Fas Fordon icke godkänd

Idag var jag ledig men det blev en lite hektisk dag ändå, med städning mellan 10.30 och 14.30, en sväng på stan, en sväng på körskolan där jag och Fas Fordon blev ovänner (hahaha årets skämt, 18 fel... jag är körd på teorin om det kommer såna frågor) och sen bilkörning till och från Holmsund osv. Kom hem kvart i åtta och åt middag och nu väntar jag på att få snoka i mina desperata hemmafruars liv.

Pjuh nu ska jag andas ut ett tag. Taggar party på fredag!


Hipp hipp hurra

Idag säger vi GRATTIS till världens bästa tvillingar Elin & Emma på 18-årsdagen!

Dagens bra: BOKAT UPPKÖRNINGEN!!!! Ih satt på franskan och fick sms av Peter och höll på dö, hörde inte ett ljud av vad Christina sa på typ tio minuter för att jag var helt till mig
Dagens blä: minus ett kan kännas som minus trettio när man står ute och delar ut lappar i två timmar
Dagens livräddare: gratis våfflor på stan
Dagens haha: "Min rygga väger hur mycket som helst"

Sitter och smygångrar att jag inte är på Open. Tror det var Cissis kommentar idag om att hon typ förknippar Umeå Open med mig som fått mig att ångra mig lite nu ikväll. Första gången på fyra år som jag inte är där, hm hm. Fast äh sparar massa pengar och var ju egentligen inte sugen så vet inte varför det här kom på nu. Molly ringde för tjugo minuter sen och sa med läskig röst att jag skulle kika ut genom fönstret. Hon och Nils skulle gå hem och det kändes ganska stekigt att veta att jag förhoppningsvis om några veckor kan skjutsa dem i såna här lägen. YEAH säger jag bara.

För vi har skuggorna bakom oss trots allt

Jag ÄLSKAR våran dans just nu, den är sjukt bra. Förövrigt känner jag mig alldeles fri, är klar med (nästan) alla franskaproven! Äntligen. Har också beställt en ny digitalkamera till mig idag, den är rosa. Jag är sjukt insnöad på rosa just nu. Och idag skulle Peter kolla lediga uppkörningstider åt mig (hjälp!!!) och så ska jag ju jobba imorgon och jag har inte gråtit på hela veckan. Det ljusnar hörni.

Inreda

Är så trött så jag svimmar snart men tänkte meddela att hyllorna sitter uppe sen igår och jag har massa idéer för mitt rum nu. Vågar dock inte nämna dem för pappa än för han bryter nog ihop om jag säger något om hyllor de närmaste månaderna (ni skulle ha sett igår när hyllorna skulle upp, herregud). Men får jag som det vill så blir det supersuperfint, ska avvakta ett tag och se vad som händer.

Annars tjänade klassen ihop 1500 kr till Operation Dagsverke ikväll och nu ska jag plugga fransk grammatik innan jag somnar, hey ho.


Jag mår bra, bra, bra

Idag äger! Anledningar:

1) vi kommer tjäna ihop 2000 kr var genom UF
2) Monica från Triumph ringde så i helgen ska jag jobba (!!!!!!!!!!)
3) jag har bokat riskettan och halkbanan, wi mindre än en månad kvar

Är så glad att jag ska städa lite! Puss

Baka - nej tack

Jag måste bara säga det här innan jag går och lägger mig; jag hatar att baka. Förutom när jag får ett köksrealterat, kreativt ryck (ca var tredje månad) eller är med ett gäng vänner så är det verkligen inte roligt. Jag kommer aldrig att bli någon mysig bullkvinna som gör sitt eget bröd och som det alltid luktar nybakat hos. Det enda positiva med bakning är den där korta tillfredsställelsen när man plockar ut sitt nyskapade verk ur ugnen och tittar på det och liksom vet att man just har fått lön för allt slit. Lite som en bebis efter en förlossning typ. Så nej, mina barnbarn får nog nöja sig med massproducerade godsaker när de kommer på besök i framtiden.
(och borren pajade så hyllorna kom inte upp och jag får leva med ett litet svart hål i väggen några dagar)

Like it actually means something to you

Jag sitter här och lyssnar på Hello Saferide och känner mig ganska nöjd av någon anledning. Idag har jag pluggat och skrivit uppsats på franska. Hurra bara två franskaprov kvar den här veckan... Köpte också ett träd för pappas pengar idag. Ikväll ska jag och pappa skruva upp mina hyllor (okej då, jag ska nog helst inte skruva så mycket) och jag ska baka till klassfikat imorgon.

Annars smög vintern halvt tillbaka idag med snö och grejer. I ren protest har jag hängt in min vinterjacka i garderoben. För jag har bestämt att det är vår nu.


IKEA och Wii Fit

Har inte petat på en dator sen senaste inlägget, har haft bättre saker för mig och dessutom är hela familjen numera besatt av Wii Fit. Det är slagsmål på kvällarna om vem som ska få spela. Jag kommer få seriösa abstinensbesvär när jag ska till mamma nästa vecka.

Igår hängde jag och brudarna på Teg (som vanligt) och såg Slumdog Millionaire. Imorse skulle jag upp med tuppen kl 07.00 för att dra till IKEA i Sundsvall. Har nya hyllor till mitt rum och lite andra smågrejer. Jag är skitnöjd, tror det kommer bli prima när allt kommer upp! Nu: däcka i sängen. Imorgon: plugga jävel + franska uppsatsprov + storstäda/rensa garderoben + baka till klassfikat + eh Wii Fit.

För det är svart och kallt och fult utan dig

Jag är ledig torsdag fredag lördag söndag måndag. Igår körde jag igen och nu närmar det sig, vi snackade om lediga halkbane- och uppkörningstider. Jag är skiträdd. Nu ska jag gå och duscha och sen ska jag ner på stan för bankbesök med Julia & Bea, UF-jobb och senare mässan på Nolia. Hittade sista minuten 28 mars till Bangkok för fem och ett halvt igår.

Här hemma står allt still och jag gråter igen.

Paradiset

På nåt sätt älskar jag att vara jetlaggad så här, vaknade sju imorse pigg som en mört och hade tre timmar på mig innan promenaden på Nydala. Man skulle varit naturligt morgonpigg, mycket bättre än kvällspigg.

Iallafall, mina två senaste veckor har varit helt fantastiska. Bara solat, badat, shoppat, snorklat, läst, tänkt och kopplat av. Har nog aldrig behövt något som jag behövde den här resan. På två veckor hinner man tänka en himla massa och jag känner mig lite som en ny Linnéa efter den här resan. Jag har blivit bränd av maneter (jag hatar maneter, blä), jag har levt i mina jeansshorts, jag har åkt vansinnesfärd med lokalbussen från Phuket, jag har blivit löjligt glad över diverse komplimanger, jag har varit hotellpersonalens bästis, jag har skitit totalt i att svara på sms (de få som kom fram, var nåt fel på överföringen) och jag har känt total lycka över att ingen, INGEN jag känner har haft den blekaste aning om vad jag har gjort på dagarna. Jag älskar Thailand. 35 grader, otroliga människor, billiga grejer you name it allt är underbart! Här hemma är allt inte lika underbart men vårsolen är framme iallafall så det kanske är okej ändå.

I'll be back med en bildbomb senare


Hemma

Japp tjena jag är hemma. Har haft det fantastiskt underbart amazing men nu sitter jag här och får lite ont i magen när jag kollar på bilden i inlägget under. Där har jag simmat, där har jag stekt, där har jag levt i två veckor och träffat massa underbar människor och för tillfället är jag inte glad nånstans över att vara hemma. Nu är klockan 04.19 i huvudet på mig, har kämpat jävel med att hålla mig uppe men nu däckar jag. Återkommer imorgon.

RSS 2.0