I can buy you oh yeah oh yeah

Ligger med nytvättat hår i soffan och njuter av mina 45 lediga timmar. Tjoho! Ikväll ska jag träffa Viktor för första gången sen nån gång innan studenten. Vem vet hur kvällen slutar, kanske med en öl med några arbetskamrater, kanske inte. Har för övrigt bott ensam hos mamma i tre dagar och har fortfarande inte orkat pallra mig iväg till affären för att köpa mjölk och andra livsnödvändigheter, typ mat. Jaja. Alla som tänker sova längre än till 08.00 för första gången på drygt en vecka imorgon räcker upp en hand!


du & jag


Jag lovade Julia på studenten att tillägna ett helt inlägg till henne här på bloggen och hade tänkt tanken mycket längre än så, för det förtjänar hon. Egentligen hade jag tänkt skriva ett långt, långt inlägg som till och med är påbörjat, men sen insåg jag att det inte behövs. Jag låter den här bilden säga allt istället för hon vet redan att jag tycker att hon är bäst i hela världen. Idag kändes som en bra dag att publicera det här inlägget för idag fyller hon 19 år och imorgon lämnar hon mig för att flytta till Stockholm. Min bästa vän.

Jag kommer sakna dig så mycket.


In love with the world

Hallihallå! Jag bara jobbar och jobbar så finns inte så mycket roligheter att skriva om men vad gör det? Idag har jag varit ledig (!!!!!!) så vi tog en svängom till Ikea. Är lite inne på att flytta hemifrån snart så det var ovanligt roligt. Har förresten råkat gå lite bananas med min lön, tänker inte ens säga vad jag shoppat den senaste månaden. Men det kan jag väl vara värd den här gången. Om två veckor är jag ledig i två veckor och då rymmer jag till Julia i Stockholm och sen direkt därifrån till K-k-k-kretaaaa! Är sjukt taggad, det ska bli så himla himla skönt.


RSS 2.0