snart ska det bort!

Oväntat bra dag idag, hade författarbesök på litteraturen och måste säga att Solja var riktigt skön och verkar grymt duktig! Ett VG på det där förbannade matteprovet kändes också galet bra, förstår dock inte hur det gick till men det satte guldkant på dagen. Franskan tillbringade jag, Malin och Hanna mest med att glida runt och gå till syon och så (vi hann bli rejält förbannade också).

Traskade sen till dansen för att anmäla mig, hängde i nån timme med ett gäng där och prutade på fika, var kanske värt det. Har lite dåligt samvete nu. Kanske har kommit över mitt fikaberoende? Dansen börjar iallafall på söndag, taggar nu! Gick sen därifrån och lämnade ÄNTLIGEN igen den där dumma Imorgon när kriget kom som jag haft alldeles för många månader. Efter det gick jag och beställde klipptid. Sköööööönt, behöver klippa upp och klippa av, mitt hår är typ en deci för långt har jag kommit på. Mina uppklippningar är definitivt en deci för långa. Cut cut cut, snart ska det bort!

image109

Taggar ju sommaaaaar igen

Kommentarer
Postat av: Izabelle

Grattis till vg:t:)

2008-01-25 @ 18:24:50
URL: http://honizabelle.blogg.se
Postat av: lovisa

grattis till matte-VG t

2008-01-25 @ 18:28:55
URL: http://bylovisa.blogg.se
Postat av: lovisa

grattis till matte-VG t

2008-01-25 @ 18:29:03
URL: http://bylovisa.blogg.se
Postat av: Filippa

Vet du att Solja är min lärare i digital bild? :) Haha, bilden på oss ;) ! Kul med matten, you are good! Jag har det fint i sthlm iaf, det e nice

2008-01-26 @ 01:29:40
URL: http://filippen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0