"Mm, duvor!"

Igår var vi på IKSU Spa och hade det superbra! Jag tränade för första gången på mer än tre månader. Men mest satt vi i den varma källan och solrummet och mådde gott. Toppen på en torsdagkväll!

Idag har jag lärt mig allt om endogena processer och växlat pengar. Snart bär det av till Eribor för förfest och sen hoppar vi till Droskan. Håller tummarna för att vi slipper mer regn ikväll! Pssst om 24 timmar är jag i värmen på Kreta, hörs om en vecka!


Några sommarfavoriter


Det ska vara fokus på fika

Sommarens mysterium: Var han engelsman eller inte? Jag och Molly får nog aldrig veta.

Lars Lars Lars! Tre dagar, tre Lars, tre glad Linnéa!

Finaste Uppsala
Invitos tiramisu måste rekommenderas. Och så min favoritbild från London!

Vattenmelon i kvällsolen ute i farmors stuga


Här är det mest kameravänliga får jag någonsin sett, ingen kan säga att han inte passar som modell!

HE SE BA BRA UT

Sitter här och skriver färdigt packlistan till Kreta och ska packa och mixa ihop en partylista till iPoden senare ikväll. Har kläder för mer kvällar än jag är där men har åtminstone lyckats minska antalet skor från sex par till fyra, alltid något!

Kan inte klaga på dom kommande dagarna:
ONS - packa, partylista
TORS - IKSU Spa
FRE - förfest hos Erika, Sommardroskan
LÖR - Kreta!

Men störst bland dem är kärleken

Bröllopet igår var jättefint! Hela dagen var faktiskt hur bra som helst. Middagen, sällskapet, dansgolvet osv, jättetrevligt! Och jag grät och grät. Grattis Anna & Hans!

Tagga söndag?

Bröllop

Om drygt två timmar gifter sig min styvsyster Anna. Jag har redan börjat gråta. Tur att den värsta gråtlåten är efter min taldel för annars hade det nog varit helt kört. Tack och lov för vattenfast mascara.

She couldn't wait to get away

Det känns helt okej att vara igång igen måste jag säga. Skönt att träffa härliga människor varenda dag (partyplaner är redan uppgjorda) och skönt med världens slappaste schema. Det här blir ett bra år! Ikväll käkar jag tacos.

Hörni, gissa var jag är om 194 timmar? Nananananananana KRETAAAA
Pst det är 292 dagar till studenten

Och så kom slutet

Jahapp så var det sista dagen innan allt drar igång igen. Jag måste säga att jag har haft världens bästa sommar! För ett år sen satt jag och kände mig en aning besviken över sommarlovet men idag är jag störtnöjd! Nu kommer Molly snart och plockar upp mig så ska vi bege oss till Grubbe för en sista trevlig sommarlovskväll. Den sista sommarlovskvällen i mitt liv faktiskt. Imorgon är det upp med tuppen för att träffa härliga AR07A igen, men det känns rätt okej det med faktiskt.
Dagens bra
- LEFFE LEFFE LEFFE; Leif är kvar och svenskan är räddad!
- Christer i P3

Dagens blä
- Följande sms "Hej! Imorgon träffas vi i E1048 klockan 09.00 Därefter NkA och PA100. Slut ca 14.00." Jag hade liksom inbillat mig att vi inte skulle ha lektioner imorgon, men närå då drar vi igång på direkten med NkA!
- Imorgon är det premiärspelning av Lars nya singel i P3 Musik. Men då är jag i skolan...

"Det ser ut som att det gör ont på mig"

Har varit i Stockholm över helgen på 50-årsfest. Det var intressant att se att vuxna är precis som vi fast lite äldre. Någon spårar, någon spelar alldeles för hög musik, någon styr upp dancefloor, någon spiller massa alkohol över någon annan och så vidare. Jag hade väldigt trevligt iallafall!

Idag har också varit en trevlig dag. Emma fick lyfta mig inne på H&M för att jag skulle nå det jag skulle ha (det gör vi inte om. Går inte att komma ifrån att det har sina fördelar att vara något längre än vad jag är). Jag har också varit med om något så unikt som att få Emma att prova drygt 10 klänningar (!!! hoppas några av er blir avundsjuka, typ Molly). Sen måste jag också peta in att mitt schema ser helt sjukt bra ut. Bra dag helt enkelt!

LONDON

En sådär två veckor efter att vi kom hem kan jag nu bjussa på en bildbomb från London!

Här är en härlig liten bildserie med bilder från våra sex timmar på McDonalds vid Hötorget i väntan på bussen ut till flyget. TIPS: sitt inte sex timmar på McDonalds vid Hötorget om ni inte måste.

M&S-lunch i Hyde Park. Minuter innan en liten unge kom och åt upp mina chips + dreglade ner mitt ben. Speaker's corner på ett hörn där också.

Det här var en intressant dag. Först hoppade vi på första bästa buss för att helt enkelt äventyra lite och se vart vi hamnade. Vi hamnade i ett skumt kvarter som var superläskigt så vi tog snabbt en buss tillbaka. Sen for vi till Covent Garden där vi gick på marknad ("You two ladies are the most beautiful ladies I have seen today!"), drog en Starbucks och blev besvikna över att biljetterna till Lion King var slut.

Efter Covent Garden tog vi oss till Notting Hill, världens mysigaste plats. Vi vandrade längs Portobello Road och beundrade alltifrån porslin till nyckelringar som såg ut som ölglas. Och husen förstås.

Sista dagen hittade vi Urban Outfitters rea = KALAS! Tog en välbehövlig paus på Starbucks och köpte senare M&S-fika och satte oss i Hyde Park.

En sista latte för att fördriva tiden på kvällen (ännu en gång i väntan på en flygbuss, hurra!). Dessutom Julia på Hamley's Barbieavdelning och Oxford Street by night. Där vi förövrigt blev förföljda av de drygaste två grabbar jag mött på länge.

Och så en obligatorisk det här fick jag med mig hem-bild. Tack Jullgull för en väldigt trevlig vecka!

Kom ta med mig ut i natt

Den här dagen blev på sätt och vis lite misslyckad. Vi for till Bettnä(/e)s men där blåste isvindar och vår närmsta strandgranne var en ensam medelålders man i stringbadbyxor. Vi stod ut en timme innan vi vände hemåt.

Jag måste dock säga att jag haft en ganska skön eftermiddag. Suttit och bläddrat i nya ELLE och städat badrummet (det har ALDRIG varit så här rent) samtidigt som jag sjungit med i Lasse Lindhs trallvänliga låtar med deprimerande texter. Ser nu fram emot mammas kasslergratäng till middag och sen Harry efter det! Tjingtjing

Det är glassigt

Hej hallå! Nu tjatar alla på att jag inte uppdaterar så jag offrar mig en snabbis. Sen senast har jag varit i fantastiska London och varit med om en massa, och sen jag kom hem därifrån har jag knappt varit hemma. Har varit i stugan med mamma och i farmors stuga med farmor och två amerikanskor och ätit våfflor i kvällssolen på Kalahatten. Jag har också för absolut sista gången i mitt liv satt min fot på Online, HURRA säger jag. Jag har partajat med Elin som försvann och jag har målat en bild av Leon. Jag har spanat in Lovas nya lägenhet och idag har jag badat i Nydalasjön. Och vet ni vad det bästa är? Vi har bokat en Kretaresa den 29e augusti! Blir en kalasvecka med tre bästa vänner, jag längtar jag längtar jag längtar!

Imorgon ska jag äntligen se HarryP, verkligen på tiden. Återkommer med bloggning när jag kan lägga in bilder från kameran och vädret är lite sämre så jag kanske får lust att sitta inne igen. Tjing på er!

RSS 2.0