Stockholm 22-25/4

Klockan 08.00 i torsdags träffades vi i Frasse-rundan för att börja vår efterlängtade resa! Sjukt taggade och soligt väder, bra start!

Trallade med i Hits for Kids-låtar.

Stannade på Birsta och Ikea.

Snöjävlastormkaos mellan Gävle och Uppsala (OBS bilden gör inte snöstormen rättvisa) var inte superkul med sommardäck. Moa puttrade på i 70 på 120-sträckan, göttans. Särskilt göttans när en bamselastbil brummade förbi och skvätte snö/slask/skit på rutan så att man inte såg ett dugg.

Lyckades iallafall överleva och handlade på en "dyr jävla affär" (för att citera en okänd tant) innan vi tog oss fram till Beas lägenhet och åt tortellini med pesto till middag.

Vaknade upp till klarblå himmel och strålande sol och gav oss ut på shoppingtur. Lyckades stöta på en hel massa kändisar.

Fikapaus.

Ett par öl slank ner på kvällen och vi gav oss ut för att göra Stockholm osäkert. Oklart resultat.

Lördagen började med ännu en sväng på Söder i solen för att sen springa runt och shoppa lite mer. Spottade ännu fler kändisar.

VÄRLDENS GODASTE MIDDAG! Seriöst det godaste jag nånsin ätit på restaurang. Pastarör med oxfilétärningar, champinjoner, oxfond och grädde. Och nåt mer. Helt galet gott.

Sen var det äntligen dags för resans höjdpunkt; THE LAST BOUNCE!




Bäst: hm typ allt, måste dock nämna Gökboet-dansen, breakingen, flashmoben och Benkes balett.
Skummast: den supertrevliga killen som satt bredvid mig i första akten, och som sen måste ha supit till som fan i pausen för när han kom tillbaka var han helt vild och satt och dansade i sin stol, skrek och sjöng med och jag vet inte vad. Puh.


På söndagen löpte vi till tåget när vi såg att vi hade mindre än två minuter på oss att köpa biljetter och hoppa på, men vi hann.

Ful men kul!

Och så bar det av hemåt (efter att ha blivit nersprutad med bensin...). Tack för en ASBRA helg tjejer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0