Fan fan fan

Känner att det börjar närma sig slutet för linnizbloggen. Antar att ni känt av det med, hehe... Funderar på en omstart så vi får se vad det blir av mig.

Idag = blä. Deppar för att jag bor kvar i den här dumma lilla staden och inte har kommit längre fast jag har velat bort i ett år. Fick ett telefonsamtal med jättetråkiga nyheter nu också vilket inte direkt gjorde läget bättre. Ikväll tänker jag vräka i mig chips. Ska ta tag i mitt liv och min kropps långsamma förfall någon dag men den dagen är inte idag.

Dagens konstaterande: Geisha Dreamy Caramel är inte ens i närheten så gott som vanlig Geisha.


Hatar inte mat

Idag = min bästa dag!!!!! Har varit på en liten personal-get-together ikväll och mitt jobb är lika med bäst. Fick helt random inte bara ett utan TVÅ restaurangchansen-häften! Ni skulle sett mitt ansiktsuttryck de ca 10 minutrarna jag ägnade åt att lyriskt bläddra igenom det. Nu jävlar ska jag äta!!!!!!

Känsla: eufori.


Språkpolisen i mig hytter med näven

Alltså. Fan vad det stör mig när folk stavar våfflor med O. Orkar ej. Vofflor. Voff voff? Hahaha vilket fult ord förresten, våffla. Bara en tanke såhär i söndagsnatten.


Bla bla?

Försöker hitta inspiration att blogga men det står helt still i huvudet. Kursveckan i Stockholm var iallafall hur kul som helst och jag träffade så himla härliga människor! Återkommer.


RSS 2.0