KappAhl

Äntligen! Idag lyckades jag fixa praktikplats, hamnar på KappAhl i MVG v45, inte helnöjd men bättre kunde jag inte tänka mig nu när jag var ute i så otroligt dåligt tid. Är mitt i stan iallafall, känns som huvudsaken. Trevlig tjej/kvinna (haha oklart) som jag pratade med också så det här blir nog helt okej.

Känns som jag har gjort massa saker sen jag uppdaterade bloggen sist, men hur mycket kan jag ha gjort på mindre än tre dygn? Kikade i den där nya affären uppe på Intersport i söndags, ser inte helt dåligt ut. Det mesta är dock inte i min prisklass men ändå. Igår var jag med Johan efter skolan, vi spelade Jenga (typ, fast nån Ikea-version men vafan). Staplade upp 12 nya lager, hade bara två pinnar i varje lager till slut, Johan förlorade sen bara för att han hade börjat. Nu ska jag städa lite och sen om jag orkar cykla upp till Stadium Ersboda, vi ser ju hur det blir.

Ps - studiebidrag idag!!!! ♥ imorgon börjar min sparmånad så ska jag köpa nåt så är det nu


Körkort

Shitbritt, nu har jag
varit ute och kört bil i en timme. Jäklar vad ryggen tog stryk, insåg ganska snabbt att jag satt för långt fram men gjorde aldrig något åt det och nu har jag ont både i ryggen och armarna. Äh, går nog över snart, är ju hur som helst van att ha ont i ryggen så störs inte så mycket mer än vanligt.

Förutom det gick det alldeles utmärkt, körkortet here i come! Ikväll ska jag vara med Nina. Viktor ringde mig också idag och vi pratade lite om hans mönstring som han just har varit på, shittarns vad läskigt tur att jag är tjej så jag slipper.

You're all mine

Min och Johans promenad i torsdags var vrålmysig, vi promenerade längs älven och till slut visste vi inte var vi var längre. Tillbaka inne i stan delade vi på en chokladboll på Station och hade det allmänt mysigt, riktigt riktigt fin torsdagskväll.

Igår var jag och fikade med Oskar som jag inte träffat sen P&L vilket är helt sjukt egentligen. Efter det blev det middag på Taj Mahal med Johan och hans familj, och sen var det bara att hoppa upp på cykeln för att ta mig till Sofiehem där jag hängde med Emma, Filippa och Elin tills Johan med friends kom och plockade upp mig med bilen så for Johan och jag hem till mig och sov (jäklar vad jag hann med grejer igår)

Fotboll och pratstund

Idag spelade jag fotboll med klassen i finvädret. Gula laget kämpade bra, Helens mål var väl det bästa vi klämde till med men vi hade roligt iallafall! Efter det en engelskalektion då vi mest satt och tittade på bilder på malaysiska söta djur, jag tror på våran redovisning där! Efter engelskan slutade jag för dagen, 11.10, slappt som gräs. Tvåan ser utan tvekan ut att bli lättare än ettan.

Satt och pratade med Emma och Lova till tjugo över två, for hem och räknade lite Matte C. Nu ska jag ut på långpromenad med världens finaste Johan. Tjeeerå

Nyhalsduken btw som är världens mysigaste

Less

Gick och blev sjukt less på allt vid middagen, vet inte riktigt vad som hände men jag är inte på humör alls. Verkar inte som att jag kommer få träffa Johan ikväll heller så funderar på att bara krypa ner i sängen med en fet kopp varm choklad och Aldrig Fucka Upp som jag inte har börjat läsa än. Och sova tidigt och vakna på strålande humör imorgon.

Jag behöll skorna iallafall


Jag älskar hösten

Det spelar ingen roll att jag borde hata den eftersom den är tröskeln till det värsta på hela året (vintern alltså) och alla andra hatar den. Hösten är absolut en favorit och det är väl mest för att löven är röda och gula så det är jättefint ute (om solen skiner) och något av de mysigaste ljuden som finns är ju att gå genom torra lövhögar så att det prasslar sådär härligt.

Idag var en helt perfekt höstdag, det var varmt ute, solen strålade, skolan slutade tidigt, jag har så gott som kirrat jobb till våren och sommarjobb till nästa sommar (man ska vara ute i god tid vettni!), jag har köpt den där halsduken som jag tänkte köpa och jag satt med Johan nere vid älven i solen och allt var så fint som det kan bli.

Fin dag

Idag har solen skinit och det har varit varmt och fint och precis som hösten ska vara! Känner också att vårat företag trots allt kommer bli riktigt bra, jag och Bea satt hela lektionen och räknade ut hur mycket vi skulle tjäna om vi jobbade si och så mycket, känner mig riktigt taggad nu faktiskt (alltid taggad på money). Franskan var riktigt rolig också, fotade varandra utklädda på olika sätt till våra personliga mappar som vi ska göra nästa vecka, jag älskar att vi bara är sju pers i gruppen! Fick också krama och pussa på Johan efter skolan så allt är finfint idag!

Nu ska jag sätta mig och ordbajsa fram 400 ord mer till min essä, good luck linnetapeta. Går trögt med inledningen och jag är lite hungrig men jag är på toppenhumör idag så det spelar faktiskt ingen roll.

Nothing is forever

Jag har förresten inte bara nya skor, jag har en ny favoritlåt också. Lätt höstens låt, ska nöta den tills mina öron går sönder. Ikväll måste jag börja på min essä, ska också ta en promenad och sen en riktigt varm dusch. Är inte alls sugen på skola imorgon, isch.

Här är låten! Den man ska kolla på egentligen är den här;
http://www.youtube.com/watch?v=8-8nkkOA_AM, men den går inte att lägga in på bloggen så det här får duga. Sjukt bra cover, han är ju kung


Hemmalördag

Ikväll kände jag för en hemmakväll alldeles för mig själv. Har lagat mat och sett på Simpsons och om lite mindre än en timme börjar Lilja 4-ever på tvåan (random men soft, slipper reklampauserna) och den har jag faktiskt aldrig sett så det blir den plus lite fett. Senare ikväll kommer Johan hit och sover, blir sjukt bra som alltid!

Bion igår var riktigt bra faktiskt. Blev inget godis, men sjukt mycket popcorn som gick åt helt stört snabbt. Idag har jag varit på stan med mamma, har köpt nya skor till slut! Får se om jag behåller dem. Hittade också en halsduk som jag ångrar nu att jag inte köpte, den blir min imorgon eller i början av veckan. Skulle ju spara mina pengar den här månaden, men mammsen sa att det var ju smartare om jag körde sparmånad nästa månad när jag har köpt allt som jag faktiskt behöver och det har hon ju en poäng i. Så oktober blir min sparmånad istället! Det var ju ändå kört den här månaden.

Det är så kallt hela tiden

Jag fryser. Varenda kväll fryser jag, mina händer är som isklumpar och jag har kallrysningar över hela kroppen. Undrar om det är för att det har blivit höst eller för att jag typ är sjuk? Imorgon ska tydligen solen och värmeböljan slå till här i staden, får verkligen hoppas att det stämmer. Jag behöver lite sol så att hösten blir underbar igen.

Ikväll ska jag och Johan på bio, ska se Tropic Thunder. Jag måste ha godis. Nä, nu ska jag cykla iväg i kylan där ute. Brukar jag ha en varmare halsduk än de sjalar jag använder nu? Jag har väl en gigantisk svart någonstans? Borde inhandla en stor färgglad/vit. Pengarna bara rinner iväg nu, blä

Je vais aller à Bruxelles

Franska Steg 4 goes Bryssel! Sjukt skönt att äntligen få veta - vecka 18 drar vi iväg till Europaparlamentet och kanske bor hos någon belgisk familj en och en, jävulskt läskigt isåfall. Blev dock crazy taggad nu när jag kollade bilder på el google! Nu är det bara att improve les skills francais som gäller så drar vi!


Ser inte helt tokigt ut

Shoppelishop

Jag vet att jag skulle ha en sparmånad den här månaden men jag kunde inte hålla mig idag. Handlade en tröja för 75 spänn som egentligen hade gått på 500 kr och sen gjorde jag något sjukt otypiskt mig - jag köpte en överraskningspåse inne på Guldfynd för 25 svenska pengar, skulle innehålla smycken till ett värde av 200 kr. Fick två fina halsband och ett ganska fult men med en lång fin kedja så den ska jag bara byta hänge på så blir allt bra, alldeles nöjd för 25 ynka kronor!

Jag vill ha en ny väska, en brun helst. Vill också ha kokosluktande body butter och Escadas Moon Sparkle som jag och Julia stod och luktade på i evigheter idag. Någon snäll, rik människa där ute? Förövrigt en trevlig dag med Julia, vi slutade som sagt elva idag så det blev en tur på stan med en två timmars-fika på Sandys, satt fint!

GIMMIE GIMMIE GIMMIE

"Ska du gå höhöhööö"

Jag har fruktansvärt ont i rumpan, här snackar vi crazy träningsvärk sen mina cykelpass i ca 200 km/h imorse och ikväll, aouch. Sitter just nu här nyduschad i min Wanna Dance?-tröja som vi fick av skolan i nian och ett par gamla långkallingar, ni kan inte ana hur hett det är. Ska snart måla naglarna (behövs verkligen) och glo lite på Filip & Fredrik.

Imorgon slutar vi elva, sen är det nästan helg!

Ett kilo choklad

Jag hatar nog egentligen tisdagar. Men på något sätt lyckas tisdagkvällarna alltid få mig på bättre humör igen. Förövrigt har jag flyttat hem igen. Hade en jättemysig vecka hos Johan, särskilt söndagen! Puss

Idag har jag:
1) hällt ut Oboy-pulver över halva mattan + min fot
2) spelat Rainbow
3) hatat ARL
4) hittat skor på stan som jag kanske vill ha
5) övningskört
6) fått ett kilo (?!) choklad av pappa & Elisabet
7) fått reda på att jag nån gång i mitt liv haft körtelfeber utan att någon vetat om det, troligen den där gången i nian när jag mådde förbannat dåligt men fick diagnosen halsfluss....
8) på grund av att jag haft körtelfeber insett att jag inte kommer att få 1000 kr som jag skulle
9) dansat
10) ätit varma mackor och sett SYTYCD
¨
Patrik 1,5 var förövrigt bästa svenska filmen på länge! I löv it

Bio & sub ikväll

Kände att det var dags för en update nu! Bor hos Johan, har det allmänt bra, ikväll är det Subway (tagga jävel jag är redan sjukt hungrig) och bio med EmmaElinLova, det är typ vinter ute (1,4 grader när jag cyklade hem inatt...) och idag har jag verkligen känt att jag måste till New York inom något år sådär. Har också tänkt på att min kamera har varit alldeles för inaktiv de senaste veckorna/månaderna, orkar dock inte göra något åt saken.

Johan jag älskar dig
PS jag är (nästan) KUNG på counter-strike (...)

Håkan H och chokladbollar

Idag hade jag världens kortaste skoldag, slutade 10.40! Så efter det har jag städat hela mammas lägenhet och nu är jag hos pappa och lägger in musik på iPoden. Snart ska jag fara till Johan igen, flyttade ju in där igår. Han slutar om tio minuter och då ska jag terrorisera honom med Håkan (han kommer stänga av direkt..), chokladbollar och tusen pussar!

Har förövrigt klappat en grå flugsnappare idag och imorgon är det friluftsdag, och av nån anledning är jag alldeles extra lycklig idag.
ORKA LEKA MED FLÖRTKULOR - älskar fan er, ar07a!

PS. Hannes var roligast igår, "man måste ju ha med lite av historien, liksom"


Obbola

Igår var det party i Obbola, riktigt trevligt men ganska kallt eftersom alla öppnade alla dörrar hela tiden. Tog nattbussen hem och gick till Frasses för att träffa Johan och hans vänner, sen for vi hem till mig och somnade vid fem. Idag skiner solen men jag har inte varit ute nånting, illa. Kanske masar mig ut på en promenad senare. Ikväll blir det thailändsk kycklinggryta till middag och sen Tyst Vittne med mamma som varje söndag när jag är här, mys!

Party på g

Igår hade jag en trevlig kväll hos E&E med fina vänner och Saw II. Diskuterade dinosaurier och såg en snutt av en Kinafilm också, väldigt intressant.

Idag vaknade jag hos Johan och sen har jag varit en stor jävla sväng och letat efter plastblommor, finns ingenstans. Inte ens på Rusta som typ var mitt sista hopp. Skämmes. Hur som helst så kom jag hem med en rosa linne-aktig sak, dåligt egentligen men jag kunde inte låta bli. Nu ska här sparas pengar! Nu måste jag rusa för om 80 min ska jag träffa Nina & Towa nere på Konken för middag hos Towa och sen blir det partaj, innan det ska jag fixa allt och dessutom fara till pappa och hämta skor, ajaj wish me luck

Fotografering

Idag har vi tagit årets skolfoto, ganska skönt att ha det gjort på något sätt. Annars bara engelska och UF-föreläsning idag, slutade halv två och traskade ner på stan för idag är det vårväder ute!

Förra året
Jag är halvförkyld men det ska jag kurera mig mot ikväll, tänkte krypa upp i soffan med en filt, en stor kopp te (eller varm choklad med grädde, hm..) och en bok och bara mysa. Fast justja jag måste plugga också. Och först ska jag och mamma ut till stugan och så ska jag övningsköra lite. Och så hade jag ju tänkt baka chokladbollar, hur ska jag hinna? Men prio ett är iallafall att bli frisk för på lördag är det partty och på måndag flyttar jag in hos Johan och då ska jag banne mig inte snora mer!

TRÄNINGSVÄRK

Herregud, jag har plågat min kropp två dagar i rad nu. För första gången på tre och en halv månad (skämmes Linnéa) har jag tränat. Dansen började igår, satte igång med balett och det var verkligen ingen mjukstart! Vaderna känns idag kan jag ju säga. Ikväll har jag haft jazz och jag börjar undra om jag kommer att kunna gå imorgon, vaderna lär ju inte bli bättre efter kvällens pass och låren - LÅREN - aj aj aj. Blir intressant att se hur det går imorgon.

Förövrigt verkligen älskar jag sovmorgnarna på onsdagar, 12.10 imorgon love it. Idag kan jag till allas glädje också tala om att jag har lett mig genom hela dagen, happyfacet har varit galet. Och i veckan ska jag troligen beställa hem gardiner från Ellos, jesus jag har blivit tant i förtid

RSS 2.0