Vad är en jak?

Idag kändes livet mycket, mycket bättre än igår! På matten fick vi tillbaka nationella, sen var det lunch där det blev bråk mellan Olivia och Hannes (som vanligt) om vad en jak var. Snart var alla vid bordet engagerade så vi traskade till en dator och googlade fram en bild på en. Hannes vann.

Sen ringde mamma och hade löst allt med Peace & Love så idag känns allt så mycket bättre än vad det gjorde igår. Nu blir det troligast Peace med Julia, Moa, Hänz och två av hans kompisar och det känns helt kanon! Lämnade äntligen in franskan (fyra veckor sent, YEY) och nu ikväll har jag käkat pizza med pappa och sen bara tagit det lugnt. Sitter och förtränger att vi har ARL-prov imorgon, tänker kanske plugga lite innan jag somnar men nu är det Desperate om tio minuter, jag kör på världsbäst prioritering verkligen.
image199
Det här är en jak. Hannes sa att det var en stor oxe. Olivia sa att det var en fågel. Hannes vann.

Kommentarer
Postat av: Albin

http://vinn.tjenare.se - Gå in och vinn, en sida för dig som aldrig brukar vinna!

2008-05-20 @ 21:00:50
URL: http://vinn.tjenare.se
Postat av: Anonym

en fågeljak? jakar är random... men asvärt att du fått tag i biljetter till P&L iaf, vi hade ju lite småplaner att dra dit men det blev bortblåst efter att biljetterna tog slut... (och nej man vill inte betala mer på blocket). Varför ska biljetterna ta slut för????!!!!!!! Dumma människor som köper upp våra biljetter...

2008-05-20 @ 23:46:27
URL: http://filippen.blogg.se
Postat av: Hänz

ahahahah satan king med jaken. aaa men tagga peace! =)

2008-05-26 @ 23:35:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0