lyrik

Inget ont om Stig Dagerman egentligen, men nu är jag riktigt less på "Att döda ett barn", efter att ha läst den på både Svenska C-kursen och nu också på Svenska A. Alla vi som har litteratur dog typ litegrann idag när Carina sa "sen ska vi läsa denna fantastiska novell av Stig Dagerman". Efter att redan ha analyserat den i sammanlagt typ tre timmar var man inte så taggad längre, haha.

Sen den här hemska dikten som vi ska skriva till imorgon. Jag tror jag har fått till en nu som jag nöjer mig med, den är värdelös för jag är värdelös på dikter men nu får det vara! Inte en människa förutom Dan ska få läsa den, sätter han upp den i korridoren eller nåt så kommer han inte att må bra.

Ikväll ska jag ta en promenad tror jag. Är riktigt taggad på imorgon, känns som att det blir en bra dag! Efter skolan ska jag fika med Klara, Kajsa och Julia och prata om vårat gemensamma mål i livet, hehehe. Asbra helt enkelt!

like you said

Det regnar igen. Vad less man blir. Idag har jag och Nina hälsat på Haga, sen for vi till skolan och vi fick veta att våran klass inte kommer att ha Arbetsliv och lärande den här terminen så vi har från och med nu sovmorgon till kvart över tolv varje onsdag. Idag fick vi hål i två timmar istället, och ingen var sugen på att bara sitta av det idag igen, så halva vår klass for till Draggen istället. Det var riktigt trevligt, träffade massa människor jag inte sett på hur länge som helst och så, så det var great! Hann inte äta pizza och alltför mycket mat från Draggen fick jag väl inte i mig heller, så i rasten på litteraturen köpte jag mig en yoghurt. (varför pratar jag om det här?) Hur som helst en trevlig dag!
Dagens mest hörda kommentar förresten "Linnéa? Men du går väl inte här?"

Vi ska skriva dikter på litteraturen. En dikt av intrycken vi fick när vi gick runt på Midgård i tio minuter. Jag kan inte skriva dikter! Får klura på den där imorgon.


tandläkaren

Idag gjorde jag mitt första tandläkarbesök på tre år, fick höra att jag skulle ha blivit kallad i oktober 2006, men det hade blivit "lite" försenat. Ett år sent? Bra jobbat Folktandvården 3tr! Iallafall så borstade jag mina tänder bra, hade inga hål eller nånting men hon psykade mig så idag har jag vägrat sötsaker hela dagen.

Hade matteprov idag som var jättemycket svårare än jag hade väntat mig, sen jättelångt hål som blev aningens drygt på slutet och sen dans innan jag var tvungen att cykla iväg. Har förresten aldrig varit så blöt som jag var idag. Satan vad det har regnat. Fick en varning imorse iallafall av nån okänd tjej som sa att jag inte kunde ta vägen genom tunneln till skolan, tur det för jag for förbi och där var det en halvmeter vatten. Stod en gubbe och sanerade där, han hade vatten upp till knäna.
http://www.vk.se/Article.jsp?article=136046
Älskar vi inte alla störtregn när vi måste ut och cykla i det? Nu ska jag gå och duscha och stänga av här för idag ska jag gå och lägga mig tidigt hade jag tänkt. Imorgon ska jag vara med Dennis, helt galet länge sen!

sådärja

Det regnar ännu mer nu än vad det gjorde förut. Blixtrar lite då och då också. Jag sitter och myser med bra musik. JAG HAR TRÄNAT. Galet nöjd, ont gjorde det men jag härdade och körde på. Nu jävlar ska jag komma igång lagom till att dansen börjar igen. Får köra mer den här veckan känner jag.

Lekte lite lagom mycket så nu har jag ny design här på min lilla blogg. Woho


never knowing what could've been

Idag regnar det utav bara fan rakt av. Ganska seg dag, alla lektioner minst en och en halv timme förutom historian. Fast vi slapp iofs samhällskunskapen så. Väntade tills Emma hade slutat och sen drog vi ner på stan, blev en Subway också, det var galet länge sen och satt rätt fint! Ikväll ska jag mysa. Jaja, jag ska ta tag i den där träningen som jag hade lovat också. Ska absolut inte gå ut i regnet iallafall.

nananana
Imorgon har jag matte och dans, sen ska jag till tandläkaren. Med andra ord slipper jag franskan vilket känns mucho bra, då behöver jag inte akut leta upp en bild "som kommer till mig" heller. Asskönt. Lala jag kommer nog älska tisdagar tror jag (hade ju varit ännu bättre om jag inte hade haft franska överhuvudtaget, dans och matte det enda på tisdagar varje vecka hade ju dugit, men nu är det som det är)


vi skämtade tills vi fick magknip

Jag har världens coolaste mamma ibland. Hon var förresten ute och åkte motorcykel idag också, herregud vad har hänt? Skickade iallafall ett sms "Åh, förresten! Vill du veta vad jag fick till middag idag? ...Dadam dadam! VILTGRYTA!" och fick till svar "Din favoriträtt - lyllo dig! :D". Älskar när hon förstår mig. Tror jag ska göra ett litet test. Ska kolla om jag under en enda vecka fram till att vi flyttar INTE får viltgryta till middag nån dag. Det här ska bli spännande.

Måste förresten sätta igång en skallgångskedja efter mitt försvunna, älskade armband med jordgubbar. Förstår inte vars det har tagit vägen. Verkar ha försvunnit den 3 augusti vilket innebär att det kan vara a) hos mamma, b) hos pappa, c) hemma hos......, d) på gatan nånstans, vart som helst i hela umeå i princip. Om det skulle vara hemma hos ..... så tror jag att mitt liv suger lite grann. Får leta igenom varenda lilla millimeter av mina båda lägenheter iallafall och hittar jag det inte får jag väl acceptera att det är borta. Vilket skulle suga. Men jag har verkligen för mig att jag inte hade på mig det på Rix FM? Alltså borde det vara hos mamma eller pappa. Får leta ordentligt. Måste hitta det, efter allt besvär jag hade med att få tag på det. Fick åka hela långa vägen till Nacka Forum för att få det. Åh.

Jag har världens bästa kompisar och vi gjorde en skitgod kladdkaka ikväll, jag råkade vispa grädden så den nästan blev smör men shit the same. Sen åt vi popcorn också. Jag är ett fetto, måste träna. Nu jävlar, imorgon tränar jag! Helt seriöst. Pumpning imorgon, träningsvärk på tisdag. Tagga. Sen ska jag på stan med Emma imorgon också, woho Emma är kung.


tillbaka där jag vill vara just nu

Min första vecka på Midgårdsskolan har varit grymt bra faktiskt, jag trivs riktigt bra med klassen och linjen och skolan och allting än så länge. Får hoppas på att det fortsätter såhär, har hittills inte saknat Haga särskilt mycket alls, har som inte hunnit med det. Har tagit årets (förmodligen) sista dopp i veckan också, och varit i Tavelsjö med nya Arenaeleverna. Var med Oskar i fredags en stund också, himla trevligt att träffa gamla klasskompisar sådär, och nu är jag lite sugen på att styra upp återträff med tjejerna i 9d! Mest bara för att höra hur alla har det i sina nya klasser och så.

I fredags sov jag hos Molly och Maria styrde fest, tycker synd om henne, hoppas städningen och allt gick bra! Massa Hagafolk där iallafall, fint. Igår var jag med Nina, på kvällen var vi hos Jonas, det var chill. Jättesliten helg har det här varit, har sovit som en stock båda nätterna. Hoppas på det ikväll också, annars blir det slitet med skolvecka. Gillar mitt schema iallafall, sovmorgon tis ons tors, slutar däremot ganska sent mest hela tiden men det funkar fint ändå!

i need one more day, 'cause i want to tell you

Idag vaknade jag av någon anledning halv tio, fast jag hade ställt klockan på elva. Läste ett kapitel i Elva minuter och gick sen upp och åt frukost. Var på strålande bra humör idag så jag ringde min lilla mamma och pratade i tjugo minuter, vilket nog är rekord, jag hatar att prata i telefon med mamma. Idag var det dock trevligt och när vi hade lagt på kände jag hur trevlig jag hade lust att vara så jag ringde min mormor också, hon blev glad och jag blev ännu gladare!

Sen for jag ner på stan vilket jag hade tänkt göra, kom ner halv tolv och upptäckte att ingenting öppnade förrän klockan tolv. Har nog aldrig varit på stan före öppningstid förut så det var rätt grymt, haha. Satte mig på en bänk utanför apoteket och hade sällskap av en fluga, en nyckelpiga, en bladlus och några turister som filmade varandra framför Umeå Turistbyrå och väntade på att den skulle öppna.

När jag hade bränt tjugofem minuter i solen på den där bänken gick jag iväg och ringde min moster (okej då, morbrors sambo) som fyller 40 idag, grattis grattis! Blir kalas om tre veckor nere i Stockholm, jag taggar nog tror jag! Iallafall så hade affärerna öppnat så jag gick till MVG och där träffade jag på Monica, mammas gamla bästa kompis, pratade med henne i en kvart och på nåt sätt började vi prata om jobb så nu ska hon kolla upp om jag kan få jobba där hon jobbar, känns helbra om det skulle fixa sig!

Idag är en sån där glad-dag, har hittat några jag känner som ska gå i min klass iallafall och har hittat en franskakompis också, haha! Så imorgon börjar gymnasiet, och det känns bra ändå.

Världens bästa 9d finns inte mer, och jag saknar nog några. Tack för våra tre år, jag fattar inte att jag fäste mig så mycket vid er allihop ändå. Men förhoppningsvis blir allt ännu bättre dom här tre åren, sen blir det studenten och då börjar hardlife - börja jobba, skaffa en man, skaffa barn, volvo, vovve och villa, gå i pension och sen dö. Nej, nu ska jag njuta av dom här tre åren och hoppas på det bästa! Det blir vad man gör det till, och jag ska göra det riktigt bra!

panik

Plötsligt har jag drabbats av en otrolig ångest inför måndagen, gymnasiet, ny skola, nya lärare, ny klass, nya klasskompisar, nytt allting och jag har INTE EN ENDA människa att umgås med, eftersom det har visat sig att alla jag känner har hamnat i antingen Arena 1B eller Arena 1C, och jag är den enda som ska gå i A. Har sex pers kvar som jag känner som jag inte har fått veta än vilken klass dom ska gå i, just nu är någon av dom mitt enda hopp!

Okej, visst vill jag lära känna nya människor och sådär, men inte jag helt ensam med 29 totala främlingar. Hellre jag, en jag känner och 28 totala främlingar. Ajaj. Å andra sidan tror jag att det där löser sig, jag lär ju klara mig och i värsta fall blir det väl till att byta klass om allting går rakt åt skogen.

Nu kommer Molly cyklande, jag ser henne där nere, hon kom precis upp ur tunneln. Så nu ska jag gå, för ikväll blir det Edge (otagg, otagg, otagg) och nu blir det middag vilket passar superbra eftersom att jag är sanslöst hungrig. Adjöken adjö

hu ä rent makalös

Fem dagar har väl aldrig gått så snabbt som dom här tror jag, jag älskar Jämtland, jag älskar Elin, jag älskar Emma, jag älskar Vick (som visst hette Vix men nej, han förblir Vick för oss!). Åh. Den här veckan har varit super, precis som förra året!

Möttes av ett glatt "Hej Linniz!" av muffe, jag och Emma hade funderat på om han skulle säga det och när han gjorde det började vi skratta båda två. Sen kunde jag inte sluta skratta när Elin drog ner hans strumpor och strumpmärkena var kvar, eller när muffe sa "sen ska vi äta..." smällde igen bildörren och fortsatte meningen fast vi inte hörde nånting och kom in med ett "...det blir nog gott!", skrattade ÄNNU mer när de började prata om att fiska med utter (?) och han skulle förklara och drog till med en "jo du förstår Linniz, då sätter man linan runt halsen på uttern!"

Ärligt talat har den här veckan nog bestått av minst 50% skratt, herrejösses så roligt det är. Emmas telefonsamtal med Mait på bussen var sjukt bara det;
E: "Hej det är Emma"
M: "Hej det är Mait"
E: "Hallå! =)"
M: "Hej det är Mait"
.....
E: "Vi kommer typ tjugo över två tror jag"
Hahahhahaha, ingen fattar väl men.

Min säng var kanske det roligaste, först brakade fotändan och då bestämde vi oss för att fälla ner sängen helt istället. Senare på kvällen när jag skulle visa Emma en bild på min mobil visade det sig att sängen välte åt höger och vänster om man la sig för nära kanterna, där låg jag på golvet och skrattade så att jag nästan höll på att dö.
Vår telefonterror på Elin var bäst den också, "Elin din mobil låter! Oh, nu är det tre meddelanden! ...fyra! ...FEM!!"
Egentligen är det för mycket på den här resan för att räknas upp, men kossorna rymde utanför hagen, "Titta vad som ligger här....! ....Ingenting!", Pigg-Elin, muffe som blottade allt, Emmas ansikte i spegeln när jag tvättade ansiktet, "hu ä rent makalös", Elins noveller!, "hon somnade tryggt i sin säng med rosa väggar", "vem var det? var det pappa, hunden, KANINEN?!", "köttbullarna var fyllda med blod", min sängdans med Emma som hummade till och sursockan som luktade, Vick som dök ner i marken efter nånting och var allmänt konstig hela tiden, hästmatningen som gick eh dåligt och minigolfen, klassikern! Åre, badandet (vilket badande Emma?), tutandet på grabben på OK, nej men allt helt enkelt!

Nu känner jag mig duktig, har kört tvättmaskinen två gånger sen jag kom hem. Har fått veta att lägenheten är såld och vi flyttar 1 november. Förut lät första december så oerhört långt borta men nu känns inte november långt borta alls, lite ångest men fick inte ens nån klump i magen när pappa sa det, det känns helt okej nu trots allt.
Dansschemat är uppe på hemsidan, jag taggar att börja igen! Skolan börjar på måndag, känns lite mindre bra men känns kul med ny klass och allt, lite halv panik över att det aldrig mer blir Haga, älskade världsbästa Haga! Åh.

image6

london

Alla tummar i vädret för den här fantastiska staden London! En vecka där och jag har lärt mig att hitta utan problem, var bättre än mamma till och med. Shoppat ihjäl mig utan att bli fattig, mindre än 600 spänn gick allt på, fick då två par skor, en jacka, fem par trosor, ett halsband, en klänning och två tröjor. Inte dåligt vad nöjd jag är!

Söndag
Efter en stressig rush genom Arlanda tog vi oss ombord på Londonplanet där personalen var ovanligt trevlig. När vi sen hade hoppat av såg vi att Sven-Bertil Taube gick framför oss med en solhatt från Lacoste och sitt telefonnummer skrivet på väskan. Efter att ha väntat på väskorna i en evighet kom vi på tunnelbanan in till stan, jättelång tid tog det men jag var taggad och läste varenda skylt jag såg. När vi kom fram till Paddington kände både jag och mamma oss mer vilse än vi någonsin gjort förut och det visade sig att min mammas fantastiska orienteringsförmåga plötsligt hade försvunnit eftersom att jag av någon anledning hittade bättre än henne trots att hon varit där förut. Hon kunde inte läsa av kartan heller, ack ack. Vi hittade trots allt utan några större problem fram till hotellet och gick sen ut och åt en helt sanslöst god middag på en italiensk restaurang i närheten som hette Bizzarro. Hur gott som helst!
Måndag
Vi var sena till frukosten och det var hur pinsamt som helst. Tog tunnelbanan kors och tvärs över hela London och hamnade sen i en massa enorma affärer, nästan för stora var dom, man vart less på att gå runt efter ett tag. Tog en latte på Starbucks med hasselnötsyrup och sen tog vi oss fram till Primark, paradiset kanske! Efter det lyckades vi hamna mitt i ett arabkvarter och där satte vi oss och åt pizza iallafall. Sen råkade mamma dra en Marilyn Monroe i tunnelbanan, var till och med några som gick förbi som kommenterade det. Mamma tyckte att det var otroligt pinsamt men jag bara skrattade för en gångs skull. Efter det gick vi hem och vilade, var extremt slut i benen. På kvällen for vi och åkte London Eye, hade grymt bra väder och det var faktiskt suveränt, snabbaste halvtimmen i mitt liv, haha. Vi gick sen till Sanderson Hotel och tog oss en drink, min var galet god med krossad kiwi och så. Efter det tog det hur lång tid som helst innan bussen kom, men vi tog varsin club sandwich på en restaurang mitt emot Bizzarro och nån äcklig tant plockade mat från någons kvarlämnade tallrik och gav till sin hund, det var helt sjukt.
Tisdag
Vi började dagen med en egen sightseeingtur med buss ca 1½ timme, sen hoppade vi av vid Harrod's, där jag hittade världens kanske sötaste skor från Jimmy Choo, och ett annat par från Prada. Hoho, tänk om man vore galet rik. Vi gick upp och tog ett traditionellt afternoontea med scones till någon grym kille som spelade ABBA-låtar på piano.
Efter det for vi hem ett tag, sen for vi till Leicester Square och hämtade biljetter till Mamma Mia! och åt på Angus Steak House, sjukt gott! Såg en kille som var så otroligt lik Per Militär att jag var tvungen att stirra på honom extremt länge för att komma fram till att det inte var han. Sen gick vi på Mamma Mia! och det var hur bra som helst, satt på andra raden bredvid några andra svenskar som vi pratade lite med. Precis i slutet fick jag ögonkontakt med killen som spelade Pepper och han log, sen när han skulle gå av scenen kollade han på mig igen, log och gjorde tummen upp med båda händerna och sen var jag glad i evigheter, haha. På raden bakom oss satt några japaner och sov i pausen, jag höll på att skratta ihjäl mig när musiken plötsligt dånade hur högt som helst och en av japantanterna såg ut som att hon höll på att få en hjärtattack, och den andra som hoppade högt.
Onsdag
Vi var kanske mest hatade på frukosten när vi bad att få vita bönor och korv för att gubben där inte fattade nånting av vad vi hade sagt. Sen blev det däremot roligt när vi gick till ett hotell i närheten, "How did you get in?", "Through the door! I walked in". Efter det for vi på Madame Tussaud's, det var riktigt grymt faktiskt! Sen vandrade vi Oxford Street upp och ner hur länge som helst, tog oss sen till Soho Square där vi åt Fish and Chips på något otroligt trevligt ställe, killen som jobbade där var hur trevlig som helst. Sen tog vi Carnaby Street och lite annat smått och gott innan vi kom överens om att vi var jättetrötta och tog bussen hem. I bussen kunde jag inte sluta skratta, antar att jag var övertrött. En liten kille som satt framför mig råkade på något sätt göra så att jag fick en ballong i huvudet och jag började skratta redan då, men när han vände sig om med ett stort Stitch-gosedjur och sa "RAAAAUURR" kunde jag bara inte sluta! Jag skrattade och skrattade och skrattade, i säkert en kvart höll jag på, till och med efter att vi hade klivit av bussen. Skrattade ett tag när vi hade kommit upp på hotellrummet och allting, det gick inte att sluta. Till slut somnade jag och sov i nästan två timmar, då mådde jag lite bättre iallafall!
Vi tog en lång busstur och chauffören var helt galen, svängde i alla olika filer kors och tvärs och tvärnitade och höll på. Sen tänkte vi ta oss en drink på Savoy men det sket sig. Vi hoppade av på Picadilly Circus istället, kollade runt litegrann och for sen till Paddington och åt middag på Bizzarro igen. Vi kammade hem hovmästaren idag igen, han kände igen oss sen förra gången och när vi gick sa han "Ciao bella" och tog tag i min hand och gjorde jag-vet-inte-vad, hahaha det var sjukt.
Torsdag
På frukosten lyssnade vi till en otroligt pedagogisk pappa som pratade med sina barn om hur dom skulle ta sig till flygplatsen dagen därpå. "Lyssna på mig" sa han med en sån där otroligt sansade röst och berättade att dom kunde äta frukost på antingen Paddington Station eller på Burger King. "Lyssna på mig igen" sa han sen och vi höll diskret på att skratta ihjäl oss. Vi gick upp till vårt rum och såg på The Jeremy Kyle Show efter det, ganska intressant program om en 17årig alkoholist och någon tjej som blivit gravid och så gjorde dom dna-test och höll på.
Efter det blev det mer shopping, sen satte vi oss på Starbucks, jag med en hasselnötslatte igen och en "Choclate Decadence Cake", kanske den största kaka jag ätit i hela mitt liv. Helt sjukt mätt efter den gick vi sen och hämtade våra billigare biljetter som vi fått tag på till the Phantom of the Opera, jag var galet taggad eftersom jag älskar den och typ har taggat att sen den i London hur länge som helst! Vi gick till en bar, Pride of Paddington, och tog oss lite uppfriskande, sen gick vi hem, tittade på teve, läste och provade nyinköpta kläder. Middag åt vi på en thairestaurang som hette Blue Lagoon, och sen gick vi till Her Majesty's Theater och såg min älskade Fantomen på Operan! Alltså åh, musiken, allt. Åh helt enkelt. Sen skulle vi ta bussen hem, det tog minst 45 minuter för det var trafikkaos. Gubben som satt bakom oss började applådera en gång när vi rörde oss fem meter framåt, haha!
Kom hem, packade och sov.
Fredag
Steg upp halv sju, sjukt slitet. Hungrig som attan tvingades jag fara ut till Heathrow och där fick jag ÄNTLIGEN mat, efter helt sjukt mycket säkerhetskontroller, man var tvungen att ta av sig skorna och så vidare. Sjukt god frukost iallafall, sen sprang vi runt lite på Heathrow och sen hoppade vi på planet där jag lyckades sova i mer än en och en halv timme. Efter tre och en halv timmes väntan på Arlanda fick vi till slut hoppa på Umeåplanet och komma hem. Superskönt, fast jag drog direkt till Elin och Emma, men det var mysigt!

Imorgon bär det av till Jämtland med Elin och Emma, favorit i repris från förra året! Världens bästa tvillingar och jag, Vick, muffe och Mait. Tagga!

rix fm, citykalaset

Innan jag skriver om min lilla London-resa måste jag bara skriva en snabbis om förra helgen eftersom att det var helt sjukt roligt.

Otaggad som satan blev jag på fredagen meddragen till en förfest på Tomtebo vilket det trots allt blev två tummar upp på, med Lyckselebrudar, en joggingtur och en himla massa toalettbesök. Sen drog vi ner till stan, hade missat alla artister på rix men, träffade hela Umeå och jag var bara glad! Träffade så gott som alla som jag ville träffa så bara glada miner där! Kom hem glad på alla sätt, träffade min lilla mamma som kom hem samtidigt och så satte vi igång och gjorde varma mackor, jättemysigt!

I lördags var jag och Nina först på nolia, Erik hängde med en sväng men han hade nog inte så roligt. Vi köpte tunnbröd och drog hem till mig och åt det med en massa smör. Älska fett. Sen efter middagen såg vi på avsnittet av Allsång på Skansen när vi var där, mys och minnen till tusen. Drog ner på stan, kollade in dansskolans uppvisningen och sen hängde vi med Kiosken, Viktor och Sara och jag var taggad på Nanne, dansade och shakeade loss, ingen var tyvärr på. Lyckades på något sätt kamma hem en puss av ett random, inte trevligt, han hånglade typ med min kind. Nina fick en bulle hon. "Du får bullen så får hon pussen". Hehe sen åkte vi bil. Efter det kom vi tillbaka till stan, tryckte oss fram till tredje raden på Melody Club och det var galet! Alla var galna helt enkelt! Men det var jätteroligt, trots att alla hällde vatten på en och nån lyckades slänga ett tuggummi INNANFÖR min tröja.
Jag och Nina hade råkat ha likadana kläder på oss nästan, samma färger och så, fick oväntat lite kommentarer om det men några lyckades vi med "Tja tjejer! Kan ni inte stanna? Ni ser ut som tvillingar!".
Nej, det var en riktig toppenhelg helt enkelt, tur att jag var otaggad innan så det blev ännu bättre. Woh

simpsons, citykalaset och jag

Idag har jag gjort minst tre saker som jag aldrig trodde att jag skulle göra. 1) öppnat dammsugaren och letat efter en sak i dammsugarpåsen, 2) hittat en tjuga på marken!!!, 3) hehehe. Punkt tre får ni inte veta vad det var. Nu får ni fundera er sönder och samman på den. Grattis.

Igår såg jag Simpsonsfilmen med Filippa, haha ändå galet vad bra den var. Spiderpig! Idag blir det Rix, inte taggad på något sätt. Usch. Det kan ju bli kul, lär ju iallafall träffa folk. Men ändå. Nej, jag känner bara ingen som helst tagg. Letar ett jobb också, på allvar nu. Missade visst chansen till ett igår, attans då. Har ju mitt lilla hemma-städ-jobb så länge, duger tills vidare.

Jag är less på vädret, på Umeå, lite på mig själv. Blir perfekt att komma iväg till London på söndag. Ih. Justja, det är ju Nolia imorgon, det har jag helt glömt. Det händer för mycket annat med citykalaset och allt för att man ska komma ihåg det också. Nolia har ju som förlorat lite av sin charm sen man blev några år äldre. Samma gamla saker varje år, hundratals stånd med fejk-crocs och gratismat lite överallt. Äh nu ska jag rycka upp mig lite, tagga London, Jämtland, kanske Tingsek och så Lars Winnerbäck i november! Wohoho

image5

V Festival - RixFm Festival

Jag vill bara tillbaka till Stockholm med Nina igen. Helt klart sommarens bästa, och det säger jag redan innan jag har varit i både London och Jämtland. Men det är bara så, det är helt enkelt svårslaget. Kollade efter Emma & Lova igår på allsången och tänkte bara på när jag och Nina var där, jag som blev tryckt och stämningen på Sol, vind och vatten och på favoriten "I allt som rör sig, lyser eller låter finns ett batteri som ska lämnas åter". Jag saknar det nåt sjuuuuukt! Sen Gröna Lund, "ursäkta men han har VIT utväxt?" och dom där killarna i kön till Fritt Fall som vi ändå blev kompisar med. Haha näe, allt det där går nog inte att klå alltså.

Tänkte sätta mig och titta på Moulin Rouge nu på ettan men när jag slår på teven upptäcker jag att dom har bytt ut den mot nån Ingmar Bergman-film. Ganska irriterande måste jag säga.

Jag är lite konsertsugen. Måste erkänna att jag ångrar litegrann att jag inte for till Trästock. Ångrar nog litegrann att jag inte for till Storsjöyran heller. Fast då slipper jag ju å andra sidan vara pank i London. Äh, tar igen det nästa år. Måste skaffa mig ett jobb. Tänk om man hade fått vara på V Festival 18-19 augusti. Livet hade ju inte kunnat bli bättre. Goo Goo Dolls live med mig i publiken! Men näe, jag får nöja mig med RixFm festival jag. Gert Fylking live med mig i publiken... Det är ju nästan samma sak.

so you think you can dance

Ikväll blev det hemmakväll. Faktum är att hela dagen blev hemmadag. Det har ju vräkt ner halva dagen så jag satt och såg film, "AE Fond Kiss", rätt bra faktiskt. Var sugen på dansfilm men jag har bara två stycken och har ju som sett dom lite för många gånger så skippade det. Ikväll såg jag däremot So you think you can dance?, folk där är ju gaaaaalna. Jag saknar dansen sjukt mycket nu, taggar att komma igång igen! Tror iallafall att mamma blev glad över att jag var hemma för en gångs skull ikväll så det kanske var lika bra då.

London på söndag känns inte fel alls, men först blir det RixFM festival på fredag och CityKalaset på lördag! Måste säga att jag inte är överdrivet taggad egentligen, Rix förra året sög ju nästan totalt och vädret här uppe är ju inte att lita på överhuvudtaget i år så vi ser väl hur blöta vi alla kommer att vara när vi står där och ser eller åtminstone hör Melody Club köra sin gratiskonstert på lördag. Woho

Just nu skulle jag nästan bli lycklig bara jag slapp se reklamen för Evan Almighty i VARENDA reklampaus, jag förstår inte! Jag tror vi alla greppade vad den skulle handla om dom första tjugotvå gångerna vi såg den. Tack, det räcker.

RSS 2.0