Flyt

Alltså vad händer? Torsdagar har som jag sagt tidigare på riktigt gått och blivit mina favoritdagar. Idag skulle jag och Julia ses för att testa lite balfrisyrer. En och en halv timme efter start var vi båda nöjda och glada. Sen kom Danne och jag blev extremt sugen på Magnum Mandel vilket ledde till en hel rad sjukt bra händelser. Vi cyklade ner till stan för att äta glass och satte oss i SF-parken på en bänk. Först kom SVT och intervjuade oss till Västerbottensnytt, stekigt. Sen kom det en kvinna och frågade om vi ville ha fribiljetter till en förhandsvisning av Sex and the City 2 som skulle börja en timme senare, med goodiebags och allt. Ja tack sa vi och käkade middag på McDonalds. Sen blev det alltså SATC2 och goodiebags med prylar från bland annat The Body Shop, gött! Filmen var väl lite sisådär, lite väl lång och spårad tyckte jag men det brukar ju SATC vara så absolut helt okej. Kände mig räkig idag. Känner faktiskt allmänt att livet äger för tillfället! Två veckor till studenteeeen! Puss och kram

www.sexandthecitymovie.com


And we'll get lost together

Jag känner mig förvirrad och vet inte vad jag vill eller borde vilja.

Och då lockar London igen. Hittade just två JÄTTEintressanta jobbannonser. Blir rädd när jag tänker på att om femton dagar kan jag åka. Då finns det egentligen ingenting som binder mig till just den här staden längre. Om femton dagar väntar frihet och livet.


THE TIME IS NOW

Men tjenna! Har som sagt ett liv numera så blir dåligt med updates här. Har iallafall haft en skitbra helg (nog för att det är onsdag nu men vafasen). Eller först och främst var det trevligt att kubba och brännbolla med mina klassisar i torsdags. I fredags blev det kubb och rabarberpaj med gammgänget. I lördags var det Kulturnatta som jag bara besökte tvärt för att spana in musiktreornas spelning kl 12. Efter det gick jag och Viktor hem till honom och drack öl på hans balkong och åt Bullens, gillare! På kvällen grillade och ölade vi hos Danne. Har också hunnit med att ha den där hypade Michael Jackson-redovisningen, fått hem våra färdigtryckta barnböcker och trallat på studentsången. SNART SNART SNART


Glassmissbruk

Ville bara meddela att jag helt magiskt fått ett liv. Skolan är nästan slut, det är 25 grader i skuggan vid sjutiden på kvällarna, jag jobbar och cykel-Linnéa har återvänt så numera kan jag dra ut på random cykeltur bara för att jag vill. Fantastiskt och bra.

Har solat och ätit glass hos Hannes idag, mycket trevligt! Imorgon är jag ledig så om det är awesome väder ska jag steka då också innan jobb klockan tre. Sen blir det brännboll och kubb med klassen! Gillart. Separationsångest...

Typ den här ägiga hudfärgen hade varit helt okej sådär inför balen och studenten. Har två veckor på mig, önskar mig själv lycka till.


Sol

Weo weo idag har jag haft körkort i ett år. Det har gått helt sjukt snabbt, känns inte alls som att det var länge sen jag satt där i bilen med Kugg-Ola.

Funderar lite över hur lärarna egentligen tänkte när de la allt på en gång den här veckan. Kommer aldrig bli klar :):):):):):):):) Idag var det dock sommar så jag har suttit i shorts och linne på altanen och läst ELLE (mycket produktivt). Sen har jag gått barfota en sväng till brevlådan och så har jag ätit två glassar. Det ni! Imorgon åker jag söderut, tjohej ses på söndag!


Lök

Idag ska jag

- gå till Subway och köpa en macka
- skriva 3-6 A4 migratiooon
- skriva 2-3 A4 om hur man ska lösa problemet med barnarbete
- se Desperate Housewives 21.00-22.00
- se slutet på Catch me if you can, cirka en timme (och kanske skriva nåt om den??? vet ej eftersom min lärare fortfarande inte fattar att hon inte får lägga ut dokument för Word-07 på Fronter eftersom det inte går att öppna...)

Tagga! Lär ju få sova vid 04.00 inatt. Herå
(obs är dock på bra humör för jag har haft en fett rolig dag)


Separationsångest

Har suttit med världens separationsångest hela dagen. För

1: Studenten. Det är så snart? Vad hände med hundra dagar kvar? Vad kommer att hända när jag inte längre får träffa mina fina fina klassvänner varje dag? VAD SKA JAG GÖRA PÅ DAGARNA?!?! Vart kommer alla att ta vägen? Kommer jag att ha några vänner kvar? Kommer mitt liv sakta men säkert att gå under? Hjälp.


2: Jobbar första passet imorgon. Har pluggat hygien och inser att mitt armband måste av. Känns superläskigt. OBS SNUSKVARNING: Det har suttit där sen april 2006 och nu ska det av. Efter fyra år känns det som en del av min arm. Alltså inte så att det har växt fast (hahaha) men jag kan som inte tänka mig min arm utan det. Dessutom ska det bringa lycka enligt buddhismen OCH en buddhistmunk har knytit det runt min arm. AH hur ska det gå att jobba utan mitt lyckoband?!?! Ska lägga det på en hylla så att det alltid är över mitt huvud (ska tydligen också bringa tur om man är tvingad att ta bort det). Må Buddha vara med mig.


One by one

Det är ändå inte helt okej att jag sitter här för mig själv och verkligen VRÅLsjunger med i en rätt svängig dänga av... *trumvirvel* Måns Zelmerlöw... OBS detta kommer inte att hända ofta, jag lovar.

Idag skulle jag plugga. Det sket jag i och for på byx- och balskojakt istället. Det gick sådär, men jag kom hem med lite annat kul. Och fick seriöst ont i magen för att jag ville ha ett par skor så mycket.... Okej härmed erkänner jag; jag har seriösa planer på att starta ett sparkonto som ska heta Skor. Och det ska vara till just skor. Jag är besatt. Det hjälps inte. Nu ska jag skriva PA-utvärdering och drömma mig bort till London. Kram kram


848


Valborg

Jag hade supertrevligt i fredags! Var hos Moa med ett härligt gäng och premiärgrillade och drack öl. Moas ena vovve rymde och det blev väldigt dramatiskt (iallafall för mig, Julia och Bea som typ var dom enda som egentligen brydde sig). Sen kom kvällen att handla väldigt mycket om bröst. Och så sjöng vi allsång till akustisk gitarr. Och så blev det djupa samtal i det kalla uterummet. Jo men tackar jag gillart!
RSS 2.0