Lördag

Igår hade jag jätteroligt! Började med förfest hemma hos Bea med väldigt trevliga människor, sen drog vi till Krogen Krogen och var lite VIP. Stek! Efter stängning tog det nästan en timme för mig och Julia att gå därifrån hem till henne. Är lite av ett under att vi tog oss hem överhuvudtaget skulle man kunna säga. Imorse vaknade vi tyvärr halv tio och kunde inte somna om och magarna skrek efter mat så vi bestämde oss för Max. Tyvärr kom vi dit tjugo i elva och det öppnade inte förrän elva. Jag har alltså köat utanför Max tjugo minuter innan öppning idag. Det är nästan pinsamt. Men å andra sidan har ett skrovmål aldrig suttit bättre. Efter Max gick vi tillbaka till Julia och bäddade ner oss i varsin soffa och sen låg vi där framför Mamma Mia, Idol som vi redan hade sett och The Hills, ända fram till klockan fem. Det är också lite pinsamt. Men det var en skön dag! Grymt trevlig kväll så tack alla brudar och Hank, haha.


Kamratposten

"Jag är en tjej på 10 vintrar som är väldigt trött på korv."

Det är helt enkelt underbart.

Brottats med symaskinen


JÄTTEGRATTIS BEA 18 ÅR! Äntligen!

När jag var påväg hem från skolan idag fick jag ett kreativt anfall så jag gick hem och sydde om ett par byxor. Efter ett antal nålstick, några akrobatiska övningar och lite brottning med den nya symaskinen var jag äntligen klar två timmar senare. Är förbannat stolt över att jag för en gångs skull inte dumpade över problemet på mamma. Ikväll har jag en date med AR07A, trevlig helg!


24.09.09

Dagen i korthet
- kallt
- världens världens världens tråkigaste naturkunskapslektion, UH
- barnböcker på biblioteket med Molly
- hämta pappa på flygplatsen
- Idol
- David Gray - Jackdaw

Jag är på jättebra humör fast jag har sovit alldeles för lite den här veckan. Nu väntar sängen och Angels & Demons. Imorgon är det fredag OCH världens bästa Beas födelsedag OCH klassfest! Kan ju inte slå fel.


Hanipendi

Idag är jag glad utan anledning och det är underbart! Jag och Mollsan är igång lite mer med vårt projektarbete, ska bli spännande att se hur det här slutar. Idag spanade vi in ord på swahili (fråga inte ens). Och så här kul hade jag och Hannes på naturkunskapen:

Skön dag helt enkelt. I helgen väntar klassfest och att fira Beas 18-årsdag, tror på en toppenhelg! Puss


Svettigt

Pengar om en vecka. En vecka. Härda.
   Jag köpte en vinterjacka i lördags och nu har jag mindre pengar på kontot än jag haft sen... ja vad ska vi tro? Sjuan? Det känns läskigt att för en gångs skull inte kunna göra vad jag vill. Det kryper liksom i mig.
   En vecka.


Internationellt







Till alla er som undrade vad en internationell kväll är - det här såklart! Tycker också att bilderna beskriver rätt bra varför man bara inte kan ogilla dom här brudarna.


1 2 3

 

 

Har egentligen bara tre saker att säga:
1. Förkylning suger.
2. När jag tittade på Notting Hill förra söndagen så kände jag att jag måste måste måste flytta till London ett tag. Det gjorde nästan liksom ont i mig för att jag ville det så mycket. Så nu är jag helt inne på det spåret igen.
3. Jag älskar Uppsala. I veckan ska jag och Jullis göra upp lite resplaner tror jag minsann.


Internationell kväll

Igår hade vi internationell kväll hos Erika. Vi fick representanter från alla världsdelar, med alltifrån en same till en riktig afrikan. Och så åt vi alltifrån bananer till hot wings. En mycket trevlig kväll helt enkelt! Bjuder på bilder imorgon!

Idag är jag dessvärre vrålsjuk och nästan utan röst. Så jag ska mysa ner mig i soffan med en filt och en film. Tjo


Peneplan

Den här dagen känns som tre, minst. Kan iallafall stuva undan endoexogena processer någonstans längst bak i skallen för evigt nu, känns bra! Mindre bra känns det att jag är halvsjuk och less och förmodligen stannar hemma ikväll istället för att cruisa ner på sista Droskan. Hm.

En av alla anledningar till att Julia är så bra:

Weo weo Julia är bra


Livskvalité

Nu: lördagens godis (hehe har tryckt i mig varje dag och det är fortfarande inte slut), Fantomen på Operan, högklackade skor och klänningar.

Nä, om man skulle sluta kika på skor nu och kika lite på endo- och exogena processer istället? Och kanske byta mina heltrashade strumpbyxor mot ett par hela. Snart kommer Filippa och Mollsan och då blir det bilN till Ersboda för en secondsväng. Tjäng


Så mycket man kan göra och borde och vill, och mitt i allt så ska man räcka till

Hm. Melissa Horn live i Uppsala 4-5 december. Känns ändå inte helt inaktuellt.

Studentmössor

Stryker ett streck över helgen.
Idag har vi provat och beställt studentmössorna, är sjukt taggad! Mindre taggad på den feta fakturan som mössan innebär efter att jag just suttit och betalat en räkning från Telia på nästan tusen jävla spänn VAD HÄNDE??? Hur som helst, lite intressant fakta är att Midgård är den snålaste skolan i hela Sverige när det gäller studentmössebeställningar. Tror min klass kanske drog upp statistiken liiite eftersom vi gick på precis allt dom sa till oss.

Igår käkade jag förresten en fet tacobuffé med Viktor och vi räknade efter lite om och men ut att det var två månader sen vi sågs sist. Kände lite ångest eftersom Viktorn drar iväg i januari och är borta i ett år. Skärpning gäller. Skärpning gäller även min ekonomi för nu har jag lagt cirka 300 spänn bara på ätbara saker sen i fredags. Måste köpa: LARSBILJETT, jeans, hårklippning (vill int ids int), koftor


Ljug och kyss mig hårt en sista gång

Sammanfattar läget med två enkla ord:
allt suger

Och jag vet att vi inte är dom första,
att tusen, tusen andra före oss
har känt det vi känt och gjort det vi gjort
men det känns ändå som vi är dom första
och dom vackraste nånsin och jag skiter egentligen i allt annat
men så här kan vi inte säga farväl älskling

Fräsch luft

Sitter här och funderar över vad jag egentligen har gjort.


Det här var AR07As i särklass trevligaste friluftsdag, vi tog bilarna till Hamptjärnsstugan där vi samlade ihop äckliga djur och käkade blåbär. Sen låg vi på stenarna i solen och försökte starta krig mellan spindeln Peter, gräshoppan Benjamin och larven Larvis (vilket nästan innebar att Peter dog men det är en lång historia). Klassen ni är så bra! PS alla gamla östermalmare, jag träffade Andreas där uppe på berget!!!!


Hank the Hunk ensam i skogen

Larvis, Benjamin och Peter (Till alla djurvänner: självklart lever alla tre och mår fint ute i skogen igen!)


Because my hair was blue

Trots dålig disciplin igår lyckades jag på samhällskunskapen idag slänga ihop ett tal till svenskan iallafall så det gick bra ändå! Idag har jag ätit en schmäckboll och skrivit en projektplan och anledningen till att Blue Beard mördade alla sina fruar... Vad händer med EnC undrar jag?

Ikväll hände förresten något väldigt trevligt! Skulle köra bil hem till mamma och vid ett rödljus hamnade jag i filen bredvid min gamla körlärare Peter, så jag tutade lite och vinkade och han skrattade gott. Jag blev glad.

Åh... Hörni jag har svarat på mailet från Kreta nu, haha


Disciplin

Se film? Skriva svenskatal? Se film? Skriva svenskatal? Se film.

Börjar året bra.


KRETA PLATANIAS 2009

Hm. Hur börjar man egentligen beskriva en sån här bra resa? Vettefan i vilken ände jag ska börja så jag kör bara så ser vi väl hur det blir:

Jag älskar Kreta! Vi har druckit raki och ouzo så gott som varje dag vilket gett oss nackspärr och en jäkla massa skämt på det temat, vi har ätit stark tzatziki också nästan varje dag, vi har träffat världens gulligaste rumän och lärt oss rumänska, vi har stekt i 33-gradersvärmen, vi har blivit dränkta i jättevågor, våra bikinisar har levt sina egna liv och visat lite för mycket, vi har bott i en superfin trerummare, vi har träffat den läskiga, fulla Mossmannen 2 som inte var det minsta lik Mossmannen 1 egentligen, vi har sovit i solen, vi har käkat souvlaki och trackat Emma för att hon bara äter kyckling, vi har kört ölspelet med Breezers som inte gav nånting, vi har druckit Sex on the Beach med Vasile, vi har gått strandpromenad och bränt fötterna på köpet, vi har hittat döda fiskar, vi har blivit döva på Eclipse, vi har blivit omringade på Utopia av grabbar som vrålade SCANDINAVIA, vi har ätit världens äckligast BBQ-chips, vi har hatälskat duvorna vid hotellet ("Godmorgon"), vi har träffat en demon dog, vi har druckit världens godaste Utopia Frappuchino, vi har hängt med Kreta/Göteborg/dissarMicke, vi har försökt styra upp dancefloor på Eclipse med rätt nedslående resultat, och sist men inte minst så har vi till och med fått höra från greker att vi är bruna som stryk. Mission accomplished med andra ord! Och Leon, vi har inte tittat på en enda ruin.


Tack för världens bästa vecka brudar, ni är bäst!

Måste klämma in några favoriter också:
"Can I call you Jesus?"

"Sorry, we would like to pay... Now!"

"Do you want a glass?"
"Of course!"

Trampboat

"Maybe you will get married here?"
"No... I like romanian guys."

"They were singing something about a swedish banana?"


RSS 2.0