Do it do it real good

När jag ändå är inne på högstadielåtar:



Det här är den ultimata låten alla kategorier. Den gjorde gympan (ja jag tänker fortsätta kalla det gympa istället för idrott trots att alla män i min omgivning skrattar nedlåtande åt mig varje gång det händer) på Haga hundra gånger roligare eftersom vi hade den som uppvärmningslåt varje vecka. Tack Paola.


I've found a reason for meeeeeee

Hahaha kom bara att tänka på en sjukt rolig grej som hände i högstadiet; när Maja inte lyssnade på något annat än The Reason med Hoobastank och hade den på dygnet runt i flera månader och hade räknat ut exakt vilket datum den skulle ha spelats för 10 000:e gången. Långt gångna planer fanns på att skicka ett mail till Hoobastank och berätta detta när det plötsligt blev strömavbrott i Hissjö bara någon dag innan den där 10 000:e spelningen skulle ha ägt rum. Då gav Maja upp och klassen slapp den här förbannade låten förevigt. Tack gud (klarar fortfarande inte av den låten...)
 
Insåg ju redan då hur roligt det här var men såhär mitt i natten i förkylningstider kändes det lite extra kul. Så jävla ägd.


Oj

Är höstdeppad och känner för en förändring i mitt liv. Gjorde därför något drastiskt. Ni vet när jag skrev om mina drygt 10000 sms i inkorgen på min mobil? Nu tog jag steget! Jag raderade alla. ALLA. Herregud vad olikt mig. Nu ska jag laga soppa.

(satan det där lagg-smset ligger ändå kvar, tur att mobileo ska in på lagning imorgon då...)


Egentligen är det nog bara mörkret

Är arg för att min mobil igår fick för sig att lägga ner så en knapp slutade fungera. Idag pajade två till. Har varken råd eller lust att köpa ny mobileo just nu. Är stressad för att jag fått mail från jobbet med tusen förkortningar som jag inte förstår = ingen aning om vad de egentligen vill att jag ska göra. Längtar till julafton, det är 65 dagar kvar. Då ska jag ligga i bara bikini på en varm och solig strand. Så. Jävla. Skönt. Bojkottar jultomten i år. Sorry tomten.


Fröken Linnéas känsla för snön

Alltså... Cyklade till jobbet halv åtta imorse. Förväntade mig snö på marken när jag drog upp rullgardinen då det varnats för detta igår, men närå det var ganska lagom varmt ute (tre plusgrader.. sen när blev det lagom varmt för mig??) och alldeles vindstilla. Ljusblå himmel och lite sol kikade fram. Kände typ ÄGDA ni är, SMHI!!! Skulle jag aldrig ha gjort. Kollar ut genom våra glasväggar klockan halv tio och POFF out of nowhere har himlen blivit mörkgrå och det VRÄKER ner snö. Hatar snö. När jag skulle hem vid ett rörde sig cykeljäveln inte en millimeter i motvinden. Hoppade av och gick efter halva vägen. Var sjukt arg när jag kom hem tjugo minuter senare. Känner hur SMHI ba, ÄGD Linnéa.

(ps det töntigaste som finns är att skriva "snö!" som status på Facebook, som att inte precis alla andra också sett att det snöar...)


There's something...

Mycket bra vecka hittills om jag får säga det själv. Måndagslyxade med grillspettslunch på restaurang och tillbringade sen kvällen i soffan med sprillans nya ELLE, en kopp varm choklad med grädde och några Ballerina kladdkaka vanilj. Idag har jag varit LEDIG och på Make Up Store och fått en privat makeuplektion som jag fick i födelsedagspresent (man är väl snabb på att boka... eh).  Det var jättekul! Överröstes av beröm för mina ögonbryn, ögonfransar och ögon. Gick ut tre ögonskuggor, ett läppstift, en grönguldig sotning och en egoboost rikare. Lovade hon som sminkade mig att jag skulle hitta på nåt spännande denna lill-lördag i min spännande sotning. Kan riktigt se hennes besvikna ansikte framför mig här i soffan där jag inte gör något mer spännande än att vänta på att klockan ska bli tio så jag kan se Kungarna av Tylösand och sen gå och lägga mig. Stackars, stackars henne. (ps saknar alla mina vänner...)


Vov vov

Igår gick jag över till en granne för att kika på deras små hundvalpar. HARREDOSINGENS!!! De var det sötaste jag någonsin sett ungefär. Och när alla fyra helt vilt slickade på mina händer och nafsade mig i fingrarna med sina små tänder kände jag för en sekund att gud, det är så värt 12000 kronor för att få ha en sån här liten sötnos som kommer och glatt möter mig i hallen varje gång jag kommer hem. Paaaappa?

Det här är en bild från google men ja, minst så här underbara var grannvovvarna. Åh


När löven går i rött, gult, grönt och orange

Idag ägde jobbet. Från och med nu är jag en i management. Ack, så stekigt det låter och ack ack, vad bra det ska kännas att kludda ner på CV:t så småningom. Det roligaste idag var dock att diskutera med chefen om Alan Wake eller Resident Evil 5 är det bästa Xbox-spelet just nu.

För övrigt: hösten är helt klart min favoritårstid. Särskilt när hösten är som den var för cirka en vecka sen, när solen strålade och alla löv var färglatt fina. Min bästa vän var hemma från Stockholm och jag tillbringade onsdagseftermiddagen i solen på Wayne's uteservering tillsammans med henne och Hannes. Vi svettades där vi satt i bara t-shirt och Hannes dödade getingar som försökte smaska på våra hallonmuffins. Det var en fin eftermiddag.


Tjoooo

Nös just nio gånger i rad. Tror att jag hade fått florsocker i näsan (åt just krämbulle från Nisses i Holmsund, det är ett gott liv man lever)


Angående det förra inlägget...

Tack för era peppande kommentarer i förra inlägget!!! Känner verkligen att jag har ert stöd i det här! HE-HE tyvärr har jag en hemsk sak att erkänna. Idag råkade det gå kalasbra på jobbet vilket slutade med att det bestämdes att alla skulle få gratis mat. VAD SKULLE JAG HA GJORT LIKSOM!??!?! Det slank ner ett sexpack nuggets. Ångesten när jag insåg att det bara var den andra oktober idag... Jag lyckades hålla mig i en dag. Men NU, nu jävlar. Nystart imorgon!!! 3 oktober till 3 november = McDonald's-fri månad.

Över till något annat:
När jag (lite lätt ångestfylld) cyklade hem från jobbet blev jag omcyklad av en RACERgubbe. Han sprutade fram i massvis med kilometer i timmen på sin sportcykel. Han var skäggig och hade både en sportig cykelhjälm och ett par sportglasögon för att slippa vinden i ögonen (antar jag, man vet ju aldrig). Detta kombinerade han snitsigt med en supersportig outfit, alltså värsta träningsskorna och en sån där jacka ni vet. Nu kommer det tokiga: det här bar han upp mycket bra, MEN till detta hade han ett par beiga manchesterbyxor. Hur tänkte han där funderade jag. Var det ett hån? Liksom HA-HA du må ha fått gratis nuggets men här cyklar jag i mina beiga manchesterbyxor OCH det går fortare än du nånsin skulle kunna cykla. Jag tror det. Måste börja träna.


RSS 2.0