Snart smäller det

En favoritstad med en favoritvän och pengar att spendera! Om ett par timmar drar jag och Julia till Englands huvudstad för nästan en hel veckas äventyr och shopping. Jag är taggad till tusen och ser fram emot Starbucks, Primark, gröna parker och röda bussar! Vi hörs om en vecka hörni, helloooo London!


Att hitta sig själv

Jag hade ganska trevligt på jobbet idag. Tills vi fick byta projekt. Då gav jag upp men som tur var fick jag efter ett tag prata med en jättejättego tant i drygt åtta minuter. Hon gav mig tips om livet och berättade om sin poesi och sitt hus vid en sjö där hon brukade fiska abborre. Hon jämförde kärleken med en trafikolycka och sa att det viktigaste här i livet är att hitta sig själv. Hade inte haft det minsta emot att ha en sådan mystant som extramormor men tyvärr kom till slut stunden då vi var tvungna att lägga på. Hon avslutade med att det hade varit väldigt trevligt att prata med mig och jag måste säga att denna okända kvinna gjorde min dag.


CONTROL YOURSELF

Igår morse tog jag bussen ut till Ninas stuga för en trevlig dag med pannkakor och shopping i Ånäset, haha. Idag har jag jobbat (snaaaart är det slut) och räknat mynt som familjen hade samlade på lite olika ställen. Det var en mindre förmögenhet kan jag meddela. NU LÄNGTAR JAG TILL FREDAG

Take only what you need from me


I veckan har jag haft mammas bil och bland annat kört sju mil utan mål. Hamnade på en konstig väg någonstans och vände inte förrän jag hade bytt kommun. Annars har jag varit i stugan och ätit åkerbär (det godaste på jorden). Nu är jag hungrig och så sugen på hamburgare att jag funderar på att rusta upp mig själv en aning och sen cykla till McDonalds. Vill även passa på att tacka den som uppfann sommarlovet. Adjöken

Vi yngre

Idag när jag slängde mitt päronskrutt i en papperskorg på stan var det en tant som följde mig med blicken hela vägen. När päronresterna låg i papperskorgen tittade tanten på mig och verkligen strålade mot mig och såg ut som att hon tänkte att det kanske finns hopp för vår generation ändå. Kände mig dum eftersom jag egentligen hade tänkt slänga skruttet på gräsmattan tills jag råkade se papperskorgen fyra meter bort. Jag log tillbaka iallafall och skyndade mig iväg.

Bed of Roses

Jag har haft en härlig helg! I fredags var jag på puben med pappafamiljen och drack öl och fick superglada nyheter som fick mig att börja gråta. Igår var det avskedsfest för Jonas som drar till USA i ett år. Jag hade jättetrevligt, öl i solen på altanen och allsång till Bed of Roses, precis som det ska vara! Nu hoppas jag att Jonas får ett fint år där borta också så ses vi igen om ett år =)

.

jag saknar dig så mycket

och jag är väl dum i huvudet
som fortfarande gråter ibland
som fortfarande bara bara bara tänker på dig

Borlänge Gävle Uppsala Sigtuna

Hej på er! Mina två senaste veckor har varit helt fantastiska. Peace & Love var toppen med en söndersjungen hals, tre Larskonserter, häng med några av de roligaste människor jag nånsin träffat, nästan för stekande sol, morgonpanik i tältet, "de kallar mig... den äckliga", alldeles för lite sömn, en engelsman (?), hamburgare till frukost, Svennebanan, rykten om Michael Jacksons död, en irriterande granne, en borttappad Emma och en hel massa mer.

Dagen efter att vi kom hem tog mamma och jag bilen och for söderut för nio dagar i Gävle och Uppsala. Där har jag mått gott och fått en lite mer positiv syn på Gävle efter 18 år och umgåtts med min mormor. Har suttit och njutit av solen på min mormors fantastiska balkong i Uppsala och hälsat på morfars grav. Men framförallt har jag shoppat som en galning. Mamsen och jag har fått smak för loppisar också så vi har varit på massor och fyndat allt möjligt. Mentalt har jag redan flyttat hemifrån så jag har inhandlat allt ifrån ljusstakar till tre dyra uppläggningsfat och jag är ruskigt nöjd. Nu fattas bara en lägenhet med andra ord. Nu ska jag pallra mig iväg till soffan. Tanken är att Leon & Filippa ska komma hit ikväll men det VRÄKER ner så vi får se vad de känner inför det. Återkommer med bilder från mina resor någon gång framöver. Och vet ni? Om bara två veckor drar jag och Jullangullan till London!


RSS 2.0