I wish for nothing else

Ni är så tappra som klickar er in här varje dag även fast jag inte uppdaterar, heheheeee...

Har hänt jättemycket skoj sen senast men det får vi ta efter helgen, för snart ska jag jobba stängning och imorgon bitti bär det av till huvudstaden för att hälsa på bästa bästa Julia. Kände mig supermogen inatt som satt och klickade hem böcker från Cdon. Men hallå jag kan ju inte ligga på en strand i tre veckor utan något att läsa. Känner mig dock lätt patetisk som gick på deras luriga säljknep om att köpa en DVD-box för BARA!!!! 99 kronor när jag hade handlat för över 100 kronor men vad fan. Det var gratis frakt OCH man fick en bok gratis om man köpte en annan bok så jag fick alltså fyra böcker och säsong ett av Desperate Housewives för totalt 216 kronor. Rena kapet. Och det är ju löning idag så jag unnar mig (även fast lönen låg på cirka 1000 kronor mindre än jag hade räknat med... damn you, skatteverket). Puss, lovar att uppdatera er om mitt spännande liv på måndag eller tisdag.


Koh Ngai

41 dagar kvar till långa vita stränder och turkost hav. Känns bra. Mer än bra.Ensam

Vissa dagar är det så jävla jobbigt att ens bästa kompis inte bor i samma stad som en själv. Som tur är bestämde jag mig spontant igår för att åka till Stockholm om tre veckor. Jag saknar dig jättejättemycket Julia.


Stackars mig

Har haft sjukaste förkylningen sen i fredags men nu börjar den ge med sig efter mycket sömn och många koppar grönt te. Och dam-da-daaaa; jag har klarat min McDonalds-fria månad! Helvete vad långsamt oktober gick. Annars har jag farligt nog varit besatt av Tradera under mina sjuka dagar. Imorgon ska jag åka upp till en hårdrocksherre på Carlshem/höjd och hämta hem en vinst. Tar med bodyguard så jag undviker eventuella risker med detta.

Jag har även världens äckligaste sår på benet. Har sen i lördags trott att min högra fot ska trilla av för den har gjort så förbannat ont på grund av såret. Har haltat fram. Detta är första haltningsfria dagen. I denna smidiga webcambild kan ni se hur snuskigt det ser ut, ursäkta om någon är känslig. Bilden gör inte riktigt det äckliga rättvisa men det kanske är lika bra.


RSS 2.0