100228

Igår blev det Corona. Det känns idag... Kan meddela att jag numera har en extra fotknöl på högerfoten. Aj.
Nu är det bara att härda en vecka i skolan så är det lov sen. Jag är så helvetes less.


FOR ONCE IN MY LIFE

TODELOOO
Igår var jag och Filippa och slirade runt med bilen (jävligt halt ute). Vi hoppade in på Kupan och Myrorna och jag kom hem med en vit tjocktröja, två väskor och en bok(!). Sen tog vi en fika på Café Victoria med djupa samtal. Idag har jag funderat över varför amerikaner är så hysteriska. Är ruskigt taggad inför kvällen, blir Melodifestivalsförfest hos Bea och sen bär det av ut på nya äventyr! Pusskram


Långhelg

Glömde ju förresten säga att jag fikade med Viktor i lördags. Vi skrattade åt våra egna och varandras Boden-skämt. Idag är det onsdag och normalt skulle jag väl säga att jag längtar till helgen men WOOPS jag har helg från och med nu! Egil är fan dagens guldvän.


Gullris Spa

I lördags hade vi en liten surprise för Moa så jag packade min bikini och min byxdress och körde till Bea för en välbehövd spakväll. Vi klämde ner oss alla fem i Beas bubbelbad som nog egentligen inte är tänkt att rymma mer än två, högst tre personer och sen kladdade vi på varsin ansiktsmask och gjorde chokladfondue som vi doppade massa frukt i. Efter det blev det ett par timmars prat i soffan. Braaa brudar, det här gör vi om!





Chirre med dirre

Dagen har jag tillbringat i min säng och inte ens tänkt tanken att påbörja projektrapporten. Istället har jag filat på mitt CV och sett SATC och Biggest Loser. Nu kom jag precis hem från ett studentskivan-möte. Snart kommer vännerna hit för chipskväll! Har också grävt i min garderobs djupaste inre för att hitta min bikini, för imorgon är det spännande saker på gång! Det ni. Viktor kommer hem från Boden också så ska klämma in en träff med honom också.

Ja hörni, det ser ut att bli en bra helg. Förresten!!! Titta, jag är stolt som en nybliven mamma ungefär. Mästerverket är slutfört.


Fin

Ibland saknar jag allt som var förut.

Projektarbete

Hejhejhej

har inte så mycket att komma med för tillfället eftersom hela veckan är PA100-vecka så jag och Molly jobbar helt enkelt på med det. Imorgon är bokjäveln (om allt går enligt planerna) äntligen färdig! Planerar att gråta av lycka. Idag har vi jobbat och tryckt varsitt skrov på Max. Jag gillare.

PS. är rädd att jag har blivit beroende av nässpray så nu ska jag försöka sova utan... hjälp
PS2. rumäner verkar gilla mig så om jag är ogift och olycklig om 20 år kanske det får bli en tripp dit
PS3. mina små påhittade djur; ni är Tiger och Pantris i mitt hjärta för alltid ♥


Blir du lurad?

Idag hade vi miljöutställning. Har inte så mycket att säga om det förutom att det gick fort och att Mollys chokladbollar var goda. Efter det hade jag en trevlig stund på Vildmannen med Julia, Jimmy och Måns där vi skrattade åt cykellås och djur. Sen cyklade jag och Julia hem till mig och åt Frödinge kladdis. Helt underbart. Fantastiskt bra fredag måste jag säga, allt blir ju så mycket bättre när solen skiner! Förresten har jag lockigt hår idag, spännande värre. Nu är det off to Molly, tja tja!



Måns har klippt sig :-) :-) :-)


FASHION

Jäääävlar vad roligt det var med modevisningen idag! Har aldrig sett så mycket folk i cafeterian tror jag. Efter den trevliga tillställningen gick jag och Julia på stan. Tyvärr blev jag helt inställd på att det var fredag idag så det känns lite surt att gå till skolan imorgon. Men nä, nu taggar vi till för miljöutställning, välkomna under trappan på Midgård imorgon. Här är lite backstage från idag!








It don't mean a thing if it ain't got that swing

Jaha nu går man på antibiotika också.

Just nu sitter jag och proppar i mig popcorn och försöker förbereda mig mentalt inför modevisningen imorgon och det faktum att jag ska lyckas göra en någorlunda snitsig snurr på den "två" (= en) meter breda catwalken mitt i cafeterian. Swing it!


Cirkus Cirkör


mynewsdesk.com

Hahaha, vissa dagar kan jag inte låta bli att älska Umeå. Alldeles lagom stort/litet. Hur som helst har dagen varit mycket bra minus den som vanligt äckliga måndagslunchen på Vildmannen. Vi har snackat roadtrip hela dagen lång och en massa student också. Snart så! Ikväll har jag varit med mamma på Cirkus Cirkör, det var fan hur grymt som helst. Imorgon börjar jag tio i elva och slutar tjugo i två, det gillar vi!


What we regret most are the chances we never took

Sitter och läser aupair-i-London-bloggar och får på riktigt pirr i magen. Det finns inte att jag inte åker.

Helgen har varit lugn. Har nya skor (ÄLSKLINGAR) och nya örhängen och är fortfarande fett förkyld. Idag sken solen och jag var på promenad med mamma. Sen blev det fika hos Lotta och gomiddag med mamma. Mycket bra söndag.


100203




Idag var vi på studiebesök på reningsverket. Där luktade det skit. Minst sagt.

Just last the year


Ruggigt bra.

VILL
slippa ha ett täcke av is att skrapa bort från kinderna när jag kommer till skolan imorgon
ha vår och pastellglada kläder
flytta till London och komma bort från alla som jag just nu önskar att jag slapp tänka på
vara färdig med boken
sluta vara sjuk

Hahaha

Hahahaha har haft en fruktansvärt dålig dag. All skit nådde sin topp när det var stängt hos skomakaren ("Måste tyvärr stänga tidigare idag, tillbaka imorgon onsdag kl 11.30") som jag hade släpat mig tillbaka till (skolan - några hundra meter hemifrån - vända och gå till mammas jobb - tillbaka till stan - hem). Då kunde jag liksom inte hålla mig längre. Då var det bara att skratta åt att allt var åt helvete och traska över till den andra skomakaren tvärs över gatan. Lätt dagens bästa beslut, jobbade en jättetrevlig kille där som babblade på med mig medan hans pappa fixade min väska. TACK! Tog två timmar att komma hem från skolan = två timmar missat PA100-arbete. KACHING...


RSS 2.0