Små gröna

Idag fyller världens bästa tvillingar år! Grattis grattis älsklingar!

Jag äter thailändska små gröna piller och hoppas på bättre tider. Har inget vettigt att säga. Är ledig imorgon och det känns asbra! Ska plugga hela dagen lång så är jag pluggfri i två hela veckor efter det, tjoho! Insåg förresten efter att ha kollat lite på bilden i inlägget under hur fruktansvärt taskigt mitt hår faktiskt ser ut så nu är det cut cut som gäller. Ännu en skön utgift den här härliga aprilmånaden! Weoweo

PS. Var nykter på krogen igår och förstår ÄNTLIGEN varför jag alltid vaknar dagen efter utgång med blåmärken över hela kroppen. Folk är fan inte kloka på dansgolvet.


ÄNTLIGEN!

76 DAGAR KVAR TJALALALALA


Rönnskär

Skellefteå var inte särskilt roligt men bjöd på god mat och en trevlig busstur iallafall! Ikväll har jag ätit våfflor hos pappa och sen när jag kom hem kände jag bara SCREW YOU RAPPORT så jag gick och tog ett långt, varmt bad istället, för att försöka bota min förkylning. Nu får jag se om jag orkar skriva mer eller om jag ger upp. Ska dricka te iallafall så att jag äntligen kan bli frisk... Har ju bara varit sjuk i åtta veckor nu ♥



Nästan 19 år...

Varken mamma eller pappa tror tydligen att jag överlever att vara ensam hemma en vecka... Pappa ringde igår, samtalet lät ungefär såhär.

Jag: "...och nu har jag ätit fiskcrispies med spenatstuvning och fullkornsris till middag."
Pappa: "Va? Till middag? Hemma?"
= pappa tror att jag är helt handikappad i köket och inte kan fixa en lagad måltid. Tack pappa.

Ikväll fick jag sms av mamma efter att jag skickat ett där jag sa att vårat favoritprogram börjar igen på fredag. Mamma svarade "Yes :)!! Du klarar väl inte att spela in det? Puss"... tack mamma (dock måste jag erkänna att jag faktiskt inte har en aning om hur man spelar in det, hehe)

Tack för ert stöd kära föräldrar! Nu ska jag gå och diska (tro det eller ej, kära mor och far). Imorgon åker jag till Skellefteå för studiebesök, tjoho!


You're a vegetable

Du är en grönsak.

Har dansat i en och en halv timme idag, saknar det liiiite. Efter skolan for jag till Obs (vägrar kalla det Coop Forum) och storhandlade alldeles ensam. Kände mig vuxen och duktig. Sen for jag hem och lagade gomiddag åt mig själv. Kände mig ännu mer vuxen och duktig. Är alltså ensam hemma hela veckan om jag glömde säga det. Ska vara svinduktig och laga bra mat varje dag. Nu ska jag skriva rapport resten av mitt liv ungefär, älskar PA100! Kram påre


Good life

Den här helgen har fan varit asbra! I fredags bjöd Leon på gomiddag och vin, det var sjukt god mat och väldigt trevligt med mina fina vänner. Igår pluggade jag och Molly PA100 hela dagen med ett litet avbrott för ett Subwaybesök. Kvällen var tänkt att bli en rätt lugn kväll med nykter utgång. Det blev det inte. Blev istället väldigt spontant och trevligt med förkrök i Dannes bastuavdelning, med öl och bastu och trevliga människor! Sen blev det en sväng förbi krogen också. Bra kväll! Idag har varit en sängsöndag skulle man väl kunna säga. Nu sitter jag och inväntar Bea, Moa och Julia för pizza (hallelujah!!!!), This Is It och roadtrip-planering. Det kommer bli en gudig kväll. Kramkram

FREDAG

LÖRDAG


Otippat...

 
VA?! Seriöst??? Köttbullar/pannbiff till lunch på en måndag?! Aldrig hänt förr!

Skoja...

NÖFF


HEJHEJ
Igår var vi på studiebesök i en moské (eller? oklart. islamska föreningen iallafall). Det var intressant! Sen var vi på ett till studiebesök på Umevatoriet. Har inte mycket att säga om det förutom att jag nu nästan kan acceptera att kallas grisen resten av min gymnasietid, jag förtjänar det... nöff nöff.

Idag har varit en (faktiskt) ganska givande dag på universitetet. Har lite nya livsplaner nu tror jag minsann. Nu ska jag slänga fram lite vita bönor att mumsa på innan Anna kommer hit och räknar alla pengar klockan halv sju. Efter det blir det möte med JM på Mekka. Gött!


Better leave while you can

Det här är en jäkla monstervecka. Kalendern är fullklottrad och det är möten här, middagar där och jag vet inte vad (YEAH busy woman!).  Och så ovanpå det är det rapporten, samhällskunskapen, naturkunskapen och kulturhistoriaanalysen. Kul!!!!! Känns så bra att vara tillbaka i skolan, verkligen! 86 dagar kvar... Idag ska jag rycka upp mig och faktiskt ta tag i att plugga, istället för att bara säga att jag ska göra det. Mycket gnäll nu men vadå, jag är ju en gnällsvenne!

Egentligen är det faktiskt ganska mycket som känns asbra just nu så jag okynnesgnölar bara lite. Ska på fikamöte på torsdag (?), finmiddag hos Leon på fredag och ha pizza/Michael Jackson/roadtrip-kväll på söndag! Och bara tanken på vårt Kulturhistoriaarbete får mig helglad. Förresten: EFTERLYSNING!!! Alla som har en monstermask hemma får gärna kommentera det här inlägget. Filippa jag vet att du har en så den paxar jag. Hej så länge!


140310




Det stör mig litegrann att jag var i Thailand för ett år sen. Nu sitter jag här vit som ett lakan och längtar bort. Vill äta färsk frukt till frukost i 30 plusgrader och med solen i ögonen. Mamma övergav mig igår för att åka till Kanarieöarna i två veckor. Jag är bara lite sur. I helgen har jag gosat med lilla gulle-Elin, hon är så himla liten och söt och jättegosig (ursäkta men jag blir superputtinuttig av bebisar). Är helt fascinerad av att allt finns fast i miniformat. Men nä, nu ska jag kanske försöka få lite plugg bortgjort. Adios amigos


Hon känner efter om det här är att vara fri

Efter veckans dåliga uppdatering skulle man ju kunna tro att lördagkvällen hos Viktor slutade tämligen olyckligt men närå! Jag har bara varit upptagen med att ha sportlov. Lördagen blev väldigt trevlig! Jag, Viktor och Oskar söp oss glada på öl och mådde allmänt gott. Resten av veckan har Umeå bjudit på närmare tio plusgrader och allt från sol till snö till regn. VÅR med andra ord! Jag har hunnit med att fynda på Kupan och dansa på 100-dagarsfesten på Corona och sen gått hem därifrån till Haga. I klackar... Inget att rekommendera. Har också städat mammas lägenhet och börjat med rapporten (superduktigt). Känner att hoppet har återvänt, är inte längre nere som jag var hela förra veckan! Har till och med gått in i något slags det-löser-sig-mode och tror att jag överlever även om jag kommer att vara arbetslös efter 10 juni. Hurra hurra, inte visste jag att ett sportlov kunde lyfta en från botten till toppen såhär! Mer sportlov till folket säger jag. Adjö


Min & Virres kulinariska måltid i lördags


Lalala

SPORTLOOOOOOOOV! Igår var jag med Lova, Emma och Filippa. Det var en trevlig kväll med några inslag av katastrofer (TVn höll på att ramla ner i Lovas huvud, sängen brakade ihop etc). Vi såg iallafall Prinsessa, muy bien.

Idag skiner solen OCH det är plusgrader! Jag har PROMENERAT (!!!!!) till Lova för att hämta min cykel och sen cyklat hem. Det var ett projekt på en timme ungefär och nu ska jag kasta mig in i duschen. Kvällen blev lite oklar för alla bangade så nu är det bara jag och Viktor kvar. Blir alltså jag, Viktor, korv och en massa öl ikväll. Det kan med andra ord bli precis hur som helst. Hur kvällen slutar vet vi inte förrän imorgon! Följ bloggen för den spännande fortsättningen...


Det är grått som om ett moln träffat hennes kvarter

Torsdag är min nya favoritdag. Eftersom jag oftast är ledig på torsdagar har det blivit en helig dag mitt i veckan. På torsdagar har man inga som helst krav på sig. Det är inte som på lördagar, då man måste göra nånting bara för att det är helg. Det är inte som söndagar som är fyllda av måndagsångest. Torsdag är helt enkelt en dag fylld av total harmoni. Idag var en lite extra bra torsdag. Och solen sken. Jag gick ut på promenad med Lars Winnerbäck i lurarna. Precis vad jag behövde efter den här annars rätt dåliga veckan.




Fredrik

Åh säger jag bara. Ikväll har jag nämligen sett min stora idol, gud, förebild live. Kände mig som en störd och obehaglig stalker när jag helt okontrollerat kände mungiporna gå från öra till öra när självaste herr Fredrik Lindström klev in på Idunscenen. Svenskar är också människor gjorde mig glad och lycklig in i själen, det här är tamefasen bland det bästa jag sett.

Ledig imorgon. Puh


RSS 2.0