2009


Januari
Längtade mer än nåt annat efter en egen lägenhet, körde igång med körkortsteori och körlektioner, var på Casinokväll, spelade in ett eget avsnitt av Värsta språket, blev förstörd och grät, grät, grät.

Februari
Grät, grät, grät och var förstörd. Tänkte på annat när jag dansade, jag förfrös mina öron, hittade världens bästa låt, såg Håkan Hellström, Boningsdonade och spelade in en film, lyssnade bara bara bara på svensk musik, lekte galna snölekar på gympan och reste tillbaka till mitt paradis Thailand.

Mars
Träffade fantastiska människor i Thailand och isolerade mig från allt som hade med Sverige att göra, grät igen när jag kom hem, blev besatt av Wii Fit, bokade risketta och halkbana, bokade uppkörning och var inte på Umeå Open för första gången på massor av år.

April
Var på Elin & Emmas fantastiska 18-årsfest och hade grymt kul, fick ett sår på knät som borde ha sytts, cyklade en mil för att köpa godis, var på Yasuragi med mamma, fyllde äntligen myndig, gjorde halkbanan och åkte till Bryssel med min franskagrupp och hade en fantastisk vecka där!

Maj
Drunknade i plugg, hade klassfest, åt supergod middag med mina favoriter, TOG KÖRKORT, hade mina sista dansföreställningar, började på Online (...) och var på 50-årsfest i Stockholm.

Juni
Bokade London med Julia, hade en trevlig skolavslutning, mådde upp och ner, slet på Online, grovstukade foten och for iväg till Borlänge och Peace & Love där jag såg älskade Lars Winnerbäck tre gånger och träffade en del ruskigt roliga människor.

Juli
Var med mamma i Gävle och Uppsala och fyndade massor på loppisar, hade ett trevligt samtal med en främmande tant och hade en fantastisk vecka i London med min bästa vän där bland annat en okänd unge åt upp mina chips och dreglade på mitt ben och vi myste runt i Notting Hill.

Augusti
Var i farmors stuga, jobbade mitt sista pass på Online, nattbadade i Stöcksjö, var i Stockholm för ännu en 50-årsfest, påbörjade mitt sista gymnasieår, var på Annas bröllop, hade en fin kväll på IKSU Spa och åkte till Kreta med mina bästa vänner!

September
Hade världens bästa vecka i solen på Kreta med mina bästa vänner och en massa raki och souvlaki, kom hem brunare än någonsin förr, hade en trevlig friluftsdag vid Hamptjärnsstugan, var argare än någonsin, provade studentmössor, hade internationell kväll med mina klassvänner, hade klassfest igen, firade Beas födelsedag med utgång och hade världens slöaste söndag med Julia.

Oktober
Fick en skoldator, tog hjälp av Google för att kunna öppna en vinflaska och var chockad, ledsen och oförstående efter den hemska olyckan på höstlovet.

November
Kände att jag behövde min klass mer än någonsin, skrapade fram 225 kronor på Triss med Hannes, var Powerpuffpingla på Filippas maskeradfest, bokade Bounce i april, for på tolvtimmarsparty och spelade Laserdome mitt i natten, åt palt i mängder, var på mitt livs första begravning, såg Lars Winnerbäck live igen och firade Mollys födelsedag med en jättetrevlig kväll.

December
Tog svinsprutan, högg julgranar, tittade för första gången någonsin på en dansföreställning istället för att vara med själv, julbakade med Lotta en hel eftermiddag, tog det fruktansvärt lugnt på jullovet, det vräkte ner en halvmeter snö i Umeå, jag hade en toppenjul och firade in 2010 med trerättersmiddag och fina vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0