Inspiration

Har suttit och klickat runt lite för länge nu på olika klädsidor, känner mig sjukt inspirerad och min senaste plan ser ut såhär:
1) sy en klänning till nyår
2) sy en kjol
3) sy en till kjol
4) pyssla ihop ett fotoalbum med alla möjliga bilder
Sen är det ju en annan sak att jag absolut inte har tålamodet att sitta och sy och att mammas symaskin typ är från 70-talet och inte fungerar riktigt som den borde. Och att jag inte riktigt vet om jag är någon fena på att sy, men det visar sig väl!

Kom också på att jag verkligen måste skaffa mig en väska till Paris. Känner mig jättestressad för jag måste verkligen ha en stor väska eftersom vi bara ska ha handbagage, och allt måste ju som få plats då. Här har vi de perfekta, tyvärr alldeles för dyra, weekendväskorna. Jag som inte riktigt har obegränsat med pengar (särskilt inte nu) tänkte cykla upp till Mariedal imorgon och leta lite fynd innan jag ska träffa Nina. Och nu ska jag verkligen sova, godnatt!

Kommentarer
Postat av: Miscela

Snygga väskor men om jag var du skulle jag skaffa en med hjul eller en reseryggsäck... Finns en jättebra ryggsäck på Stadium från Everest. Den rymmer 35 liter och är exakt så stor som ett handbagage får vara. Dessutom är det skönt mot ryggen... Billig är den också!

2008-10-13 @ 13:29:28
URL: http://miscela.blogg.se/
Postat av: mandiz

Fina väskor:)



Att få lite extra pengar i fickan sitter väl aldrig fel, bara genom att enkelt bli medlem här kan du få pengar. Klicka här och bli medlem du med:

http://pengargratis.se/?r=2041



Är du också sugen på att få hem gratis presenkort från Kicks eller Make up store i brevlådan, bara genom att enkelt samla poäng? Då tycker jag att du ska klicka här och bli medlem:

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=99969



Bara genom att samla poäng kan du få gratis presentkort i butiker som hm, guldfynd. Klicka här för att bli medlem:

http://www.gratissajt.se/?r=527



Skulle du vilja få hem gratis presentkort från hm, gina tricot och jc direkt hem i brevlådan bara genom att enkelt samla poäng? Då tycker jag att du ska klicka dig in här och bli medlem:

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=128



2008-10-13 @ 15:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0