<3 lök

Alltså hahaha vad är det för fel på mig?!? De senaste månaderna har jag bara totalt ÄLSKAT lök! Gul lök, rödlök, vitlök ge mig! För några veckor sen stod jag på jobbet och blev sugen varenda gång jag var i närheten av löken. Nyss såg jag en bild av någon sorts toast med bland annat lök, fetaost och tomater och jag kunde inte sluta stirra på rödlöken och det vattnades seriöst i munnen på mig. FELET??!?

PS. vilket äckligt uttryck, vattnas i munnen...


Bra liv

Idag är det onsdag = tre veckor minus två dagar till semester och tre veckor plus två dagar till Kreta! Känns så jävla bra! Imorgon ska jag köpa en resväska och sen är jag hundra procent redo för semester. Och innan det väntar en Julia-helg med Veronica Maggio, en personalfest och lite andra små roligheter. Nu är det bara V-ås som ska ordna sig så är fan livet bättre än bäst. Nu blir det lite mackor, varm choklad och ELLE + ELLE mat & vin. Puss kram, bjuder er på en bild från när jag var ~true niggah~. Serri det här är min brunaste bild, men ursäkta posen..


Välkommen till GLADHD

Igår for jag och Dennis till Röbäck och grillade hos Daniel. Vi åt fläskfilé, såg Himlen är oskyldigt blå och lyssnade på Satan i gatan (som jag förövrigt införskaffat från Åhléns för 90 kr, kap!) och massa gamla klassiker. Bra och spontan söndagkväll. Det enda som egentligen fattades var Julia. Insåg hur otroooooligt mycket roligare mitt liv var när de fortfarande bodde kvar. Men nu har jag (?) typ lyckats övertala dem att komma hem över yran-helgen så att vi kan dra till Corona när Maggan spelar! Säger ba YES ska ha världens bästa helg!!! Tills dess: slita på jobbet så svetten rinner och magen stresskrampar, ungefär. Om fyra veckor har jag semester! Uhn tss uhn tss


He ä int lätt

Att köpa en vit iPhone 4 eller att inte köpa en vit iPhone 4... Det är fan frågan det. Är så brutaaaaalt sugen. Hatar dig lite Elin för att du visade mig din.


RSS 2.0