"VARS gör du?"

Har de senaste dagarna haft träningsvärk i alla kroppsdelar utom vaderna och rumpan. Vet ej om det innebär att jag VERKLIGEN borde börja träna igen eller om jag bara tog i liiite mer än alla andra men alltså satan, PAIN. Det här kommer sig av att vi i måndags efter sex timmar i bilen slängdes iväg till något Fångarna på fortet-liknande ställe i Gävle för att ta oss igenom en himla massa fysiskt krävande celler i tre timmar. Jag och en annan Umeåbo som var på mitt lag känner oss lite kritiska till att det var så få intelligenskrävande celler... Hur som helst var det ett par himla roliga timmar i Gävle, med god buffé och en kalasbra festkväll efteråt. Plågade mig upp efter tre och en halv timmes sömn för att äta plättar på hotelfrukosten och sen åka hemåt igen. Hade sjukt kul och är glad att jag följde med! Nu säger jag bye bye freedom och hälsar mitt liv som heltidare välkommet.


Snabba ryck

Fick ett telefonsamtal kl ca 18.50 att jag skulle befinna mig på Haga för avfärd mot Gävle kl 07.30 imorgon bitti. Är typ dying av stress nu för jag har ej packat och måste sova. Överväger att packa imorgon bitti kl 06.45. Jaja blir roligt med gratis mat och alkohol (igen!), då och då äger mitt jobb. Hejsvej

PS GRATTIS BÄSTA ELIN OCH EMMA I FÖRSKOTT PÅ ERAN TJUGOÅRSDAG! KRAM


Hela världen är så underbar

Kände mig plötsligt sjukt reseinspirerad. Städer/länder/platser jag inte sett som jag vill besöka innan jag dör:
- Berlin
- Tokyo
- Kina
- Australien
- New York
- Kalifornien
- Indien
- Venedig
- Pompeji
- Barcelona
- Oslo
- Köpenhamn
- Aten
- Monaco
- Singapore
- Maldiverna
- Dubai
- Kenya
- Florida
- Las Vegas
- Brasilien
- Gotland
- Malmö

Och platser jag vill se igen:
- London
- Paris
- Koh Ngai
- Bangkok
- Göteborg
- Bryssel
- Platanias
- Egypten

Konstaterar nu att jag kommer behöva helt sjuka summor pengar för att genomföra detta. Hm. En dag så. Någon som vill hänga med någonstans några dagar mellan 7 juni och 3 juli? Typ Berlin, Barcelona, Oslo eller Köpenhamn? Säg bara till!


Så visslar fåglarna i träden

Har haft fyra lediga dagar och idag har jag skrivit på heltidspapper med kravet att få en veckas extra semester precis den veckan jag önskade mig från början. Har även oroat mig för att jag skulle ha betalat för lite skatt hela förra året MEN nu visar det sig att jag får tillbaka 2500 lagom till sommaren istället. Inte dåligt cash flow nu. Känns fint!


If you want it you can get it

Kan inte hjälpa att jag känner lite skadeglädje när jag läser och hör att det verkar snöa precis överallt i Sverige utom just här. Mohaha. Idag har jag gått lös med mitt lilla VISA-kort på stan, tänkte passa på att unna mig innan jag börjar heltida från 1 april då jag inte kommer ha tid att shoppa mer (U). Nu väntar en rolig och LEDIG helg, tjoho. Ikväll ska jag träffa Filippa och imorgon bär det av i ottan mot Övik och paradisbadet! Haha kommer bli kung och kalas. Efter det: ööööl! Saknar hösten 09 lite. KramyWikipiki

21.04 på Wikipedia:
   "Eric blev senare vinnaren av Melodifestivalen 2011 med 193 poäng och sin låt Popular. Han representanter därmed Sverige i Eurovision Song Contest 2011. 
   Eric Saade vann Melodifestivalen 2011 trots att Danny Sudouko var bättre."

Undrar om folk liksom sitter och tävlar om att vara först med att uppdatera på Wikipedia efter att Melodifestivalens vinnare utsetts? Det roligaste i hela texten är ju dock Dannys nya efternamn. Ger er en sudoku bara därför.
   OBS eftersom jag antar att detta väcker en del frågor så var anledningen till att jag överhuvudtaget googlade honom att mamma smsade och frågade om han fortfarande var tillsammans med Molly Sandén. Nu är det snart läggdags, ingen vild lördag här inte. Kramiz.


Leva livet

Känner att större delen av mitt liv tillbringas på jobbet. Inte blir det bättre av att jag i april förmodligen går upp till 75%. Dock med högre lön (ÄNTLIGEN) så då förväntar jag mig fett med kosing som jag ska använda till en utlandsresa och förhoppningsvis en lägenhet och framtid 624 kilometer från mitt nuvarande hem. Det är iallafall vad jag går och dagdrömmer om nuförtiden. Håller tummarna för ett lyckligt slut.


RSS 2.0