det här har varit världens mysigaste dag! Åt en jättefrukost innan jag tog en varm dusch och strax efter det var det dags att promenera till Lotta i de sjutton minusgraderna. Så hela eftermiddagen har jag och Lotta bakat massor av pepparkakor och gjort marsipanfigurer. Har äntligen tagit mig i kragen och fixat så att jag kan lägga in bilder från kameran till den här datorn så här kommer lite bilder på några fantastiska skapelser från idag! Har förresten också provat ligga på en spikmatta idag, kändes som att hela ryggen brann. Kan återkomma med utvärdering när jag testat igen. Laterrrrr



Du håller mig kvar i nåt

Idag var en bra dag! Kunde inte kliva upp imorse så blev en snooze i 50 minuter och sen slänga på sig kläder och smink och kasta en macka i magen på vägen ut. Är glad att vi äntligen har fått snö (va?) och så hade jag en trevlig skoldag med kalligrafiskrivning, Funplanetspel och ett redan spikat MVG i svenska. Awesome. I brevlådan väntade mitt halsband som var ännu finare i verkligheten än på bild och sen har Melissa rullat i högtalarna och jag har gjort bort en massa plugg. Kunde inte bli så mycket bättre just nu faktiskt. Nu: snabbdusch och sen min skönhetssömn. Natti


Dagens applåd till mig själv

Alltså va? Måste bara säga det här innan jag fortsätter för jag är så förvånad och imponerad av mig själv. Sen jag startade datorn vid halv fyra-tiden har jag legat och pluggat! Förstår inte vad som hände eftersom jag inte haft ork till något plugg alls på flera månader (typ). Nu har jag gjort bort en hel del NKA och nu håller jag på med SHB. Va hende


Don't stop

Idag bjöd Matzak och Ullis på tårta, chokladkaka, pepparkakor och julmust. Gillas! Mats läste också sin årliga julsaga för oss. Får panik över att det här är vår sista julavslutning. Inser nu att jag bara har fyra dagar kvar på min sista hösttermin, hjälp! Var tar tiden vägen?

Kvällen har jag ägnat åt PA100, känner mig ruggigt duktig! Har också Facebook-chattat med min rumänske vän som vi träffade på Kreta, haha. Har dessutom lyckats tappa min dator i pannan på mig själv (fråga inte ens hur det gick till). Det gör ont.


Okej seriöst nu; vilka följer med nästa år? Jag har redan börjat spara pengar.


Du är så...

Saker som ger mig ångest:
- PA100
- studenten
- sommarjobb/jobb
- pengabrist
- dålig matlust

I thought of you and where you'd gone

Ledig idag, så ruggigt skönt! Hade egentligen lust att göra massor idag men mamma tog bilen och jag är inte det minsta sugen på att cykla till Strömpilen eller Ersboda så nu blir det här en göra-ingenting-dag istället tror jag minsann.

Förresten, såg reklam imorse som löd ungefär "Drömmer du om ett jobb i Hollywood? Ta chansen och sök jobb som assistent åt Hollywoodfrun Anna Anka!". Vet inte om jag ska skratta eller gråta.


Såhär i juletider

Ja, det närmar sig ju Jesu födelse och i och med det tänkte jag bara meddela att ni gärna får knacka på min dörr med något av det här i ett litet tjusigt paket den 24 december.

Ringar, ringar, ringar!
Det kan inte bli för många. Gärna i silver, tack. Kan ha allt ifrån storlek 16 till 18. Det kan nästan inte bli fel.
 
Fredrik Lindström
är typ min idol och han hälsar på här i Umeå den tredje mars (knacka för guds skull inte på min dörr med Fredrik Lindström i egen hög person vid din sida, då blir jag rädd). Det här är dock en osäker present eftersom jag inte är säker på att jag faktiskt vill se honom när han är här, hm.

Björg
Vet inte hur länge jag velat ha ett björg-smycke nu. Tyvärr är de dyra som stryk (kaninringen där uppe är förresten också björg, gillar't)

Geisha
Ge mig Geisha och du är min vän. Mer behöver inte sägas.


London
Om du vill ge mig en weekend i min favoritstad älskar jag dig förevigt. Tacktack.

Nej, om man kanske skulle ta och börja tänka på vad man ska ge till andra istället?
9 december. Antal inköpta julklappar: 0...


Jag ska hämnas på iCurl

Idag gav jag mig på ett försök att piffa till mitt hår lite med vår relativt nya iCurl. Började bra och fick riktigt snitsiga lockar på vänstra sidan av huvudet. När jag sen skulle ge mig på höger sida kom jag och iCurl inte alls överens. Håret blev platt. Kanske lite mindre platt än vanligt, men platt. Blev less, gav upp. Men jag ger mig inte. När iCurl minst anar det ska jag attackera min högra huvudhalva och skapa fantastiska lockar. Tamefan. Skrattar bäst som skrattar sist liksom (det är verkligen dags för mig att sova nu känner jag)


Julgran

Idag väckte pappa mig i ottan och så hoppade vi in i bilen för den årliga julgranshuggningen! Nu är jag supertrött och funderar på en powernap. Igår såg jag och Julia New Moon, brabra. Idag ska jag se dansföreställningen, tända ljus nummer två, se Flashforward med mamma och kanske kanske om jag är grymt duktig så blir det lite PA100 på det också! Tjings


28 NOV 09

En vecka efter men vad gör det om hundra år? Grym kväll!





Tycker synd om er som inte var inbjudna till detta kalas för det här var en väldigt väldigt god middag.


...en konstig känsla nånstans, det känns tomt eller hur?

Sitter här med en fet boll på huvudet (den största anledningen till att jag inte vill klippa håret kort, finns inget skönare än en rejäl Lilla My-frisyr på kvällar och helger) och sjunger högt med i Lars Winnerbäck-låtar. Har lagt över bilder från kameran till datorn för första gången på två månader. Fick mig att inse att det har blivit mycket popcorn med Julia på senaste tiden. Och ikväll kör vi igen! Igår hade jag en väldigt trevlig kväll med Idol, deeptalk och långsnack med Molly i bilen. Blir så arg för att det alltid är så fint och mycket snö på nätterna och sen när man vaknar på morgonen så har allt regnat bort.

Jag känner mig lite smygdeppad över att det här är första gången på FJORTON ÅR som jag inte dansar på Idun den här helgen.


Biverkningar

Hallå högen! Känner mig lite som superwoman för jag fick inga biverkningar alls av sprutan förutom öm och svullen arm. Så igår var jag och klagade på att jag inte fått min lön och så fikade jag med Viktor. Får lite panikkänslor när jag tänker på att han försvinner om en månad. Hjälp. Får ännu mer panikkänslor när jag inser att om ett halvår tar jag studenten och då försvinner alla. Hu. Nu ska ni få se mina paintskills som ska illustrera en rolig sak som hände idag. Hoho trevlig helg!


Återvinning

Idag har jag tagit svinsprutan (aj min arm) och varit på studiebesök på IL recycling. Jag och Julia listade besökets topp tre händelser när vi var på väg hem och det såg ut såhär:

1) en jätteråtta sprang runt bland pappershögarna
2) Egils kommentar i bussen hem...
3) att Midgårdsskolans skräp mot alla odds gled förbi just när vi var på besök

Måste erkänna att det mest spännande i mitt liv just nu är att få veta hur jag kommer att må imorgon. Feber? Smärta? Frisk som en nötkärna? Ska bli intressant att se. Återkommer med resultat.


RSS 2.0