Varje dag är en lördag

Allt känns toppen, igår var jag på Teg och hängde med mina vänner. Åt förövrigt potatis- och purjolöksoppa till middag (jag ÄLSKAR potatis- och purjolöksoppa) vilket värmde i iskylan igår. Spelade också Guitar Hero för första gången i mitt liv, spännande spännande. Idag har jag fikat med Viktor och kikat i den där affären där de hyr ut maskeradkläder, hallå är det någon som vet nån Halloweenfest kan ni ju hojta till!

Nu ska jag till min jätteduktiga pojkvän och se film, jag är så stolt och glad för Johans skull idag så det finns nästan inte. Ska fixa en överraskning till honom någon dag snart också för jag är supersnäll. Puss älskling!

Det är så mörkt på kvällarna

Idag har jag varit med Johan på stan, egentligen ville han inte ha med mig men tror han var glad i slutet av dagen att jag följde med ändå. Var iallafall jättemysigt och nu längtar jag extra jättemycket till Paris! Nu ska jag gå och äta spaghetti och köttfärssås för jag är hungrig och det här var ett helt meningslöst inlägg, jag vet. Whehey det här lovet kommer göra mig övertrött för hittills har jag sovit cirka 12 timmar varje natt, tagga

PS åh nu fick jag av olika anledningar världens ångest över att jag inte är 18 än, 176 dagar kvar hoppas det går fort..


Före och efter städning

Igår hyrde jag och Nina en spansk skräckfilm och käkade hallon+blåbär och vaniljvisp, jättemysigt! Idag har jag sooovit, duschat, packat och hängt upp mina nya gardiner. Ser lite tråkigt ut just nu men det ska bli fint när jag får upp tavlorna (har ju bara levt ett år utan nånting på väggarna nu..). Nu ska jag promenera till Johan och jag tänker mysa sönder honom vad han än tycker om det.


Idag kom jag förresten också att tänka på den händelse i mitt liv som förmodligen gett mig mest och flest skratt genom tiderna. Kan tyvärr inte skriva så mycket mer än att den innehåller mig och Emma, en blyertspenna, ett skåp och texten "Du är fiin <3" en vacker dag när vi gick i åttan. Hahaha Emma vi måste ses snarast så jag får skratta lite mer åt det här för det kommer aldrig sluta vara roligt!

Mina finaste klassvänner

Idag måste jag börja med att tacka mina älskade, älskade klassvänner för torsdagen som blev en av de bästa kvällarna på riktigt länge. Kvällen bjöd på massa skratt och massa gråt, en välbehövlig komplimangrunda, en hel del intressanta historier och väldigt mycket annat fint och bra. Det var så roligt, mysigt och givande och helt klart värt bara tre och en halv timmes sömn. Jag älskar er tjejer och den här kvällen gav oss verkligen något.

Gårdagen var inte så sliten som jag trodde att den skulle vara, var rätt pigg när jag vaknade och det höll i sig ända till efter en jättegod och trevlig middag med Johan och hela hans familj. Traskade hem vid niotiden och såg klart  Idol, somnade innan klockan elva och sov tretton och en halv timme så nu är jag rätt stabil igen. Idag har jag varit ute och kört, gick hur bra som helst faktiskt och nu måste jag städa mitt rum för så här illa har det aldrig varit förut tror jag.


Nu tar jag lov från läxor

Äntligen! Allt är klart, nu är jag läxfri i minst två veckor framöver! Förstår inte riktigt hur jag kunde tro att det skulle bli så stressigt idag. Julia och jag stannade och skrev våra CVn klara efter skolan och sen for jag till mamma och hämtade mina skolfoton och mina gardiner som också har kommit, haha. Och när jag kom hit till pappa var klockan bara halv tre = hela fyra timmar tills jag måste fara till Erika. Schént!

Haha, skön kvalla det blev när man la upp bilden här

Blir galen

Snart vill jag gråta på att jag aldrig blir klar!!!! Är äntligen färdig med all franska, måste bara plugga in de nya tio verben så är allt klart där. Har suttit hela kvällen och klämt in ord i min dagbok och valt 30 random glosor från Bonjour Tristesse, jag är så leeeeess.

Planering imorgon:
-skola; cirkelträning,engelska,företagande
-ledsen tjejer men tror inte vi kan jobba på så länge med vårt företag, måste hem till mamma och hämta lite läckerheter OCH skriva CVt OCH köpa bussbiljett till Stockholm OCH fixa inför kvällen
-19.00 (?) party hos Erika

Hur ska det här gå? Seriöst? Om jag är jätteduktig gör jag CVt på lunchen. Hur ska jag hinna allt? Blir spännande att se. Och allt beror bara på lite dålig prioritering och koncentration.
Förlåt för världens tråkigaste inlägg, hatar andras inlägg om deras läxor så antar att alla hatar mina med, orkar inte bry mig nu, är back on track när allt är fixat eller typ imorgon innan det är dags för FEEEST för då lär jag vara på mer taggat humör. Orkar inte ens lägga in en bild idag :D puss


Joner, molekyler, alkoholer, alkyner...

Åhh mitt huvud svämmar över av naturkunskaps-kunskaper, från halv tre har jag suttit! Okej då, jag tog paus för en fika med Johan, middag på Donken, en danslektion, en dusch, lite bloggar och en liten powernap så egentligen har jag knappt pluggat alls. Har iallafall kört Moa-style och skrivit massa frågor till mig själv, ska krypa ner i sängen nu med tjocksockar och randig goströja och se till så jag kan svaren på alla mina 53 frågor. Skitsmart sätt att plugga in grejer, ska börja härma Moa oftare tror jag!

Sovmorgonen imorgon ska jag utnyttja till lite mer plugg, efter skolan blir det dans och ja gissa - PLUGG! Åh fick förresten hem ett kravbrev från skolbiblioteket idag, yeeey tack och lov behöver jag inte betala några pengar än så länge. (ps. exakt ett halvår kvar till 18 idag!)

PLUGG

Nu är allt klart och registrerat med företaget, JÄTTESKÖNT att ha det bortgjort iallafall. Den här veckan blir det plugga plugga plugga, NkB-prov på onsdag (panik!), debatt om fildelning, CV+pb-inlämning, english wordlist, franska journal+verb+mots+skrivning och herregud jag måste göra allt klart senast onsdag kväll för på torsdag har jag andra planer med mina klassvänner. Älskar att alla lärare alltid lyckas tajma in allt samtidigt.

Men sen är det lov iallafall, hallelujah!
 (här är min nya älskling förresten)

Snackskväll med klasskompisar

För sisådär en timme sen kom jag hem från Moa där vi druckit drinkar med bär i och käkat gurkstavar, dip och massa saker jag inte kan stava till. Dresscoden var coctailparty men det hade Olivia missat och Erika hade slagit på stort och klätt ut sig till afrikan (...va?). Alltifrån skitsnack till bubblan och norsk karaoke blev det - allt som allt en väldigt lyckad och trevlig kväll!



Pluggiplugg

Nu har det varit lite dåligt med uppdatering här såg jag! Helgen har bara varit mysig och lugn, har köpt en väska till Paris nu (woho) och mamma betalar hälften (woho!) och igår hade vi musiktävling och snackade massa skit hos Lova. Idag ska jag stenplugga franska, jag är sjukt less redan. Klockan fyra är det Desperate och klockan sju ska vi vara hos Moa och innan det ska jag hinna flytta till pappa och herregud vad stressigt allt blev.

Matte C

Idag är det kallt och allmänt äckligt väder till skillnad från igår då det var varmt och strålande sol. Slutade tio i elva idag plus ett utvecklingssamtal, slappt. Har myst med Johan halva dagen, fint fint fint. Ikväll ska jag ha lite quality time med min Matte C-bok, tagga

Nya tag

Nu tar jag nya tag, egentligen var ju idag ganska bra. Julia och jag var på stan efter skolan (som slutade tio över tolv) och sprang runt inne på Ohlssons och kollade på tyger. Tyvärr var det mesta lite dyrare än jag hade tänkt mig så får se hur all min kreativitet kommer att sluta. Hade noll ork på dansen däremot, ingen kraft, ingen känsla, ingen tagg. Gick alltså inte så bra, orkade egentligen inte bry mig heller.

Nu hade jag funderat på att poppa popcorn, men hade just bestämt mig för att skippa det. Nu lockar dom igen så får se hur det slutar. Ska nu för tredje gången på ett år råplugga in vad andragradsfunktioner är, jag förstår bara inte.
(PS haha kolla vad jag hittade, läs inte på Wiki om ni vill veta vad det är kan vi ju konstatera; http://sv.wikipedia.org/wiki/Andragradsfunktion)



Even if it leads nowhere

Ikväll känner jag för att bara stänga in mig i ett svart rum med en filt att vira in mig i och några tända ljus. Men jag ska släpa mig till dansen, särskilt eftersom jag inte var där igår. Och just nu vill jag bara att mamma kommer hem från Kreta så att jag kan krama henne och gråta åt allt och ingenting som man nästan bara kan göra när ens mamma sitter bredvid och tröstar.

Och så vill jag vakna imorgon på samma sätt som i lördags, Johan jag älskar dig

Ledigt, soligt, fint

Var som sagt ledig idag, väckarklockan ringde klockan elva men jag stängde av den och klev upp tolv istället. Pysslade på med allt man gör på morgonen och testade också på en lite kreativ frisyr idag till skillnad mot mitt vanliga tråkiga hår. Sen for jag och Nina till Haga och hälsade på, bjöds på varm choklad och hade en hel del trevliga samtal. For ner på stan och gjorde några ärenden och DÄR, när jag gick förbi Wedins så såg jag DEN - väskan som (kanske) måste bli min innan Paris. Perfekt storlek och allt. Dessutom satt en trevlig 30-50% rabatt-skylt precis ovanför. Måste checka ekonomin och kolla om jag har råd.

Paris det är städernas staaad, ja här blir man lycklig och glaaad
Får alltid den där låten på hjärnan när jag tänker på att vi ska till Paris (hehe låten är från Anastasia-filmen...)

Inspiration

Har suttit och klickat runt lite för länge nu på olika klädsidor, känner mig sjukt inspirerad och min senaste plan ser ut såhär:
1) sy en klänning till nyår
2) sy en kjol
3) sy en till kjol
4) pyssla ihop ett fotoalbum med alla möjliga bilder
Sen är det ju en annan sak att jag absolut inte har tålamodet att sitta och sy och att mammas symaskin typ är från 70-talet och inte fungerar riktigt som den borde. Och att jag inte riktigt vet om jag är någon fena på att sy, men det visar sig väl!

Kom också på att jag verkligen måste skaffa mig en väska till Paris. Känner mig jättestressad för jag måste verkligen ha en stor väska eftersom vi bara ska ha handbagage, och allt måste ju som få plats då. Här har vi de perfekta, tyvärr alldeles för dyra, weekendväskorna. Jag som inte riktigt har obegränsat med pengar (särskilt inte nu) tänkte cykla upp till Mariedal imorgon och leta lite fynd innan jag ska träffa Nina. Och nu ska jag verkligen sova, godnatt!

Slappis

Igår kväll jobbade Johan och jag lite i hans kök när hans föräldrar hade partaj, effektivt och mycket bra arbete skulle jag faktiskt vilja säga att vi lyckades med! Idag har jag varit hur slapp som helst, bara legat inne och glott på teve (missar ju DH på tisdagar nuförtiden så det kommer bli söndagsgöra för mig), suttit här och provat en miljon kläder som jag fick ta över efter Anna idag, trevligt!

Ikväll ska jag se Pretty Woman tror jag, borde kanske göra något asroligt men jag orkar verkligen inte. Är ledig imorgon vilket känns helt fantastiskt bra! Är tyvärr på världens mest kreativa humör ikväll, är så himla sugen på att sy en kjol och kanske pilla ihop några smycken men har varken tyg eller saker att göra smycken av så det blir inget av. En annan gång kanske, borde man bli lite mer kreativ av sig och göra såna saker?


Cet été-là, j'avais dix-sept ans et j'étais parfaitement heureuse

Idag känner jag mig alldeles glad och nöjd med livet! Vaknade upp bredvid världens mysigaste Johan och är just nu lite på partyhumör av någon anledning. Har helt random fått ett europeiskt sjukförsäkringskort i brevlådan idag också så nu kan jag åka till Paris helt lugn!

Kvällen igår var finfin, vi åt en supergod lasagne och jag har världens bästa vänner. Och ett tag skrattade jag så mycket att jag fick ont överallt. Jag älskar er

Äntligen helg!

Det här har varit den segaste skolveckan hittills i höst, nu är det äntligen fredag! Imorse bjöd Christina på frukost på franskan, väldigt mysigt! Kvällen bjuder på lasagne och en massa shit talk hos Elin och Emma. På måndag är jag ledig och sen ska jag nog tillbringa resten av min vecka med min kära Matte C-bok för jag har prov på fredag. Jag och Lelle ska eventuellt bli mattekompisar, kom fram i söndags att vi båda älskar matte! Wiih

TREVLIG HELG


Segaste dagen

Sov ovanligt djupt imorse när klockan ringde, satte mig upp och ba "YEEEES det är fredag idag!!! .... NEEEJ det är torsdag". Resulterade i en ovanligt trött brud som släpade sig i regnet till skolan och kom fram och såg ut som en blöt äcklig hund typ och som höll på att somna på konditionsteorin. Ingen höjdardag i skolan alltså.

Dock har biljetterna till konserten i Paris kommit! Jag är helt fascinerad, vi beställde i måndags vid elva på kvällen från Frankrike och dom har redan kommit! Slipper oroa mig för det alltså. OCH VI FICK PLATS PÅ HOTELLET! Weeeii jag är astaggad. Nu ska jag duscha och sen väntar lite franskaplugg, ska låtsas att jag har läst den där boken och skriva något intelligent om ett stycke som jag tycker är viktigt för boken. Egentligen har jag googlat fram vad den handlar om.


http://www.paris-hostel.biz/

6

Idag var inte våran kära mattekandidat på lektionen så jag är väldigt mycket gladare än jag brukar vara på onsdagar. Lekte med Mozart innan jag for till skolan också så känner mig ovanligt snäll. Elisabet fyller år idag så det blir fika efter dansen som jag måste panika till NU.

...och Johan & jag har varit tillsammans i ett halvår idag, fint.

Håller alla tummar och tår

Nu har jag och Johan skickat förfrågan/bokning till ett jättefint hotell/vandrarhem i Paris som jag hittade för någon timme sen. Ligger helt perfekt till så nu håller jag alla tummar och tår för att vi får en bekräftelse och att det är okej! Måste försöka ställa in mig på att det kanske inte kommer att funka så jag inte blir så besviken sen. Men det ser så bra ut, hoppas hoppas hoppas! 19 november åker vi iallafall, det kommer bli så braaa!

Fick också hem min vinst idag och solen sken som aldrig förr, det går bra nu! PUSS

Je vais aller à Paris aussi (!!!)

Idag ägde stenhårt. Förutom att Mozart skällde konstant i 40 minuter innan jag skulle vakna. Annars då? Tja, hamburgare till middag (har varit sugen i två veckor och inte ätit på två och en halv månad) och ah juste, sen kom jag nyss hem från Johan och TJENA SVERIGE - VI SKA TILL PARIS!

Är lite för excited för att skriva mer och måste sova (blä ska upp om sju timmar och en kvart tagga), ska dessutom äta apelsin, dricka vatten och vara happy ett tag till innan det. Jag blir fattig som gatan men jag bryr mig inte riktigt, ALLEZ LE BLEU, eller hur Johan?

Hänget med gänget

Hur gick det här till? Insåg plötsligt att jag på något sätt har tackat ja till att gå ut med en vovve då och då, det vill jag ju minst av allt i världen ungefär. Undrar hur jag ska ta mig ur det här...? Pannkaksmiddagen blev iallafall trevlig, det var första gången vi sågs hela högen sen i juni. Tråkigt att det har blivit så, men på fredag ses vi igen och då planerar vi lasagne till middag vilket känns alldeles alldeles underbart bra.
Nu ska jag ta en varm dusch för jag är iskall, sen ska jag bädda rent i min säng och kanske kika lite på några engelska verb om jag är jätteduktig (det är jag nog inte)

Standup-Showen

Helgen har varit SUPER, i fredags hamnade jag på Teg där kvällen tog en lite oväntad vändning när vi började blanda drinkar, men vi hade det riktigt gött och roligt!

Igår var Johan, Emma, Lova och jag på Aula Nordica och kollade Standup-Showen med Özz, Björn, Soran och Måns. Fantastiskt roligt, hade riktigt ont i kinderna resten av kvällen för jag skrattade så gott som hela tiden. Två tummar upp för de här grymt duktiga komikerna! Efter det for jag och Johan hem till honom för en mysig middag och lite TV-tittande. Till sist for vi till mig med ett stopp på OK för att köpa godis. Låg i sängen och käkade godis tills jag somnade, hur mysigt som helst.

Vädret suger, ser heldränkt ut sen jag var ute. Ikväll blir det middag hos Lova, vi ska äta pannkakor och jag är hur taggad som helst!

Bild: vk.se

Remember me

Bakningen blev lite av ett fiasko igår, men slutresultatet blev gott iallafall. Idag pysslade vi hela franskan, Sofia hittade reklam i en tidning som föreställde en man som luktade på ett par stringtrosor till texten "Remember me", sånt ser vi inte i svenska reklamer inte.

Kvällen är oklar, måste vara ute ur huset nån gång och har ingen aning vad jag ska göra. Kan inte riktigt traska runt ute ensam heller, kändes ju sjukt läskigt och osmart. Löser sig nog.

Lacrosse & bakning

Idag har klassen spelat lacrosse ute i det blöta, halkiga gräset och kylan, har också sett Freedom Writers och haft en oändligt lång diskussion om den efteråt. Nu kommer Johan och vi ska baka mockarutor/snoddas/kärleksmums, goda saker kan aldrig ha för många namn.

Fick också ett mail idag om att jag vunnit en Voodoll av Christel, jag som aldrig vinner nånting! Så snart ramlar förhoppningsvis en sån här ner i brevlådan. Nej, nu blir det bakning!


RSS 2.0