zoo tour, nyinflyttad och utan internet

Måste bara börja med att tacka alla goa människor för kvällen igår, Zoo Tour var en riktig höjdare måste jag säga! Dans tre timmar nonstop i princip, vill lova att alla var svettiga, och på Mange Schmidt kändes folk nyduschade (jätteäckligt, haha). Men jag hade iallafall sjukt roligt, världens guldkväll! Underbart att träffa massa gamla Haga-folk också, alla var sjukt trevliga och allt kändes så bra bara!

Nu har jag flyttat också, ikväll är sista kvällen vi har nyckel till lägenheten och jag tror inte ens att jag ska gå dit. Trivs faktiskt redan jättebra i mitt nya hus, ganska stort minus på att jag inte har internet på två och en halv vecka bara. Känns surt, men jag och Molly har kommit på en plan för hur jag ska överleva; ska bli ett musikaliskt geni, en fantastisk konstnär och origamiexpert nu dom närmaste två veckorna. Önska mig fett med lycka till! Jag är förresten otroligt duktig, har packat upp alla lådor förutom tre stycken tror jag det är, och jag ska göra minst en av dom ikväll så jag är alltså nästan klar. Redan. Otroligt fantastiskt.

Ska försöka så gott jag kan, men det kommer alltså inte att bli uppdaterat här särskilt ofta nu på två veckor, fast om några dagar är det skola igen (lovet bara ruuuusar iväg..) och då har jag ju internet där varje dag om jag känner för det, så kanske kanske blir någon uppdatering här ändå.

NI MÅSTE LOVA ATT RINGA OCH SMSA MIG SÅ JAG INTE FÅR SITTA HELT ENSAM I MITT RUM I TVÅ VECKOR.


träningsvärken förresten

Det blev inte alls så illa med träningsvärk sen igår som jag trodde! Antingen är jag mer vältränad än jag trodde eller så var det min superstretch efteråt som funkade alldeles utmärkt. Skulle nog sätta en hundring på att det var stretchen, för näe, jag är nog inte alls mer vältränad än vad jag tror att jag är.

Nu har jag just borstat mina tänder och nu tänker jag gå och lägga mig, för imorgon blir det hårda tag med flytten, allt ska packas upp i veckan hade jag tänkt så det är bara att sätta igång. På tisdag blir det ZooTour och Mollsan, taggar!

Och är det bara jag som stör mig på att klockan här på blogg.se går fel? Vintertid nu vetni. Godnatt!


jag tror jag älskar honom litegrann

Han är ju faktiskt helt sjukt rolig!

 

the notebook

Gårkvällen var trevlig med Max och lite frets såklart, musiktävling och tårta osv. Trevligt att ses igen, inte träffats alls sen i augusti, illa!

Idag har jag SOVIT UT, och sen bakat mockarutor med Filippa, sjukt gott blev det måste jag bara få påpeka. Ikväll har jag bara varit med mamma för nu ska jag till pappa och vara där i tre veckor. Jag och mamma såg iallafall The Notebook, kanske världens bästa film, och Ryan Gosling är sjukt snygg i den (det måste väl alla hålla med om?)

träning på iksu

Var uppe med tuppen imorse, redan klockan halv tio steg jag upp. Sov skitdåligt inatt så efter cirka sex timmars sömn klev jag upp, redo för en heldag på Iksu! Hurtade iväg och plockade upp Julia, sen cyklade vi till Iksu (tog bara elva minuter!). Väl framme var vi helt vilse, hade ingen aning vad vi skulle göra eller vart vi skulle gå eller nånting. Träffade Lova och Filippa, gick ner och bytte om och traskade iväg till gymmet där vi körde jogging ett tag. Efter ett tag blev det nyttig GI-märkt sallad, där någon liten tjej kom och pratade med oss ("vad är det, vad är det, vad är det? vad heter du? vad heter hon?"). Efter det lite walking och så avslutade vi dagen med ett body pump-pass. Längtar redan efter träningsvärken imorgon......

Träffade förresten min käre gamla gympalärare på Iksu också, Anders var minsann där och cyklade.

Det här har jag fått idag
- ont i alla mina muskler
- 20% på klippning på Hårizont
- tre prover på några hårprodukter
- ett tvåveckors träningskort på Iksu (fast det får man hämta ut senare)
- en Powerade-handduk
woho gratis är gott

inte ens en vecka

Får en liten klump i magen varje gång jag börjar tänka på att hemma inte är hemma längre. Det är inte ens en vecka kvar tills jag aldrig mer ens KAN se min lägenhet, min utsik, mitt allt.

Ikväll blir det myskväll med Nina iallafall, lutar åt en latte på News. Jag som inte skulle köpa något fika i veckan. Jaja.

image37

explosionshot

Fantastiskt bra fredag! Började som vanligt med klassfika och en trevlig pratstund med några där vi delade med oss av konserterfarenheter och så vidare. Sen hade vi litteratur där vi egentligen skulle läsa våra böcker men min låg fint hemma på köksbordet så jag satt i biblioteket tillsammans med en hög och slog upp meningar i böcker som skulle symbolisera våra liv på olika sätt. Sen fick Tove, Erika och jag också vara med i en reklam för Midgårdsskolan, ganska najz.

Fick sen veta att vår lilla stad var under explosionshot för att någon bil hade läckt ut gas, så halva stan var avspärrad och det var trafikkaos osv, precis vid våran skola, hehe. (http://www.vk.se/Article.jsp?article=147465) På SvC hade vi argumentationerna, måste säga att jag och Tove inte blev totalt ägda iallafall som jag hade trott! Blev djupt engagerade i våran diskussion iallafall, hah. Sen en kort men mycket trevlig och rolig lunch, och sen matte. Vi fick tillbaka proven och att ha tentat av MatteA nu med ett MVG känns inte helt fel näääääj!

Har köpt biljett till Zoo Tour nu, och det känns helt otroligt skönt att ha lov i en vecka nu, åh vad det passar fint just nu.
"Så här kommer din kärlekskväll se ut;
 ...En gång vart tusende år."

kan inte vänta till imorgon

Dansen idag var absolut jätterolig, men känner mig sjukt taggad på imorgon för då ska Julia berätta vad som hände ikväll, fick ett jättespännande sms men jag får inte veta förrän imorgoooooon. Åh. Haha helt desperat =)

"hur länge håller det på?"
"en timme och en kvart"
 "åh fyfan.."

styra upp mitt liv

Efter att ha hatat livet litegrann igår kändes det bra med en sån här toppendag! Jag kommer typ få en störning om det fortsätter såhär; sjukt dålig måndag, sjukt bra tisdag, sjukt dålig onsdag, sjukt bra torsdag. Var för sista (ev näst sista) gången hemma igår och fyfan. Fyfan.

Men torsdag, nya tag, mediekunskapsprov och så vidare. Lite sorgligt att vi inte fick se hela konserten med musikarna, men tre låtar iallafall. NO MORE PLUGG, imorgon är det höstlov - äntligen - och så ska jag vara med Nina och sen drar hon till Spanien, hatar henne lite.

Ska ta tag i mitt liv igen nu:
- höra av mig till Tom och höra om jag kan komma dit och träffa barnen nån gång, helst söndag, och sen höra om jag kan sitta barnvakt där till veckan eller så (fast tänk om vi ska ha klassfest då? hm..)
- packa upp hela mitt liv ur alla kartongerna som det är nerpackat i
- inte deppa alltför mycket
- köpa biljetter till zoo tour

Men nu ska jag gå och laga mat, för jag har dans om 50 minuter. Gagh

det bästa med onsdagar

Sovmorgon till kvart över tolv varje onsdag är helt okej alltså. Taggar inte nästa termin. Nu ska jag pallra mig iväg till skolan och ha historia med Gandalf och sen litteratur med Dannieboy. YES

(det blev ingen träningsvärk)

när livet pissar på en

Det här hände mig igår (=måndag alltså, nu kommer klockan hinna bli över tolv innan det här publiceras men det är alltså skrivet tisdag kväll).
Duktig som jag är hade jag suttit och skrivit klart min episka analys, fem hela datorskrivna A4. Plötsligt drabbas min dator av något okänt och raderar hela analysen från både datorn OCH från usb-minnet. Jag vet absolut inte hur det går till. Det blir iallafall en kedjereaktion ungefär såhär:
Episk analys försvinner -> arg Linnéa -> arg mamma -> ännu argare Linnéa -> mamma får panik, tror att datorn är drabbad av virus -> dålig stämning i hela lägenheten -> Linnéa skiter i allt och går och duschar.
Min mamma är nämligen otroligt paranoid när det gäller virus. Ärligt talat tror jag att hon har mer virusprogram än självaste Bill Gates borde ha för att skydda hela Microsoft och allt sånt. Hon blir iallafall väldigt, väldigt hysterisk när något händer med en dator. Hur som helst gick jag och la mig i hopp om att åtminstone en del av analysen skulle finnas på skolans dator.

Jag kommer till skolan idag, och nej - klart att analysen finns inte där, vad trodde jag liksom? Orkar inte ens bry mig längre, går och gör matteprov (JÄTTESVÅRT). Går och pratar med Carina, får extra tid på mig att göra analysen, allt känns helt okej igen. Alla mina vänner är djupt förstående. Hade afrikansk dans på dansen idag, det var sjukt kul faktiskt! Gissar på att det lutar åt träningsvärk imorgon. Franska, segt men inte helt outhärdligt. Absolut en liten bonus för att det här var sista franskan innan lovet, vi är lediga på fredag och det känns halleluja! Sen cyklade jag ner till stan för att kolla hur mycket pengar jag har på mitt bankkort, väldigt omycket var det men träffade på massa roliga människor och kände mig allmänt taggad på livet trots allt, glad var jag iallafall. Sen kommer lyckan på riktigt.

Jag kommer hem, mamma kommer med en liten pappersbunt och där är min episka analys. Idag tror jag verkligen på gud. Gud heter Lars just idag och denne för mig okände Lars har fixat tillbaka min analys. Tack Lars. Tack gud. Var så glad att jag grabbade tag i dammsugaren med ett leende och sjöng Winnerbäcks Stort Liv hela tiden medan jag dammsög lägenheten. Våttorkade sen hela lägenheten också och nu är det kliniskt rent här i huset vill jag lova.

Såhär är det:
när livet vill pissa på en, då gör det det riktigt ordentligt. Men sen kan det faktiskt komma en jävligt stark vindpust och köra bort det där pisset innan det hinner landa på dig. Grattis. (om du är en sån där som gillar när andra har det jobbigt och du själv har det sådär otroligt bra; vinden kanske kör iväg pisset på nån annan, grattis till dig åter igen isåfall.)

LARS
Vi ses 17 november på Idun!

kanske ljög vi hela tiden

Jag känner att jag har hunnit med sjukt mycket idag! Skrivit på den episka analysen, städat (minus dammsuga och våttorka som jag ska göra imorgon eller på tisdag) och gjort nästan alla instuderingsfrågor på mediekunskapen! BRA JOBBAT GRANKVIST

Daugava är en galet bra skiva faktiskt. Nu efter att jag har gjort klart backupen på datorn här hos pappa ska jag fara hem till mamma igen och så ska jag baka kokoskakor. Igen.

städa och plugga

Grymt trevlig kväll igår med Julia, Bea, Moa och Olivia! Fettade och skrattade och hade det allmänt bra bara! Tack ska ni ha! Olivia, vi kommer att sakna dig i AR1A.

Idag har jag jobbat på med min episka analys och lyssnat på Winnerbäck hela dagen. Taggar 17 november som en galning, åh. Nu ska jag trycka i mig en jättegod bulle innan jag sätter igång och städar mammas lägenhet. Inte alls taggad men det känns lika bra att få det gjort. Måste skaffa mig ett riktigt jobb.

Sista veckan innan höstlovet, ÅH. SÅ. SKÖNT. Har matteprov, episk analys och mediekunskapsprov i veckan, känns hur kasst som helst men vi får iallafall flytta historiaprovet till efter lovet. Nej, nu var det bulle och städning som sagt, adjöken adjö!

Igår kom förresten den första snön här i Umeå. Fast den ligger verkligen inte kvar och det snöade typ ingenting, och senare började det regna istället. Tjoho. 64 dagar kvar till julafton.


att vända oflyt till flyt

Jag hatar att flytta jag hatar att flytta jag hatar att flytta.
Fy vad drygt det här är, här kommer jag och ska göra en backup på datorn och så har Elisabet slarvat bort en av mina sladdar, så jag fick fara iväg och leta efter sladden. Upptäckte att jag har ett hål i mina byxor också så hela livet kändes allmänt oflyt. Men väl framme på Pilg hittar jag alltså sladden i den första låda jag letar, och så hittar jag min elev-cd i franska som jag också hade slarvat bort. Dessutom såg inte rummet lika jävligt ut som jag trodde att det skulle göra, så plötsligt fick jag världens flyt och det kändes ganska roligt ändå att få nytt rum osv.

OCH NU LEKER LIVET MEST
Mamma ringde just och sa att hon hade hittat mitt armband, det där som har varit borta sen 3 augusti! TOTAL LYCKA NU, så fort backupen är klar ska jag fara ner på stan och träffa Emma och Filippa, sen ska jag fara hem och få god middag och kvart över sex ska jag träffa Julia och så ska vi fara till Olivia. Nu känns allt ganska så finemang ändå! Tack gud i himlen om du finns.


Här är min älskling, jordgubbsarmbandet. ÄNTLIGEN TILLBAKA

fikafredag

Idag var det min och Jimmys tur att stå för klassfikat, det blev chokladbollar, kokostoppar, maränger och kladdkaka, och klassen verkade då nöjd. Sen har jag fikat på Schmäck med Julia nu efter skolan, jättejättemysigt! Är inte särskilt taggad på middag efter en Schmäck-boll nu däremot men. Och ikväll ska jag och Nina baka och se film, jag kommer ju att kräkas, haha.

Iallafall känns det hur skönt som helst att det ÄNTLIGEN är fredag, äntligen helg! Våran dator pajade litegrann i onsdags och sen har jag verkligen inte haft tid att sitta vid datorn heller så det har inte blivit så mycket aktivitet här.

I onsdags var jag och Nina på Takida iallafall, mucho goodo. Fast det var bättre förra året. Men gött och fint absolut!
Och igår fyllde då Viktor 17, nu är han ett år äldre än mig i ett halvår, ehhe. Himla otur att jag missade födelsedagsfika för att jag hade dans men jag svängde förbi och sa grattis iallafall!

Det blir en lugn helg i helgen vilket känns hur skönt som helst. Deppigt att Olivia slutar i AR1A! Mnåh


ishockey

Tro det eller ej mina kära damer och herrar, men Linnéa Grankvist har varit på en ishockeymatch frivilligt. Och haft riktigt kul också! Vars är världen på väg? Känner mig faktiskt lite stolt över alla kunskaper jag inhämtat efter denna helkväll med tre grabbar, om ishockeyregler och killars bordsskick (hehe). Att Löven vann med 3-1 mot Malmö satt inte heller helt fel, UMEÅÅÅÅ! Jag blev riktigt inne i det där och nu kan jag allt om offside och powerplay osv! Som Jonas sa; jag kommer att bli en riktig man om jag fortsätter att umgås med dom. Men tack för kvällen, hade en grymt bra tisdagkväll vill jag lova!

Fortfarande är jag som vanligt sist i stan med att få klassfotot, men nu har Sara just skickat det på msn. Tänker väl inte kommentera det alltför mycket över huvudtaget, ville bara flika in litegrann att nu har jag sett det iallafall. AR1A är fina grejer! Matteprovet idag var däremot inte fina grejer, har aldrig suttit så länge med ett prov, två och en halv timme, det är helt sjukt länge! Vet verkligen inte hur det där gick heller, vi får se. Usch. Fick en kvart på mig att äta och byta om till dansen, ingen höjdare. Men jag hann! Och jag fick köpa mig en yoghurt att äta på franskan, tackade väl inte helt nej till det heller för dom är sjukligt goda.


När vi nu var inne på ishockey så passade väl den här alldeles utmärkt.

björnen brummade, ilsket, och sprang till skogs

Det blev en ganska trevlig dag igår iallafall, fast jag hade en helt sjuk huvudvärk ett tag men Alvedon fixar allt! Sen skickade Elin sms och frågade om vi kunde ta en promenad så det gjorde vi, vi gick grymt långt måste jag säga, men det var väldigt trevligt med en pratstund med henne. Sen kom jag hem och släckte faktiskt lampan tio i tio, somnade nog strax efter och det var ju galet skönt!

Idag hade vi ingen samhällskunskap, och sen hade vi mediekunskap i en timme och femtio minuter och det var så seeeegt. Svenskan var ännu värre, så fruktansvärt drygt, haha. Var nog bara titeln på det här inlägget som gjorde att lektionen ljusnade en aning! Lunchen idag var förresten köttbullar vilket ju faktiskt brukar vara gott, men efter att Kajsa hade hittat ett hårstrå i sin mat och alla började prata om vad det såg ut som så var man ju inte så taggad längre.

Nu taggar jag varma mackor till middag som jag ska gå och göra NU och sen dans, video och balett. Ikväll tror jag att jag ska mysa med tända ljus och allt, klar favorit på hösten! Har förresten kört ett litet löfte med några i klassen att det inte blir några onyttigheter den här veckan, förrän på fredag för då är det klassfika som det är min och Jimmys tur att baka. Sen har jag förövrigt matteprov imorgon också, YEAH ASTAGGAD VERKLIGEN. Kör nog på den här att "det man kan det kan man, och det man inte kan det kan man inte."


å andra sidan

Satt och kollade igenom lite gamla vinterbilder och insåg nog att snö är rätt fint ändå. Så okej då, det kan få vara snö i kanske en sådär tre veckor per år, men sen får det räcka.

Nu ska jag fara iväg och bestämma hur mitt rum ska möbleras och sen far jag till mamma för första gången på två veckor. Nu har jag helt otroligt ont i huvudet också så allt känns lite mindre bra, men jag har iallafall fått in massa bra musik på min iPod så jag får väl vara nöjd.

image32

GE MIG SOL OCH VÄRME

Det jag mest av allt skulle vilja just nu är att få åka iväg till något varmt land och bara ligga och glassa i solen med en stor iskall cola bredvid mig. Men nejdå, istället sitter jag här i kalla lilla Sverige, i kalla lilla Umeå med hotet om snö hängandes över mig.

Jag förstår mig inte på folk i södra Sverige som verkligen vill ha snö, "åh det är så fint med snö" och så vidare. Skulle gärna byta med er och bo i era snöfria städer, för snö är inte fint eller bra på något sätt när man har bott i Umeå i sexton och ett halvt år. Här har vi snö så det räcker och blir över på vintrarna och det är bara kallt, blött och äckligt. Ingenting att önska sig med andra ord.


att sova

Det finns en stor fördel med att inte ha någon hemtelefon. Det är nämligen helt omöjligt att bli väckt om man har satt mobilen på helt ljudlös då. Så länge någon inte börjar borra någonstans i huset eller kommer och väcker en genom att ringa på dörren (vilket faktiskt har hänt mig en gång...) så sover man som en stock tills man vaknar och det gjorde jag idag. Kvart över ett vaknade jag och det var hur skönt som helst.

Idag ska jag inte göra någonting, jag ska inte plugga alls men det förväntas nog av mig att jag hjälper till lite med min del av flytten idag. Pappa ville att jag skulle säga hur jag vill ha det möblerat i mitt rum och så, ska nog packa ihop lite grejer i badrummet också. Annars tar jag en dag för mig själv idag tror jag. Söndagar är så tråkigaaa.

jag ska aldrig bo i skogen

Idag har jag känt mig otroligt duktig, for ner på stan mer än en halvtimme innan jag skulle träffa Emma och fixade med syntestet till övningskörningen, lånade en bok som jag måste läsa i skolan och lämnade tillbaka tröjan som jag tänkte lämna tillbaka. Blev lite shopping idag också, köpte mig en mössa till slut, den är faktiskt typ lila, grymt otippad färg men det duger! Sen köpte jag en svart och en röd t-shirt också, så jag är väl nöjd! Träffade mamma på News när hon var och letade efter mig också, haha.

Kvällen började jag och Nina med att vara helt vilse i Sävar. Nån tant på bussen sa att vi skulle hoppa av vilket vi inte skulle så vi fick gå jättelångt och Oskar fick komma och möta oss och allt var bara lite kaos, men det blev en jättetrevlig kväll verkligen, med glass, bullar och Saw 3! Nina och jag taggar fyran som kommer ut om bara två veckor i USA, ih! Sen har vi också kommit fram till (och detta lovar och svär jag nu heligt här i det här blogginlägget) att vi ska aldrig flytta ut på landet/bushen/skogen/kalla-det-vad-ni-vill. Jag är stadsmänniska in i själen och jag tänker aldrig i hela mitt liv utsätta mig för det. Amen.

tjejkväll med 9d

Hahah hade kanske världens bästa dag igår! För det första var skoldagen rolig, slapp litteratur och sen på matten satt jag och Erika bara och försökte få till scenen ur Det sjunde inseglet, ni vet den här "vem är du?" "jag är döden" osv, utan att börja skratta. Till slut funkade det! Sen på franskan smörade jag in mig som satan hos min lärare så nu känns allt lugnt igen!

Kvällen då. Det var hur roligt som helst att träffa alla igen, kände bara hur otroligt mycket jag faktiskt har saknat alla, och det kändes superkonstigt att vara tillsammans igen, både fel och rätt på samma gång liksom, jättekonstig känsla! Iallafall så åt vi hemmalagad lasagne och sån där chokladmousse med crisp till efterrätt och bara pratade. Sen fick vi tag på lite dricka så då blev det party med ölspel och annat, slängde oss på madrasser och jag kittlade Josse så hon dog av skratt, det var en höjdare, haha. Vi drog en sväng till Ålidhems centrum, men där var det dött så vi drog hem igen och då ringde jag pappa så kom han och hämtade mig där vid halv ett. Var skiträdd när jag stod och väntade på honom, kändes som att alla som cyklade/gick/åkte bil förbi mig skulle döda mig typ, massa som skrek saker och sen stannade en mopedist och frågade mig vars Ålidhem var (rakt över gatan, puckad), sen fattade han inte min vägbeskrivning heller (rakt fram, sväng höger, sväng vänster - HUR SVÅRT KAN DET VARA?). Till slut kom pappa iallafall och jag hoppade in i bilen och sen kom jag hem och bara slängde mig i sängen och sov, var hur trött som helst verkligen. Men det var en toppenkväll, jag har saknat er tjejer, vi måste styra upp snart igen!

image31
Fler bilder finns här om någon är intresserad, klicka på 12 oktober!

nio fucking d

Nu sitter jag här med Maja och Anki och har resten av tjejerna i 9d ute i köket. Hade en trevlig liten stund med Molly uppe på Hamrinsberget, tog lite kort och hade deeptalk på en sten i solen. Det var hur kallt som helst. Sen gick vi till sjukhuset och åkte ett varv i sjukhushissen, hehe.

Sjukt trevlig dag idag förresten, mysarena! Blev ingen klassfest för oss ikväll däremot, så det blir en helkväll med 9d istället! Jättemysigt, jag känner nu hur mycket jag har saknat alla och alla är så goa, känns nästan konstigt att vara tillsammans allihop igen.

Ikväll ska vi äta lasagne tydligen och chokladcrisp, taggar! Blir massa foton sen på bilddagboken tror jag, om nån av nån anledning är intresserad kan ni ju kolla in sen. Skriver nog senare om kvällen också, nu ska jag vara lite trevlig och umgås!

konsten att fuskstäda

Innan jag dör ska jag absolut ge ut en bok med namnet "Konsten att fuskstäda utan att det märks", eller något liknande. För det är något jag är helt otroligt bra på verkar det som. Var och städade mammas lägenhet som vanligt i tisdags, men eftersom att jag mådde piss orkade jag inte vara noggrann. Använde mig istället av några användbara knep som jag själv har kommit på, funkar hur bra som helst tydligen för nu fick jag ett sms från mamma "Tack gumman - vad fint du har gjort!". Kanske ska börja köra på den där stilen varje vecka, tog en timme bara att städa hela lägenheten istället för två som det brukar, och det är ju alltid gött.

Nu ska jag gå och sova så jag orkar med dagen imorgon, får se hur kvällen blir, allt verkar lite förvirrat känns det som. Men det blir nog bra hoppas jag!

kinamat

Jättemysig kväll, jag och pappa åt kinamat och hade en trevlig pratstund tillsammans, det var riktigt länge sen det var bara vi hemma så det var roligt. Jag taggar att börja övningsköra sen också! Och tack gode gud, frågade pappa om det där fula märket på dörren där vi ska flytta, han skulle måla över det i helgen så nu känns det bra iallafall. Det är verkligen bland det fulaste jag har sett i hela mitt liv.

Lilla, lilla vän. Jag har sån ångest för dig, jag är orolig och allt sånt där men jag borde inte bry mig. Du förstör bara ditt liv och jag tänker inte ens säga nånting för det spelar ingen roll vad jag tycker längre. Jag borde sluta bry mig men jag kan bara inte göra det. Undrar hur lång tid det kommer att behövas för att jag ärligt ska kunna säga att jag inte bryr mig mer?


urban outfitters

Just suttit hur länge som helst och kollat på allt på urbanoutfitters.com och det är ju helt sjuuukt vad mycket jag vill ha! Kan ju bara tipsa om att man kan kolla in där om man vill ha ett tidsfördriv eller inspiration eller nånting, finns grymt mycket där. Det finns inte nån som kan tänka sig att bara kan ge mig några mille att shoppa upp? Har kommit på att jag måste skaffa mig en ny väska och en mössa vill jag ju också ha.

Den här skulle jag ju då till exempel inte tacka helt nej till i antingen svart, grått eller brunt. 48 dollar, klingkling.

image26

argumentation

Nu är jag klar med argumentationen. Det tog betydligt längre tid än jag trodde, har suttit i en timme nu tror jag, men nu är jag färdig och det här blir nog bra. Det får duga iallafall!

Åh vad jag är törstig, det är helt sjukt. Jag dricker och dricker men är bara törstig hela tiden ändå. Antar att det beror på febern? Men jag mår iallafall bättre nu än vad jag gjorde igår.

Jag måste verkligen ta tag i min lilla shoppinglista som jag har längst bak i min kalender. I helgen ska jag lämna tillbaka den där tröjan jag köpte förra helgen, det känns som att varje gång jag provar den vill jag bara mindre och mindre ha den och så ska det ju inte vara, den la jag absolut några hundra kronor för mycket på. Istället ska jag satsa på att köpa det som jag faktiskt behöver och har tänkt köpa länge. Håller som sagt på att styra upp mitt liv, haha det här kanske är en del av det, jag vet inte.

godmorgon

Imorse väcktes jag av ett sms från Maja klockan halv nio, kändes lite tungt men jag svarade på det och ringde och sjukanmälde mig då, sen sov jag till elva. Hur skönt som helst. Nu ska jag plugga hela dagen hade jag tänkt, ska vara lite duktig istället för att bara sitta och göra ingenting. Jag ska börja med min argumentation nu, får se om jag orkar göra något annat också men det blir argumentationen först iallafall!

Idag var det förresten sagt att det skulle snöa, men jag tror inte att det kommer att göra det. Himlen är molnfri och klarblå och det är just nu 4,2 grader ute så nog ska vi väl slippa snön! Jag hatar verkligen snö, bara kallt och blött och äckligt. Isch

shopping

Just ägnat den senaste timmen åt att sitta och kolla igenom vartenda klädesplagg på alla möjliga shoppingsidor på internet. Vill bara gråta över alla skitsnygga kläder, skor, väskor, smycken OCH SÅ VIDARE som jag inte alls har råd att köpa just nu. För här är topp fem över dom saker jag stör mig allra mest på just nu:

1. jag har alldeles för lite pengar
2. fortfarande "cykelparkering förbjuden"-skyltarna utanför dansen, inte en människa som bryr sig om dom där dumma skyltarna
3. varje gång jag får ett sms, och då menar jag verkligen varje gång, kommer Elisabet springade och letar efter sin mobil i köket. Efter ett tag (och då har jag ofta redan hunnit svara på smset osv) kommer hon in i mitt rum och säger "det var inte min mobil, så det var nog du som fick ett sms". Får världens lust att bara skrika "men jaaa det var det, den här gången också". Fattar inte. Hon har inte ens samma sms-signal som jag, hon har fan en nokia, den där signalen finns inte ens där. Lär diiiig
4. jag har skitmycket ny, bra musik på iTunes men min iPod är full så om jag ska kunna få in låtarna där måste jag rensa bort en massa andra, och nu har jag bara bra låtar på min iPod vilket betyder att jag måste ta bort låtar som jag inte vill ta bort och det känns bara drygt
5. jag har inget jobb och jag ska inte ens sitta barnvakt nästa helg

Och förlåt, ja jag vet att alla fem är värsta i-landsproblemen men jag bor i ett i-land och tänker ha problem som hör till det. Tack.


nalta kallta

Jaha, imorse kände jag mig då tillräckligt pigg och kry för att kanske, kanske kunna pallra mig till skolan. Så fort jag kom ut insåg jag mitt misstag, huvudvärk och öronont slog till på direkten men jag kämpade på och stod ut i fyra timmar i skolan. Litteraturen var faktiskt ganska trevlig idag, Dan the Man hade röd skjorta och gylfen öppen och verkade på allmänt bra humör, skrattade ovanligt mycket hela lektionen. Andrea och jag fick läsa upp nån dialog i början, allmänt skum bara.

Nu sitter jag då här febrig och nyss hemkommen från housen, satt och kollade på och skulle egentligen ha kollat på  jazzen också men jag kände mig bara jättedank och febrig så jag ringde pappa så fick han komma och hämta mig tidigare. Fryser som en galning hur många lager kläder jag än har på mig och det är inte trevligt alls. Imorgon blir jag hemma och så ska jag bli pigg som en mört till på fredag, för då är det klassfest med 9d och AR1A, blev en grymt misslyckad krock där men jag ska nog hinna med att ta mig till båda hoppas jag. Det ordnar sig, orkar inte ens tänka nu känner jag.

but you, you're still giving light

ojdå

Oj. Oj, oj, oj.
Såklart lyckades jag inte ta tag i att börja skriva argumentationen, men jag fixade iallafall novellen. Istället började jag läsa en blogg som jag kanske inte borde ha läst men jag kunde inte låta bli, och nu känns det som att jag har gjort något jättedumt.

Nej. Nu har jag massor att tänka på. Och nu börjar Desperate.

jaha

Nu sitter jag här igen. Lite av en chock att vi fick ris till middag, både jag och pappa reagerade! Nu ska iallafall jag vara duktig och skriva min novell och min argumentation hade jag tänkt. Har en timme och fyrtio minuter på mig innan DH, önska mig fett lycka till.

tisdag

Idag är det ju tisdag kom jag på vilket innebär Desperate Housewives! Sörjer däremot litegrann att So you think you can dance är slut, det var ju så fint att det var precis efter DH så jag alltid kunde ha en helkväll framför teven.

Jag ska inte sitta barnvakt nästa lördag tydligen, känns lite tråkigt faktiskt, var så inställd på det. Aja, det får bli en annan gång!

mariekex

Idag blev jag hemma för min hals dog imorse och så kunde jag inte andas med näsan. Har även haft en kort släng av feber idag också, alltid lika roligt. Så idag har jag bara tagit det lugnt, man skulle nog kunna säga att jag inte har gjort ett skit faktiskt. Förutom att ha gått och köpt en baguette så att jag kunde äta något till lunch iallafall. Hoppas det var grymt äcklig mat på Vildmannen idag, hehehehe.

Kul att jag typ har 50 procents frånvaro på franskan snart, det här är fjärde eller femte lektionen jag missar, woho (okej GUUUUD vad ledsen jag är att jag missar det tråkigaste som finns)

arena 1a

Förresten är min klass för go, Carina tog mysiga bilder på oss idag på svenskan, ska försöka få in dom på datorn sen! Samhällsprovet gick helt okej tror jag, och redovisningen kändes också helt okej. Känns jätteskönt att ha det bortgjort iallafall.

Håller på för fullt att styra upp mitt liv just nu, bokade klipptid förut idag, försöker just nu (utan framgång) att aktivera mitt CSN-kort och ska städa hos mamma imorgon. Måste bara till optikern och fixa ett sånt där synintyg så att jag får börja övningsköra så är allt klappat och klart. Ska nog lämna tillbaka den där tröjan jag köpte i lördags också och dessutom är mamma skyldig mig 350 spänn vilket innebär 750 spänn extra på kortet inom några dagar! KALASBRA. Sen har jag bestämt att jag ska leva så snålt jag kan i en månad, så när studiebidraget kommer blir jag rik igen. Får se hur bra det kommer att gå men det är mitt mål för tillfället iallafall!

tårta och tåvärk

Idag blev jag helt otroligt glad när jag i trappan ner till dansskolan träffade en tjej som jag dansade med när jag var tio år, haha sjukt! Hade inte träffat henne på typ två år, galet länge sen och det blev en kort men trevlig pratstund och jag blev bara superglad! Tåskolan idag var ju inte nådig däremot, känns som att jag kommer att få enorma blåsor på tårna imorgon, oajajaj.

Elisabet fyller år idag, visste inte om det i år heller, PINSAMT. Har ätit tårta i mängder nu iallafall, mucho gott.

Taggar helgen nåt otroligt, känns som att det här blir en höjdarhelg utan tvekan! På fredag blir det tjejkväll med gamla klassen, sjukt vad trevligt det ska bli att träffa mina gamla älsklingar igen. Och sen på lördag blir det tjejkväll/tjejmiddag/tjejfest med några andra hoppas jag? Verkar så iallafall, jag ska satsa på att ta tag i det och styra upp tror jag!

röda naglar

Tog en liten höstpromenad för mig själv, det var skitkallt ute (eller så var det bara jag som hade klätt på mig för lite) så det passade extra bra med ett varmt bad när jag kom in igen. Pluggade på historian samtidigt så nu är det fixat också! Har just målat naglarna röda också så nu har jag väl gjort allt som jag sa att jag skulle? Känns superskönt iallafall, och det känns som att det här blev en ganska härlig söndag trots allt! Borde aktivera mitt CSN-kort också, kanske gör det nu då. Sen ska jag inte terrorisera folk mer med att skriva här, har redan skrivit alldeles för mycket, haha. Borde gå och lägga mig tidigt idag, vi får väl se hur det kommer att gå men.

godingar
Avslutar dagen med en liten härlig sommarbild, jag saknar er!

nytt och fräscht

Nu bytte jag utseende på bloggen igen, blev less på det gamla och hade tid över. Egentligen hade jag väl inte tid över men jag orkar inte plugga mer, har fixat till redovisningen iallafall, fixat bilder och kläder så nu är det väl i princip klart, ska kolla lite på vad jag ska säga sen också så är allt klappat och klart där. Samhällskunskapen känns ju åt helvete om jag ska vara helt ärlig och frågan är ju hur bra det där provet kommer gå.

Ikväll ska jag ta en liten höstpromenad eftersom jag inte varit ute på hela dagen och sen ska jag måla mina naglar röda och kanske ta ett bad också, för snart har jag ju faktiskt inget badkar längre så det gäller att passa på!

samhällskunskap och thailand

Idag är verkligen söndag i ordets mest negativa mening. Allt känns så söndag, jag är sliten och sitter här i myskläder, det är grått ute och har regnat, jag har pluuuuggat på allt om statsskick och måste plugga ännu mer på både samhällskunskapen och historian och allt känns bara lite halvtungt. Fick iallafall sova ut idag, sjukt skönt.

Nu sitter jag här med gårdagens chokladbollar och önskar mig bara så långt utomlands som det går nästan, typ ett återbesök i Thailand skulle inte sitta helt fel. Lite sol, värme, bad, trevliga människor, billigt allting och bli lite brun, för tänk så mycket bättre allting känns bara man är lite brun och fräsch.


thai1

you're so fine

Varför går helgerna alltid alldeles för snabbt? Idag var jag på stan med Nina men vi vart så jävla less och vi kände att vi inte hade råd att fika och vi var inte sugna heller, så vi for hem till mig och bakade chokladbollar istället. Sjukt drygt att vi var tvungna att fara till mitt blivande hem och hämta havregryn och sen när all smet var klar och vi skulle börja rulla bollarna upptäckte vi att kokosen också var där så då var vi tvungna att fara dit igen, haha blev bara less. Chokladbollarna blev goda iallafall! Sen ikväll blev det litet tjejhäng med Hip Hip Hora på tomtebo och sen gled vi iväg till Hamrinsberget där det var fekke men det var väl ingen jättehöjdare heller egentligen så vi for hem. Men mysdag absolut!

Imorgon ska jag plugga ihjääääääl mig, taggar verkligen absolut helt klart givetvis! Samhällskunskapsprov och historiaredovisning på 20-30 minuter på måndag, YES skolan leker........ Hehe nä men nu ska vi inte vara såna. Nu borde jag sova och jag ska sova tills jag vaknar imorgon, tjofaderittanlambo


chirreeee

Äntligen, äntligen är det helg. Nog för att den här veckan har gått otroligt snabbt men jag behöver absolut två dagar i frihet känner jag. Jag behöver sova också så egentligen förstår jag inte varför jag sätter mig här.

Efter en kväll med Elin mår jag bara illa, fett med chips, idol och fredag hela veckan. Mår illa bara jag tänker på chips nu. Usch, fy, blä. Upptäckte också att jag har bränt trehundra spänn och jag har inte en aning om på vad, känns jättejobbigt för nu har jag mycket mindre pengar än vad jag trodde. VARS TAR ALLA MINA PENGAR VÄGEN?

Tror att jag verkligen är på väg att bli sjuk nu, hostar snart upp båda mina lungor. Dan the man hade nya byxor på sig idag och hans kommentar på min diktanalys fick mig så chockad att jag började skratta, den var snäll och positiv och jag förstår det inte, haha.

i really can't explain it but i, i hear the music when i look at you

I måndags pluggade jag från fyra till halv ett, helt jävla galet men nu känns det som att livet leker igen av någon anledning, benhinnan gjorde inte ens ont idag typ (hade däremot ont i knät men det är nog lugnt hehe) och så fick jag ta igen lite balett iallafall mellan housen och jazzen. lalaa. Egentligen tror jag det mest beror på att jag till slut har fått sova ut igen.

DU ÄR SÅ FANTASTISKT BRA OCH FIN OCH UNDERBAR OCH JAG ORKAR INTE

Idag fick vi sluta en timme tidigare för dan the man var borta så vi hade vikarie. Vi glada litteraturare tog och sprang över vägen (stygga) och pratade dialekter hela vägen till stan, fastnade lite väl mycket i det tror jag. Träffade Viktor sen och det var ju trevligt, var ett tag sen sist! Sen for jag hem och gjorde medeltidsgrejen = inget mera plugg i veckan!!!!!! Förrän på söndag iallafall, woho party, imorgon blir det bara dans och sova och leva livets glada dagar som man för övrigt gjorde när man insåg att det var lönlöst att skydda sig mot digerdöden, heheheheeeee.
"En del började då leva livets glada dagar med fester och drycker och slutade att arbeta. Det gällde att roa sig medan man levde. Imorgon kan du vara död." lev och lär!

RSS 2.0