JAM

Japp, kort update:
Har varit fett sjuk och inte kunnat utnyttja min gratis träningsvecka som det var tänkt. Blev ett pass Body Jam i tisdags och sen har jag legat utslagen här hemma i årets förkylning. Igår fyllde iallafall Moa 19 år och det firade vi med en väldigt trevlig kväll. OBS COOLT: träffade en kille på bussen som bor i min gamla lägenhet! Idag undrar jag varför jag har ett fyra centimeter långt rivsår på högerhanden och framförallt varför jag har en sån helvetes träningsvärk i låren idag??? Note to self: aldrig mer språngmarsch från Haga till Vasaplan i högklackat


Feeling brand new

Nytt livsmål: få minst 19.0 i snittbetyg

Är färdig med engelskan!!!!! Glädje lycka kärlek, nu är jag pluggfri ett rätt bra tag framöver hoppas jag. Förutom PA100 då, men det räknas inte. Fick idag en knasig känsla av att jag var less på precis allt och alla i min omgivning och ville byta ut allt NU men det gick över. Imorgon ska jag och Julia träna BodyJam! Känns välbehövligt eftersom jag höll på att dö efter att ha gått de sex trapporna upp till min lägenhet idag. Känns dessutom roligt för jag smygsaknar att dansa. Resten av kvällen bjuder på Paradise Hotel och varm choklad med vispgrädde, mumma

Party på lördag, hoppas på en repris av detta


1

Vad konstigt det är att ett år kan gå så snabbt och så långsamt på en och samma gång. Måste säga att jag tagit mig rätt långt på ett år.


Avatar


ÄNTLIGEN fick jag se Avatar! Jag och Julia har taggat sen vi såg trailern till den när vi var på New Moon för någon månad sen men nu är vi inte längre samhällsoutsiders. Vill även passa på att säga ÄGD till alla som skrattade åt mig och Jullan för att vi ville se den här "töntiga" filmen som nu har dragit in drygt en miljard dollar. ÄGD. Hur som helst tvingade jag efter biobesöket igår kväll med Julia och Hannes på långpromenad. Det var kallt.

Ikväll har jag haft hemmaspakväll. Tog ett bad och gick lös på både hårinpackning och ansiktsmask. Känner mig ruggigt fräsch nu. Har målat naglarna zebrarandiga också, fräsigt.


Det är lätt att hålla käften, och svårare att säga som det är

Har bara ett par saker att säga:
- jag har för fasen världens sötaste styvsysterdotter (haha knasigt ord)
- det är just nu jättetråkigt att blogga, därav bristen på inlägg
- jag har insett att jag inte har något liv på veckodagarna, skärpning
- hör och häpna vänner och bekanta och okända: nästa vecka ska jag och Julia TRÄNA!!!!
- PÅ LÖRDAG SKA JAG ÄNTLIGEN SE AVATAR!!!!!!!!!

Imorgon har skolan lyckats köpa mig för en biobiljett. Ska sitta med Julia på Öppet Hus och svara på frågor om vårat paket. Vet ju av erfarenhet att inga nior vågar fråga om någonting när de är på Öppet Hus så jag förväntar mig en rätt slapp kväll. Annars är jag ju ledig imorgon. Jag ska på möte. Låter seriöst.

Sånt här pratar vi om på skolan. Jag kommer sakna alla vildmannaluncher med mina fina vänner och våra sjuka diskussioner nu när vi tar studenten! Hjälp, studenten. Vad ska det bli av mig?


Anonym

Igår satt jag i sex timmar vid ett köksbord och bara pratade om allt möjligt med Julia, Moa och Olivia. Det var en mycket trevlig kväll som slutade sent. Just nu ligger jag i sängen och fryser, ögonlocken håller på att falla igen (har definitivt inte fått min skönhetssömn den här helgen) och jag vill helst av allt bara krypa ner under täcket och sova som en stock, MEN jag måste göra engelskan........ Brrr kallt


Där charterplan möts

Men satan vad det blåser. Igår var vi hos Filippa och tittade på hennes 651 bilder från London (jag fick till och med se allihop två gånger, HIGH FIVE) och fick höra spännande historier. Känns konstigt att tänka att jag kanske bor där om bara några månader. Idag har jag ätit salladsbuffélunch med Johan, mycket trevligt! Ikväll blir det kladdkaka med tjejerna hos Julia. Imorgon ska jag baka......... och plugga................................. Har egentligen inget vettigt alls att säga så adjöken!


Jesse Ventura Conspiracy Theories

TJABA
igår var jag ledig så jag städade mammas lägenhet hela dagen. Idag har jag sett ett konspirationsteoriprogram med den stilige mannen här ovan. Rekommenderas inte. I 45 minuter sa han att han kände Al Gore. Ikväll ska jag hänga med mina vänner och lyssna på Londonhistorier och drömma mig bort ifrån Umeå.

Önskar mig ett jobb i januaripresent tack


Surely more than just a lie

Förresten blev jag (styv)moster igår! Känns jättekul och jag längtar efter att få se lillan. Grattis Anna och Hans!

Min bästa egenskap: om jag bestämmer mig för att göra något så gör jag det. Nu har jag bara diskussionen kvar på konsekvensarbetet. YES
PS. 99 dagar kvar till 19 = 100 dagar kvar till ROADTRIP = 149 dagar kvar till studenten. Aaah det känns bra.


149 dagar kvar


Är dränkt i skolarbete. Återkommer när det är lite mindre att göra. Har bara ett problem med mitt miljökonsekvensarbete; Egil har fått mig att tro stenhårt på solfläckarna, och alltså är det väldigt svårt att skriva om hur koldioxiden sakta men säkert dödar oss alla. Äh, distans.


Hejdå Viktor

Usch, imorgon åker Viktor iväg och gör lumpen i Boden och kommer inte hem ordentligt förrän i december igen. Idag tog vi en lång hejdå-fika på Wayne's och pratade om allt och ingenting, som hur man ska snärja en 93a och hur knasigt det är att vi har känt varandra i bara knappt tre år fast det känns som många, många fler. Nej hejsvejs Viktor, kommer bli knäppt att inte veta vad du håller på med och hur du har det men vi ses ju snart igen! Lycka till!


You just walked away and I just watched you

Är hemma från Gävle. Har ägnat veckan åt att känna studentglädjeångest, krama min mormor, shoppa och nördigt sträckläsa hela Twilight-serien (damn vad bra böckerna är - tack för lånet Olsi, nu kan vi diskutera på måndag). Idag glider jag runt i stickad tröja, mina rutiga sovhotpants och ett par vita strumpor och längtar efter sommar och bara ben. Kanske bjuder på nyårsbilderna ikväll, vi får se vi får se! Den som väntar på nåt gott väntar ju som bekant aldrig för länge!


Gott nytt år!

Hoppas ni hade en fin nyårsafton! Jag hade det jättetrevligt med god mat, trevligt sällskap, Singstar och mycket snö. Idag har jag fastnat framför teven och sett tre filmer på raken, sjukt skönt. Imorgon åker jag till Gävle och blir borta till på fredag, kommer bilder från nyår först när jag är hemma igen eftersom jag inte har något Internet där nere i söder. Jag fattar inte att 2009 har gått så snabbt. Har varit både mitt bästa och sämsta år någonsin. Började dåligt och slutade bra kan man väl säga. Tycker förresten att det känns helt underbart att jag lyckades pricka av varenda punkt på listan jag gjorde HÄR. Nä som sagt, är tillbaka på fredag. Gott nytt år!


2009


Januari
Längtade mer än nåt annat efter en egen lägenhet, körde igång med körkortsteori och körlektioner, var på Casinokväll, spelade in ett eget avsnitt av Värsta språket, blev förstörd och grät, grät, grät.

Februari
Grät, grät, grät och var förstörd. Tänkte på annat när jag dansade, jag förfrös mina öron, hittade världens bästa låt, såg Håkan Hellström, Boningsdonade och spelade in en film, lyssnade bara bara bara på svensk musik, lekte galna snölekar på gympan och reste tillbaka till mitt paradis Thailand.

Mars
Träffade fantastiska människor i Thailand och isolerade mig från allt som hade med Sverige att göra, grät igen när jag kom hem, blev besatt av Wii Fit, bokade risketta och halkbana, bokade uppkörning och var inte på Umeå Open för första gången på massor av år.

April
Var på Elin & Emmas fantastiska 18-årsfest och hade grymt kul, fick ett sår på knät som borde ha sytts, cyklade en mil för att köpa godis, var på Yasuragi med mamma, fyllde äntligen myndig, gjorde halkbanan och åkte till Bryssel med min franskagrupp och hade en fantastisk vecka där!

Maj
Drunknade i plugg, hade klassfest, åt supergod middag med mina favoriter, TOG KÖRKORT, hade mina sista dansföreställningar, började på Online (...) och var på 50-årsfest i Stockholm.

Juni
Bokade London med Julia, hade en trevlig skolavslutning, mådde upp och ner, slet på Online, grovstukade foten och for iväg till Borlänge och Peace & Love där jag såg älskade Lars Winnerbäck tre gånger och träffade en del ruskigt roliga människor.

Juli
Var med mamma i Gävle och Uppsala och fyndade massor på loppisar, hade ett trevligt samtal med en främmande tant och hade en fantastisk vecka i London med min bästa vän där bland annat en okänd unge åt upp mina chips och dreglade på mitt ben och vi myste runt i Notting Hill.

Augusti
Var i farmors stuga, jobbade mitt sista pass på Online, nattbadade i Stöcksjö, var i Stockholm för ännu en 50-årsfest, påbörjade mitt sista gymnasieår, var på Annas bröllop, hade en fin kväll på IKSU Spa och åkte till Kreta med mina bästa vänner!

September
Hade världens bästa vecka i solen på Kreta med mina bästa vänner och en massa raki och souvlaki, kom hem brunare än någonsin förr, hade en trevlig friluftsdag vid Hamptjärnsstugan, var argare än någonsin, provade studentmössor, hade internationell kväll med mina klassvänner, hade klassfest igen, firade Beas födelsedag med utgång och hade världens slöaste söndag med Julia.

Oktober
Fick en skoldator, tog hjälp av Google för att kunna öppna en vinflaska och var chockad, ledsen och oförstående efter den hemska olyckan på höstlovet.

November
Kände att jag behövde min klass mer än någonsin, skrapade fram 225 kronor på Triss med Hannes, var Powerpuffpingla på Filippas maskeradfest, bokade Bounce i april, for på tolvtimmarsparty och spelade Laserdome mitt i natten, åt palt i mängder, var på mitt livs första begravning, såg Lars Winnerbäck live igen och firade Mollys födelsedag med en jättetrevlig kväll.

December
Tog svinsprutan, högg julgranar, tittade för första gången någonsin på en dansföreställning istället för att vara med själv, julbakade med Lotta en hel eftermiddag, tog det fruktansvärt lugnt på jullovet, det vräkte ner en halvmeter snö i Umeå, jag hade en toppenjul och firade in 2010 med trerättersmiddag och fina vänner!


RSS 2.0