I've found a reason for meeeeeee

Hahaha kom bara att tänka på en sjukt rolig grej som hände i högstadiet; när Maja inte lyssnade på något annat än The Reason med Hoobastank och hade den på dygnet runt i flera månader och hade räknat ut exakt vilket datum den skulle ha spelats för 10 000:e gången. Långt gångna planer fanns på att skicka ett mail till Hoobastank och berätta detta när det plötsligt blev strömavbrott i Hissjö bara någon dag innan den där 10 000:e spelningen skulle ha ägt rum. Då gav Maja upp och klassen slapp den här förbannade låten förevigt. Tack gud (klarar fortfarande inte av den låten...)
 
Insåg ju redan då hur roligt det här var men såhär mitt i natten i förkylningstider kändes det lite extra kul. Så jävla ägd.


Kommentarer
Postat av: Emma The Queen

hahahahhaha vi snackade om det bara för nån dag sen, så jävla kul!!!!!!!!!!!! kom dock inte på vilken låt det var då, men tack för det gumman ;) haha lyssnar på den nu, så jävla jobbig (L)

2010-10-30 @ 11:54:52
URL: http://emmzangurl.blogg.se/
Postat av: fillieeezzz

hahahhahahahha åhhhh jag minns detta så väl! så sjukt kul ändå!ska spela den på högstadiefekkenObs det sista var inte en sanning - så elak är jag ej

2010-10-31 @ 22:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0