Tror att det här kan vara början på nåt stort

Hej hörni! Har så mycket roligheter och jobb för mig så jag hinner som inte med att blogga. Förmodligen är det ingen som bryr sig så jag tänker inte skärpa mig. Passar på att umgås så mycket jag kan med min bästa bästa vän innan det är för sent *dramatisk*, funderar över framtiden och nattbadar när det är möjligt. Det är ju snart augusti för sjutton!!! Augusti = Kreta, jobbaaaa och att mitt liv kommer bli tusen gånger tråkigare efter den 11e eller 12e. Lönnångest. Hörs när vi hörs!


Röker samma morrhår

Hejhej! Jag har varit så himla glad nu på sista tiden! Sen jag blev frisk har jag haft så sjukt roligt så här får ni en liten bildupdate. Puss och kramTorsdag: var och åt och drack öl på TC med Julia innan vi gick och såg Eclipse. ÄT TCs CAESARSALLAD!!!! Det är inte bara ett råd, det är en order.


Fredag: hängde med en smoothie och Filippa i Rådhusparken och sen stötte vi på andra trevliga människor vilket slutade med att jag och Hannes gick och åt kinabuffé till middag. På kvällen var jag med Emma och såg film och åt kladdis och pratade om män och äckliga havsdjur.
Lördag: for till Bettnäs med Emma & Filippa och tog årets första dopp (sent...) i havet. Tillbringade kvällen vid en brasa på Kärleksviken med Julia, Daniel och Nils och grillade pinnbröd och sjöng sånger och tog årets första sjödopp mitt i natten.Söndag: kom efter tre timmars bilstrul fram till Nils hus i Obbola och hade en mycket trevlig kväll med trerätters, musiktävling, gitarr och sång, nattbad i havet, nattbad i jacuzzi, fruktsallad i ett kolsvart rum, kött som nattmat och cirka fyra och en halv timmes sömn. Bra bra bra!

Ja hörni, livet är härligt och sommaren är underbar. Ikväll väntar nog mer nattbad och veckan är fullbokad med grill- och ölkvällar, det kommer bli bra!


Favorit i repris


27 augusti landar jag på Kreta tillsammans med Emma, Molly och Leon - TAGGA!

För länge sedanDu var kär och jag var kär. Det var mörka novembernätter i en okänd europeisk huvudstad och jag önskade att de aldrig skulle ta slut.

Förr eller senare tar allting slut.


Och det stämmer väl på sätt och vis

Men ÅH vad bra han är, Lars Winnerbäck. Nya singeln = mm.

Måste bara säga att den här grejen med att det ska spelas någon liten trudelutt i luren när man sitter i telefonkö är så himla dum. Satt just och väntade på att komma fram till Allers och det spelades nån jättetöntig musik så jag blev helt fnissig och fick hålla mig för skratt när jag äntligen fick svar. Djupt ansträngande för lilla sjuka jag.


Älskade, älskade du...

Igår var en fruktansvärt dålig dag på många sätt. Avlutades dock med en trevlig ölkväll med några fina vänner. Sen började jag må dåligt med huvudvärk och grejer. Kom hem, började gråta hysteriskt över den hemska framtiden och hade ont överallt men lyckades till slut somna efter en och en halv timme. Vaknade tre timmar senare och mådde hur dåligt som helst. Så nu har jag influensa. Mitt i juli, snyggt jobbat. Har tillbringat hela dagen i sängen och sett massor av avsnitt av How I Met Your Mother och spelat The Sims 2. Morgondagen blir likadan plus nya ELLE. Har ont överallt men jag som bara brukar käka Alvedon blir typ hög av Ipren och mår rätt bra efter en sån så jag klarar mig nog. Tyck synd om mig, tack. Eller ta hand om mig. Jag behöver en kram.

Bästa, bästa, bästa du. Vad ska det bli av mig?


I guess I keep talkin' to myself

DAGENS PLANER

-sola
-gå till banken och fixa med lönen
-sätta in pengar

-ansöka om jämkning
-överföra pengar till Molly
-vinna en resa till Kina
-se fotbollen samtidigt som jag ska...
-...städa mitt rum

Joråsatteh... det är väl bara att sätta igång med rummet (ja, detta är sanningen om hur jag lever)

Nånting tar mig alltid tillbaka till dig

Oj vad jag är värdelös på att uppdatera. Men har knappt tid att sitta vid datorn längre. Sommar och strålande sol får man ta vara på! Har dessutom varit en sväng i Gävle och Uppsala, skönt att komma iväg en sväng. Ikväll har jag och mamma också sett de tre sista avsnitten av Flashforward! Så brutalt bra serie. Deppigt att den är slut. Gud vilket meningslöst inlägg det här håller på att bli (/redan är...). Tror det är bäst att hålla tyst. Tänker inte lova bättre uppdatering för ärligt talat har jag ingen lust alls.

Just nu sitter jag och lyssnar på deppiga låtar och känner för att gråta en skvätt över att livet inte är som det brukade vara. Antar att det är den här skumma febern jag drabbats av som spökar. Vi hörs.


RSS 2.0